Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video of the Month; RvR Battle

Uzun

Öne çıkan mesajlar

Yahu adamların forumda 40 kere takılmayın onlara daha öncelikli şeylerle uğraşıyoruz dediği konuları yasak olduğu halde buraya anlamsızca taşımışsın hala bık bık ötüyosun.
Bi git.
Conan forumlarındada nda yı kırıp bütün betalarda olan normal şeyleri oyunun kusuruymuş gibi gösterip kötü mötü demişsin zaten.
Laf anlatılabileceğini sanmıyorum sana.
Bakıcıya mı bıraktılar çocukken seni anlamadım ki.
Hakaret etmiş sonra editlemiş.
Editledikten sonra koydum hakareti.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlıkta "Video of the Month; RvR Battle" yazılmış ama Paul üzerine basa basa "it is NOT a video footage of an RVR fight" diyor.
maile ilk geldiğinde bu vidyoyu izleyince hayal kırıklığına uğradım çünkü modelleme ve hareketler kötü, ayrıca hiç büyü ability fln gözükmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır malca olan ne biliyomusun paul lamer'ının (ya lütfen adam inanılmaz lame) 1 minute of glory!! EPIC ACTION!! diye video'ya introduction yaptıktan sonra mythic'in "işte normal oyunda böle değil insanlar böle oldukları yerde durmuyo aslıdna oyun böle değil bla bla bla" demesi, hayır o zaman giriştemi mallığa ne gerek var.

cok itici bi adam paul barrett ve bağıra bağıra o boktan swordmaster'ın cimbicme animasyonuna "awesome awesome animations" demesi bile gosteriyo bunu
Sosyal ağlarda paylaş

paul barnett pazarlıyor olayı ve başarılı gayet. hatta paul for president!11one

yok oyun piyasaya sürülmüş haliyle fos olur, o zaman laf atarım. ki mmo'ların çıktıktan sonra bile yamalarla ne kadar ilerleyebildiğini düşünürsek o bile yersiz olabilir. wow ilk çıktığı haliyle kalsa 2-3 aydan fazla oynamazdım mesela herhalde heh
Sosyal ağlarda paylaş

evet başkasıyla karıştırdım o konuda.kusura bakmasın fakat en azından kendisine 2 access çıktığını bunlardan birini paylaştığını biliyorum.bu da bir nda ihlalidir.ha bana çıksa bende paylaşırdım fakat burada çok sert bir uslüp kullanarak diğer insanları rencide edici konuşmak gereksiz.herkes görüşünü yazıyor seven olur sevmeyen olur.fanatikliğe varan bir tarzda bunu savunmak yanlış
Sosyal ağlarda paylaş

3 seneye yaklaşık wow oynuorumve wow hakkında bilmediğim görmediğim hiç bir yer kalmadı. yaklaşık 5 ay önce warhammer beta testine üye olmuştum beta tester olarak secilene kadar hep videolarını izledim bende beğenmemiştim ama bi farklılık vardı wow dan beni koparabilir dei inanıordum 2 gün önce beta tester olarak secildim ve oyuna girdim acıkcası beni sardı, daha 5 ay olduğunu düşünürsek düzelticeğine inanıorum. ama inanıorum düzelicektir o monotonluk daha hareketli bir hale gelecektir..
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Video bende hayal kırıklığı yarattı umarım oyunda herşeyi durdugumuz yerden yapıyor olmayız. İlk videoda PvP sırasında kıpırdayan yok herkes yerli yerinde. Belkide WHnin PvP mantığı öyledir bilemiyorum tabi.
Bence çıkmayacak WH ama neyse uzun tartışma.

Yapımcılar ustune basa basa pwpler boyle degıl hareketler boyle degıl demısler adamlarda haklı bence ...Cunku bır vıdeo hazırlamaktansa oyunla ılgılenıp oyunu gelıstırmek bızler ve warhammer dunyası ıcın daha yararlı olacaktır ...
Umarım umdugumuzu buluruz 6 ay sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

aynı zamanlarda piyasaya cıkıcaklar.. videolardanda görüldüğü gibi fark ortada ben varhammerin gercekten ii bişi olmasını istiyorum ama zor gibi görünüyor şu anda erken diyoruz daha 6 ay daha var dioruz ama o zaman adamlar yanlış reklam yapıolar bu tarz videoları piyasaya sürerek bizim hevesimizi kırıolar umarım yanılıoruz dur cunkü gercekten ii bişi olması istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün topici okurken hayret ettim hepinize burda oturmuş, uzun zamandır oynanılan ve devamlı düzeltilen bir oyunla (wow) daha geliştirme aşamasında olan bir oyunu karşılaştırıp WAR tutmıycak gibi laflar sarf ediyosunuz.
Pek çok MMO oynadım ve wow ilk zamanlarında kendi aramızda -max 3 ay oynarım - muhabbetlerine yol açıyordu.

WARun videoları çok amatör şekilde çekildiği için herkesin şevkini kırıyor ama biraz sabırlı olun bekleyin be arkadaşlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim wow'la karşılaştırmak tabii ki normal, ama çıkıp da daha yapımda olan bir oyunu çıkarıp alakasız yerlerden wow'a çekmek kadar saçma bir olay olamaz. Yok adamlar odun gibi, yok öyle yok böyle. E madem çok fikriniz var fikir belirtmeden önce bir zahmet adamların yazdıklarını okuyun ya. Bilerek odun gibi yaptık ki hareketler görünsün diyor adamlar. Benim sinirlendiğim nokta bu, okumadan etmeden sırf bok atacam diye bok atılıyor, sonra "bilmiyorsun" diyince de fikir belirtmenizi engellemiş mi oluyoruz? Bilmiyorsun ayıptır demiyorum ki, bilmiyorsan bir bilene sor. Sana demiyorum bu arada, kime dediğimi de bilmiyorum ama diyorum birilerine önceden yazmış olan.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkez birşeyler yazmış. Fakat unutulan bir şey var. Büyük mmo lar ilk çıktılarında hiç bir zaman bir şeye benzemediler. Zamanla ufak yamalar ekleyerek güzelleştirdiler.

Wow ve warhammer kıyaslamasını herkez yapmış. Ama blizzard ne zamandır oynatıyor bu oyunu? Warhammer şuan bir şey kazanmıyor. Yinede wow la kıyaslama yapılıyor. Bu warhammerın amelelik döneminin olmayacağını yada çok kısa olacağını gösterir (oyunun ilk 1 yılına AMELELIK DONEMI diyorum ben. Hiç bir şey doğru düzgün olmaz. Her yer bug doludur :). Grafikler ve animasyonlar vasat dır.)

Pvp vaat eden oyun her zaman beğenimi kazanmıştır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Maliyeti unutmamak gerekir. Para kazanmıyorken, bu şekilde bir oyun çıkarabiliyorlarsa, oyun betadan çıktığı zaman neler yapabilirler.

Bu arada, warhammerdan tek istediğim şey. KAĞIT TAŞ MAKAS oyunu olmaması. Wow dan fenalık geldi. Warhammer dada aynı duyguları yaşamak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...