yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 said: 0 yaşındaki Saniye Özkan'ı öldürdükten sonra kestiği başını balkondan sokağa atan kişinin 36 yaşındaki oğlu olduğu tespit edildi. Gaziosmanpaş Küçükköy İstanbul Caddesi üzerinde dün öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından bulunan bir kadına ait kesik başın 60 yaşındaki Saniye Özkan'a ait olduğunun belirlenmesinin ardından polis ekipleri, araştırmalarını derinleştirerek sürdürdü. Olayın ardından kaybolduğu tespit edilen Saniye Özkan'ın oğlu Fatih Özkan, Ortaköy Camii yakınlarında Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Polis merkezine getirilen Fatih Özkan (36) , sağlık kontrolüne çıkartıldı. Basın mensuplarının "Annenizi niçin öldürdünüz?" şeklindeki sorusuna Fatih Özkan, "Şeytan olduğu için öldürdüm." şeklinde yanıtladı. Annesini şeytan olduğunu bildiği için öldürdüğünü belirten Fatih Özkan, "Ümmetin çocuklarını ebedi cehenneme sokmaktansa annemde olsa babamda olsa affetmem, kellesini gövdesinden ayırırım. Pişman değilim. Kendi irademle yaptım. Şeytan olduktan sonra annem değil babam olsa tanımam"dedi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8187630.asp?m=1 o.o said: ANNESİNİ ÖLDÜREN PSİKOPAT KATİL ŞEYTANIN TA KENDİSİDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 iyi yapmış ya kadın merdivenden ters bi şekilde inip kusssaydı?! Akp hemen türban'ı yok bu kadının derdi... (iyi bağladım valla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 İran'da olsa hafifletici sebeple yargılanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 cennet anaların ayaklarının altında olduğu için başını keserek direk ters yöne gitmek istemiş anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 7.4 yetmedi mi? şeytanlar çıktı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Belki de filmlerdeki gibi dünyayı kurtardı herif şeytanı öldürüp ama bizler inanmıyoruz dediklerine. Yani düşününce film kahramankarı da birnevi illa vahşet sahneleri ile öldürür iblis canavar bilimum şeyi ama biz baştan sonra bildiğimizden normal gelir. :) Bakış açısına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ahaha, Absolut, hakkaten belki de öyle birşey oldu, ama biz inanmıyoruz adama. Neyse, kadıncağıza Allah'tan rahmet diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 akli dengesi yerinde deilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 helal olsun kurtarmış dünyayı.(ben ne dedim ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ü Şeytan bile melek kalır onların yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Absolut said: Belki de filmlerdeki gibi dünyayı kurtardı herif şeytanı öldürüp ama bizler inanmıyoruz dediklerine. Yani düşününce film kahramankarı da birnevi illa vahşet sahneleri ile öldürür iblis canavar bilimum şeyi ama biz baştan sonra bildiğimizden normal gelir. :) Bakış açısına bağlı. heheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Tam ümmetin çocuğuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 helal olsn gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 deli ayağına yatıp ceza indirimi kapmayı planlıyo barzo. yemezler gözelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 0 yaşındamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hah ben de ona taktım baştan beri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 60 olcak da 6'si kacmis... hadi GS muabbeti yapalim, durun yapmiin ben gs'liim :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bizden de bir gün karizmatik sapık çıkacak, umutluyum. şöyle charles starkweather kıvamında bir delikanlı olsa da yalasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 deli piskopat manyak bi annem var her gün bi tarafına jilet atıyorum. atmassam huzurlu uyuyamıyorum. bu nası piskopatlık lan. annem şeytan hmm baban ne o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thaumielyavrusu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kendi haline bırakın uzak durun böylelerinden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 babam şeytan olsa babamı da öldürürüm, pişman değilim diyordu televizyonda. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Müslüman bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ne alaka müslüman fln adam manyak işte çarptırmayalım konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar