Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sıradaki şarkıyı, çok ağlayan birisi seslendiriyor, uşşak makamından bir uzun hava rap türküsü: "7.4 yetmedi mi?" Yetmedi mi? Yetmedi mi? Yetmedi mi, yetmedi mi, yetmedi mi? Bunların hepisi yetmedi mi? Yedi nokta dört, yetmedi mi? Binalar üstünüze yıkıldı, yetmedi mi? Ezildiniz, öldünüz, yetmedi mi? Kardeş ve dost, cayır cayır yandı! Müslüman olmayan öldürüldü, bunların hepsi yetmedi mi? Yetmez olsun, kahır olsun, danıştay başkanları ölsün, bunların hepsi yetmedi mi? Elimize geçti yönetim fırsatı, kasabadan pazara kadar eyledik zarar, toplandık, büyüdük, hep beraber övündük, gören olsa desin işte "bak şu bir müslüman!" Ama şu anda görüyorum, gözlerime inanamıyorum, çünkü bazı müslümanlar ibadet etmiyorlar, atericilerde, diskoteklerde gün geçiriyorlar! Olur mu bizim varoluş nedenimiz yoksa bu mu? İnanamıyorum, hayır inanmak da istemiyorum, kötü rüya gibi girdi bu benim kafama, bu üzüntülük yaklaştırıyor beni ahirete, sakın ha bırakmayın ibadeti, bırakmayın bizi camilerde yalnız! Ama beraber gücümüz yeter bu hainlere, gavurlara, yeni bir korkuya, yanyana beraber yeni yaşantı kurmaya, dindaşça beraber yeniden ibadete! Ama şimdi görüyorum, hertarafta okul, mağaza, market ve simitçi, evet seviniyorum ama ibadeti nerde ki? Dur söyleyim sana, anlatayım derdimi! Dinsizlerin altında yaşamaya artık alıştık, senelerce onların askerine mi kaldık? Milletimiz bir aleyküm selam yapsın, kafasını kapasın, dinsizliği bıraksın! Kendisine baksın, öyle degil mi? Evet haklısın! Her gün yeni yasaklara biz katlandık! Bunun sonu yakında gelecek artık, ama unutma ancak beraber hak yolunda gideriz biz! Yalnız olmaz, yoksa mefta oluruz, seneler böyle gelmiş, böyle mi geçecek? Zindancıbaşı gibi başımızda mı diklenecek, bunun sonu nereye, nereye erecek? Kes kes, zındık şeytan diyor ki kes onları birer birer, yepyeni bir toplum yaratmaya, yeniden yeni münafıkları kesmeye, cennette huri burada cihat, bu duyguyu yaşamak inanki çok berbat, bizim tadımız kaçtı, müslümanlar bıktı, yeni bir artçı, gene mi olmadı! Yetmedi mi, yetmedi mi, yetmedi mi? Yedi nokta dört yetmedi mi? Yetmedi mi, yetmedi mi, yetmedi mi? Yedi nokta dört size yetmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 2 sene oncesini bi fotosu hatta daha da öncesini olabilir, o zman çok tarışılmıştı çok konuşulmuştu, zaten bunu bırakın pankart falan yapamk aklında geçirmek insanıga leke ya yazık walla yazık nasıl bir mantık nasıl bir düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ne yazmış Gani Müjde,helal olsun be .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ya sülalesini sm ben onun oç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bana yetmedi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Aramızda o afette sevdiklerini kaybedenler olabilir, lütfen ağzımıza sakız yapmadan düşünerek yorum yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bana yetmedi diyen arkadaşı ani gaz olarak var sayıyorum..başıma gelenleri anlatmiyim şimdi burda ki sonucu iyi biten bi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bana yetmedi derken, 7.4'e rağmen dine dönmedim anlamında. Yoksa depremzedelerle bir ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi olay ne tam biri açıklayabilir mi?bişey düşündüm de yanlış mı doğru mu emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Allah gibi yorumlamış. (tu) helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sniperla indirmek lzm bu kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Gani MUJDE (tu) söylenecek herşeyi söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ahmet hoca bununla ilgili cemaate seslendikten sonraki ilk depremde hasar olarak, sadece Konya'mıydı neydi bi camiinin minaresi yıkılmıştı. fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Killer said: abi olay ne tam biri açıklayabilir mi?bişey düşündüm de yanlış mı doğru mu emin değilim ağustos 99 depremiydi. yalnış hatırlamıyorsam refah (fazilet?) kapatıldığı için sinirlenen bir güruh vardı. bu ağustos 99 depremi olmuş, binalar yıkılmıştı. bu binaların yıkılmasını, bu bahsettiğim güruh, "Allah'ın dinsizlere öfkesi" diye nitelendirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 İnsanlık eğitimle/cahillikle olacak/olmayacak şey değil. Hepsindne önce az da olsa beyin gerekiyor belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bone said: sıradaki şarkıyı, çok ağlayan birisi seslendiriyor, uşşak makamından bir uzun hava rap türküsü: "7.4 yetmedi mi?" Yetmedi mi? Yetmedi mi? Yetmedi mi, yetmedi mi, yetmedi mi? Bunların hepisi yetmedi mi? Yedi nokta dört, yetmedi mi? Binalar üstünüze yıkıldı, yetmedi mi? Ezildiniz, öldünüz, yetmedi mi? Kardeş ve dost, cayır cayır yandı! Müslüman olmayan öldürüldü, bunların hepsi yetmedi mi? Yetmez olsun, kahır olsun, danıştay başkanları ölsün, bunların hepsi yetmedi mi? Elimize geçti yönetim fırsatı, kasabadan pazara kadar eyledik zarar, toplandık, büyüdük, hep beraber övündük, gören olsa desin işte "bak şu bir müslüman!" Ama şu anda görüyorum, gözlerime inanamıyorum, çünkü bazı müslümanlar ibadet etmiyorlar, atericilerde, diskoteklerde gün geçiriyorlar! Olur mu bizim varoluş nedenimiz yoksa bu mu? İnanamıyorum, hayır inanmak da istemiyorum, kötü rüya gibi girdi bu benim kafama, bu üzüntülük yaklaştırıyor beni ahirete, sakın ha bırakmayın ibadeti, bırakmayın bizi camilerde yalnız! Ama beraber gücümüz yeter bu hainlere, gavurlara, yeni bir korkuya, yanyana beraber yeni yaşantı kurmaya, dindaşça beraber yeniden ibadete! Ama şimdi görüyorum, hertarafta okul, mağaza, market ve simitçi, evet seviniyorum ama ibadeti nerde ki? Dur söyleyim sana, anlatayım derdimi! Dinsizlerin altında yaşamaya artık alıştık, senelerce onların askerine mi kaldık? Milletimiz bir aleyküm selam yapsın, kafasını kapasın, dinsizliği bıraksın! Kendisine baksın, öyle degil mi? Evet haklısın! Her gün yeni yasaklara biz katlandık! Bunun sonu yakında gelecek artık, ama unutma ancak beraber hak yolunda gideriz biz! Yalnız olmaz, yoksa mefta oluruz, seneler böyle gelmiş, böyle mi geçecek? Zindancıbaşı gibi başımızda mı diklenecek, bunun sonu nereye, nereye erecek? Kes kes, zındık şeytan diyor ki kes onları birer birer, yepyeni bir toplum yaratmaya, yeniden yeni münafıkları kesmeye, cennette huri burada cihat, bu duyguyu yaşamak inanki çok berbat, bizim tadımız kaçtı, müslümanlar bıktı, yeni bir artçı, gene mi olmadı! Yetmedi mi, yetmedi mi, yetmedi mi? Yedi nokta dört yetmedi mi? Yetmedi mi, yetmedi mi, yetmedi mi? Yedi nokta dört size yetmedi mi? bunu kim şey etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sakarya'da yıllar önce arkadaşıma direk sözle söylenen şeylerdi bunlar,sizin yüzünüzden oldu gibisinden.Şehirin büyük kısmı öğrenci sayesinde geçiniyor ama hepsi öğrenciye bu gözle bakıyor o nedenle kılım sakarya'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hiç söylemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama sakaryadaki yobazlara yetmez 7.4 zira kökünü kazımadı. deprem sonrası gidip 6 sene yaşadım orda ben ramazan bayramında zorunlu otuç tutuyorduk ilk seneler sonra nispeten düzeldi. gani müjde'nin dediği gibi iş din ile alakalı olsa gavur denilen yerlere neden olmuyor da yobazların amip gibi türediği yere oluyor. demekki neymiş dini inançlar için insana baskı yaparsan 7.4 beynine biniyormuş. karambole de olan masumlara oluyor ama hep öyle olmamış mıdır zaten tarihe bakarsak... yazık yani insan şu rakamı duyunca bile tüyleri ürperiyor içini hüzün kaplıyor, paltosu uzun aklı kısa kişiler de evirip çevirip politika malzemesi yaparak aklı sıra bir şeyleri protesto ediyorlar. memleket ilginç hakkaten, bir diğer pankart ta "türban özgürlüktür" yazan uni öğrencisi kızındı. bakış açısı o kadar farklı ki bu kişilere anlatsan da anlamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 7.4 ü tanrının üzerimize ahlaksızlığımızdan dolayı yolladığı bir felaket olarak anlayan mantosu uzun aklı kısa kadınlarımızın kuranı kerimi nereleriyle okuyup anladılar hayret etmekteyim.eğer dedikleri gibi bir felaket tanrının gazabı olsa idi bütün anadoludaki türklerin kökünü kazırdı.kuranda anlatılan gazap edilen kavimlerin nesli dünya üzerinden silindiğinden bahsedilirken ne hikmetse en ufak bir depremi, seli, kuraklığı tanrı gazabı olarak anlamak nasıl bir kafa yapısıdır anlamak mümkün değil.eğer dedikleri gibi bir felaket olsa idi o pankartı yazmaya bile fırsat bulamazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu tiplere söyleyecek söz bulamıyorum ben ne diyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totenkopf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu insanlar insan israfıdır ve canım ülkemizin topraklarında oturup sırtımızda kambur olan bir insan gürühudur. ama suç birazda bizlerde veya biz de değil de, bizim anamız babamız dedemiz yaşında olup, bu tipleri aldıkları nüfüs kağıdında yazan türklüğe layık yetiştirmek yerine evlere kapatan veya şehlerin eteklerine bırakanlarda... bizde bu gürühü yontmak, eğitmekle biz uğraşmazsak ise de bu lafların sonu hiç bir zaman gelmez ve nüfüs artış katsayımız ile orantılı çoğalırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Yeni okudum haberi. vallahi yuh ya. Cahilligin arkasina siginmalari birakmak lazim artik. O pankartta yazan yazinin anlamini 2 yasindaki cocuk okuma yazma bilse anlar. Kendimizi kandiriyoruz "cahil bunlar" diyerek. Cahil felan degiller. Her "boku" "it" gibi biliyorlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ben bu kızın derdini anladımda buna 7 yetmez 20-23lük bişe lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yazı çok sağlam yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Oha ylın ayarı helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar