Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleceğe Dönüş serisi Şubat boyunca CNBC-E'de..

Sam

Öne çıkan mesajlar

işte işin içine zaman yolculuğu girince anlamadığım bir nokta illa ki olmuştur misal şimdi Marty 12 Kasım 1955 e gidip Biff'in arabayı gübre kamyonuna çarpmasını sağlıyordu değil mi ? e alternatif gelecekte almanac hakkında konuşurken gübre kamyonuna çarptığını hatırlıyorum tarzı bi muhabbet geçiyor sonra Biff sen nerden biliyorsun diye sorunca babam anlattı diye geçiştiriyor Marty. e zaten biff'in bunu hatırlaması gerekmiyor mu ? yani Marty sebep olmadı mı bu olaya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Biff, Almanak'a bakıp gelecekte 1997'de Florida'nın serisinde birinci olacağını söylemişti.Bunu 1989'da çekilen filmde söylemişti. 1989 yılında baseball takımı bile olmayan Florida, 8 sene sonra Florida Marlins ile dünya serisini kazanacaktır.

2 sayfa önceki siteden aldım yuh yani filme güzel bir göndermemi yapmış florida marlins yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
işte işin içine zaman yolculuğu girince anlamadığım bir nokta illa ki olmuştur misal şimdi Marty 12 Kasım 1955 e gidip Biff'in arabayı gübre kamyonuna çarpmasını sağlıyordu değil mi ? e alternatif gelecekte almanac hakkında konuşurken gübre kamyonuna çarptığını hatırlıyorum tarzı bi muhabbet geçiyor sonra Biff sen nerden biliyorsun diye sorunca babam anlattı diye geçiştiriyor Marty. e zaten biff'in bunu hatırlaması gerekmiyor mu ? yani Marty sebep olmadı mı bu olaya :)

Biff hatırlıyor zaten, marty sebep oldu, ama 60 yıl önce 2-3 kere gördüğü herifi nasıl hatırlasın aa bu marty diye ki bebekliini falan da görmüş : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...