dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 azuahahah! billy zane 1.filmde oynamış lam! biff'in yanında gördüm galiba! zati elijah wood'da 2. filmde atari oynuyor idi. haftaya görürsünüz gerçi. bi de 3'te RHCP'tan Flea ve anthony rol alıyorlar. han, samuel jackson star wars için george lucas'a "hacı lam bişi oynayacam illaki bu filmde! storm trooper bile olurum ulan! kimse görmesin suratımı önemli değil, ben oynadığımı bileyim yeter" baabında bişiler demiş ya. aynı olayı çekilse (yok öle bişi)serinin 4.filmi için yaparım ulan. figüran bile olsa bu filmde rol almak adama hayatı boyunca eksilmeyen mutluluk verir herhalde 80ler-90larda çocuk olmuş herkesin en iyi 10film sıralamasında bu üçleme kendisine yer bulmuştur. işte öle bi film! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sg-1 said: Bi de bu var: http://www.bttfturk.com/home/index.php?option=com_content&task=section&id=5&Itemid=39 Gerçi üç filmi de izledikten sonra okunursa daha iyi olur. cnbc e 3. filmide verdikten sora aklımda bunu okuyucam :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Tekrarını izliyorumda, inanılmaz bir şey yahu. Ağlıycam mutluluktan, nasıl bir olay örgüsüdür, nasıl bir muhteşemliktir bu film yav. Şunuda eklemem lazımki, Türkçe dublajda cidden pek güzel yapılmış yahu. Sam'in dediği gibi, bazı yerlerde insanın aklına Türkçe'si geliyor direk :) Ayrıca Marty'yi Scrubs'ta görmekte bir garip hissettirmişti bana kendimi. Hangi sezon kaçındı bölümdü hatırlamıyorum ama bakar eklerim buraya. Orada da Superman'e atıf olarak süper doktor rolündeydi. Güzel adamlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 aktiftablet said: Hey Chuck? Ben kuzenin Barry, dinle şunu! :D Hehehe, inanılmaz bir sahne bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bitti. Bu film hakkında söylenebilecek tek bir şey var: İNANILMAZ ! Bilmem kaçıncı izleyişimde beni halen böyle etkileyebilecek başka bir film daha düşünemiyorum. Of, haftaya kadar beklemek zor olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 o değilde alacağım box setler listesinde sonlara attığım için BTTF serisininkini pişmanlık duydum,ben filmi unutmuşum resmen ya! Bayağıdır izlemiyorum,bu gün 2 kez izledim tekrar aşık oldum resmen,ilk izlediğim zamanlara,veletliğime döndüm. Param olduğu zaman ilk alacağım box set oldu böylelikle :D edit:başlığı da değiştirdim gözüme batıyor Gelece kelimesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Response to edit: Değiştirememişsin, duruyor aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=iwY5o2fsG7Y biff song :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Selamon said: Response to edit: Değiştirememişsin, duruyor aynen. heh önce edit'i yapıp sonra başlığı değiştireyim dedim,fakat o anda nedense sürekli sayfa bulunamıyor hataları verdi.3-4 kez denedim giremedim,sonra unutmuşum :) Değiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Hayatımda en sevdiğim ilk 5 filmin içinde BTTF Trilogy. 100 milyar kere izlesem sıkılmım. DVD Box set'i duruyor ama açtım izledim yine. Acaip keyifli, herşeyi ile dört dörtlük bir şaheser, klasik, kült film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Selamon said: Yuh, Kurtlar Vadisi'ni Back to the Future'la karşılaştırmak? Hell yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 biff song iyiymiş eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 DeLorean'nın çalışmaması aynı zamanda iki kere var olmasından kaynaklanıyor.Gelecege dönüş'te 1955'de (10:04 den kısa zaman önce) duraklaması, o esnada Doktor'un uçan DeLorean ile bir yildirim tarafindan isabet almasından kaynaklanıyor (Bölüm II). şu paragrafı 10 kez okudum gene anlamadım. uçan delorean ile yıldırım tarafından isabet alması ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Sondaki Lone Pine Mall olayına hiç dikkat etmemiştim. Tek kelimeyle müthiş bir film. Muz kabuğundan fizyon enerjisini boşverin de 2015 e kadar hover teknolojisini günlük hayatta kullabilcez mi ona bakın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 @madcat 2. filmde tam o zamana geri dönüyolardı hatırlarsan. 2000li yıllardan gelen araçla 85tengelen araç aynı zamanda 1955te buluşuyo yani, arabaların birine yıldırım düşünce öteki etikleniyo gibi bişey heralde. o sebepten bir tanesi çalışmıyo arabaların. Diğeri de aynı şekilde. Bütün filmleri izlmen lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 haa aktif tamam şimdi oldu :) bütün filmleri 500 kere izledim de 2.filmden gelen diğer arabayı bağdaştıramamıştım :D çok tenks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hey gidi hey. bende hala duruyor bu trilogy , 2-3 ay önce izlemiştim bi gecede hepsini. senede bir izlerim zaten. 90 larda çocuk olan herkesin aklına kazımıştır zamanda yolculuğu ve kurallarını limitlerini . nasıl olacağını. sonra hiro nakamura çıktı mertlik bozuldu anasını satiyim. kural kanun tanımıyor. delikanlı time traveler kendisiyle karşılaşmaz. delikanlı time traveler geçmişe gidip bi bok yediğinde gelecekte etkileri olur falan. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Yanarım yanarım Micheal J. Fox'un parkinson olmasına yanarım. En evdiğim oyuncuydu be! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ikinci bölüm bu akşam 22'de, prison break'ten hemen sonra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ohh ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 1 haftadır bekliyodum OH BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 off yurdun büyük ekran tvsinde Kurtlar Vadisi izleyecekler,ufak TV'lerden birinde izlemektense,... 3 noktayı doğru doldurana ödül ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 başlıyor başlıyor eheh:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 you are the doc, doc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 izlemedeyiz. her seferinde geriliyorum bu 2. filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar