Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleceğe Dönüş serisi Şubat boyunca CNBC-E'de..

Sam

Öne çıkan mesajlar

azuahahah!

billy zane 1.filmde oynamış lam! biff'in yanında gördüm galiba!

zati elijah wood'da 2. filmde atari oynuyor idi. haftaya görürsünüz gerçi. bi de 3'te RHCP'tan Flea ve anthony rol alıyorlar.

han, samuel jackson star wars için george lucas'a "hacı lam bişi oynayacam illaki bu filmde! storm trooper bile olurum ulan! kimse görmesin suratımı önemli değil, ben oynadığımı bileyim yeter" baabında bişiler demiş ya. aynı olayı çekilse (yok öle bişi)serinin 4.filmi için yaparım ulan. figüran bile olsa bu filmde rol almak adama hayatı boyunca eksilmeyen mutluluk verir

herhalde 80ler-90larda çocuk olmuş herkesin en iyi 10film sıralamasında bu üçleme kendisine yer bulmuştur.

işte öle bi film!
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrarını izliyorumda, inanılmaz bir şey yahu. Ağlıycam mutluluktan, nasıl bir olay örgüsüdür, nasıl bir muhteşemliktir bu film yav.

Şunuda eklemem lazımki, Türkçe dublajda cidden pek güzel yapılmış yahu. Sam'in dediği gibi, bazı yerlerde insanın aklına Türkçe'si geliyor direk :)

Ayrıca Marty'yi Scrubs'ta görmekte bir garip hissettirmişti bana kendimi. Hangi sezon kaçındı bölümdü hatırlamıyorum ama bakar eklerim buraya. Orada da Superman'e atıf olarak süper doktor rolündeydi. Güzel adamlar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde alacağım box setler listesinde sonlara attığım için BTTF serisininkini pişmanlık duydum,ben filmi unutmuşum resmen ya!

Bayağıdır izlemiyorum,bu gün 2 kez izledim tekrar aşık oldum resmen,ilk izlediğim zamanlara,veletliğime döndüm.

Param olduğu zaman ilk alacağım box set oldu böylelikle :D

edit:başlığı da değiştirdim gözüme batıyor Gelece kelimesi :)
Sosyal ağlarda paylaş

DeLorean'nın çalışmaması aynı zamanda iki kere var olmasından kaynaklanıyor.Gelecege dönüş'te 1955'de (10:04 den kısa zaman önce) duraklaması, o esnada Doktor'un uçan DeLorean ile bir yildirim tarafindan isabet almasından kaynaklanıyor (Bölüm II).

şu paragrafı 10 kez okudum gene anlamadım.

uçan delorean ile yıldırım tarafından isabet alması ne ya?
Sosyal ağlarda paylaş

@madcat

2. filmde tam o zamana geri dönüyolardı hatırlarsan. 2000li yıllardan gelen araçla 85tengelen araç aynı zamanda 1955te buluşuyo yani, arabaların birine yıldırım düşünce öteki etikleniyo gibi bişey heralde. o sebepten bir tanesi çalışmıyo arabaların. Diğeri de aynı şekilde. Bütün filmleri izlmen lazım .

Sosyal ağlarda paylaş

hey gidi hey. bende hala duruyor bu trilogy , 2-3 ay önce izlemiştim bi gecede hepsini. senede bir izlerim zaten.
90 larda çocuk olan herkesin aklına kazımıştır zamanda yolculuğu ve kurallarını limitlerini . nasıl olacağını.
sonra hiro nakamura çıktı mertlik bozuldu anasını satiyim. kural kanun tanımıyor. delikanlı time traveler kendisiyle karşılaşmaz. delikanlı time traveler geçmişe gidip bi bok yediğinde gelecekte etkileri olur falan. peh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...