Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ailesinin ve arkadaşlarının başı sağolsun..
CapN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Gencecik adam ya toprağı bol olsun Allah ailesine sabır versin
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ailesine ve sevenlerine allah sabırlar versin.
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Herkesin başı sağ olsun. Çok üzüldüm :/
malik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun .
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ya bu kalp krizi olayı nedir yaa gençlerde çok görülür oldu bişeyler yiyoruz ondanmı anlamadım ki yaa
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 mekanı cennet olsun allahtan ailesine sabırlar dilerim
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Başımız sağolsun. Allah ailesine sabırlar versin :(
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Huzur içinde yatsın.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 nileppezdel said: Başımız sağolsun. Birgün patiden biriin gideceğini ve onu anacağımız düşünmüştüm zamnında. Üzücü bir durum, keşke hiç olmasa böyle şeyler. Genç yaşta ölüm feci birşey. daha önce yaşandı bu zaten birkaç kere mesajını görmüştüm pek tanımıyordum ama yine de üzüldüm. başımız sağolsun allah rahmet eylesin ailesine de sabır dilerim.
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Herkes sırayle gitmeli, hiçbir anne baba böyle bir evlat acısı çekmemeli :/// Çok büyük sabır diliyorum ailesine
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 of, Allah rahmet eylesin. evet daha önce de gelmişti ölüm haberleri patiye. kötü ama, napalım =
guden Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Başımız sağ olsun. Aynı yaşlarda birinin ölümünü duymak insanın ölümsüz olmadığını hatırlatıyor.
slickers Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 namesizin karalama defteri bölümündeki şiiri Yaşam sanki bir andan ibaret Ölüm Hepimiz bir sona gidiyoruz sadece sonu düşünüyoruz Bugünü değil Hepimiz kararmışız körelmişiz Kalmamış yapacak birşey,beklemekten başka Kimler denemiş yapamamış Bizemi düşmüş sonu büyütmek Aşk demişlerdi bana Aşk sonu uzaklaştırmaz sadece güzelleştirir Ama sanki şu an sona gelmiş gibiyim Sadece yanımda bir ekstra var Sadece sırtımda bir ağırlık var Artık sona kalbimde bir ağırlıkla gidiyorum 31 Jul 2005
Öne çıkan mesajlar