Xo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 arasıra girip takıldıgım level 36 bir paladinim var. sahip oldugum main karakterim rogue ve pretbc main de mage olunca damage dealer bazlı karakter kasmak sıkıntı verir oldu. şimdi bu 36 level pala mı ben prot yapıp, dungeonlarda tank takılsam o şekilde farmlayıp level kassam olur mu ? tamam yavaş olur retriye göre belki ama nasıl olur ? mesela aoe farm ile level kasabilir miyim :D prot pala oynayan patilerin görüşlerini ve yorumlarını almak istiyorum kısaca =) olursa nasıl talent vericez, gear ve skill usage vs iyi olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paladin için bilgili olduğum söylenemez ama etrafımdaki herkes prot/aoe kasıyorsa vardır bi hikmeti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 aoe farm için şunu buldum : http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=199759977&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 mithril shield spike retribution aura oil of immolation gg :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Retri iyi ya, aoe farm yapsan ne olcak ki, questlerin explerinin hızına yetişemezsin kesinlikle. Protla da q yapman zor olur vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Human Rogue kasıyorum, benimle beraber horde da 3 farklı spec te paladin ile her mekanda karsılasıyorum. 1. Retri: Gördügüm yerde kesiyorum(cd kullanarak), oldukça hızlı lvl alıyor ve bence en iyisi. 2. Prot: outlande lvl60 ta girdim, adam çok geri kaldı, sanırım bayaa yavasladı lvl atlaması. Gördümmü bulaşmıorum, kesme şansım yok. 3. Holy: Çok bela, gayet güzel damage yapıo ama sürekli su/yemek ile dolasıor, sanırım kesemediği class yok lvl atlarken kendi lvlinde. Tavsiye etmem, retriye göre yavas, ancak gank yeme korkusu yok, preperation ile tüm cd ler hazır olsa dahi, pot bandaj atmama ragmen adamı alamıorum. Yeni paladin kasan arkadasım, 35e kadar retri. 35-50 prot 50-70 retri gitti, ve oldukça rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 lvl 54 pala var retri ve level kasmak iskence dmg yapamiyor ama outlanda girince gelen itemlerle cosuyormus su an kusuyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Retri cidden zevkli aslında, black temple ın tepesindeki 30 mobu aynı anda kesebiliyor retriler. Arkadaşı seyrettim adam cidden ölümsüz gibi birşey =P farmda doğru dürüst birşey çıkıyormu bare dedim bir sürü cloth, 1-2 mavi 1 epic düşüyor genelde dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 holy shield acilana kadar retri sonra respec gogo prot gittim lvl 40 da su anda 55 im retri ile asiri bayik 2 mob ayni anda gelince bitiyorsun her pullden sonra su filan protta ise kendimden 4 level yuksek moblari melee ise 4 er 4 er alip kesiyorum slay bilmemnex20 questleri melee ise sahane emmeeeeeeeeeee kendimden 3 level dusuk tek bir caster canima okuyor ayni anda iki caster cekince direk kaciyorsun filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 2005'te consecration filan beleş değilken 0'dan 60'a prot kastığım günler teeey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ilk alliance charım paladin di, 60'a geldiğimde druid rerolllamıştım =P Şimdi BE 70 paladin imde alt olarak duruyor. 2 defa süper Soc proclarıyla level almak üstün başarı olsa gerek =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 heh prot yaptım dungeonlardan dps oyuncularla kafa kafaya damage vererek cıkmak cok hoş :) 2 yıllık dps deneyiminden sonra oldukca ilginc bir tecrübe olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar