Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ginaly said: katılıyorum. msn iletilerinden, facebook statusüne, giyim kuşamdan, konuşma tarzına her hareketteki tek amaç karı kaldırmak, karşındakine kendini beğendirmektir. ben dahil hepimiz böyleyiz. bak mesela bu uzun cümleyle yaptığım durum değerlendirmesi bana karı kız kaldırmada bir avantaj sağlayabilir. o hesap. mesela bende de hiçbi şey yazmıyor, hatta nerdeyse msn'e bile girmiyorum bugünlerde, ki güzel cici kızlar görüp (görmeyip) "aman tanrım msn'ini açık bırakıp içini dökmeden dışarı çıkıp hayatın zorluklarına göğüs geren bir erkek" desinler daha yakından tanıyanlarsa wow'da instance'ta olduğumu anlayıp kodumun asosyali diyebilirler, o beni bağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 maç izliyorum yokum. gelince okurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kermit said: "bir catapult bile osmandan daha faydalı !" benim iletim bu ben lamermiyim peki ? Osman sensin, Katapult'ta sana girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 orçun c.c. bitirmiş. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 "meşgulüm ama yazacağınız varsa yazın dönünce bakarım" bu kdr. offline olunca hiç yazmıyorlar, bir de o açıdan bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Sly-One said: o.c. olmak parayla değil ki. bir kahve yetiyor ülkemde. o.c. sensin kahvede sana girsin tipe bak ya sen iyice psikopatlaştın killer benim ta ilkokul çevre kolejinden dostum kaç senelik.ona attığım bi postu gene kendi üstüne alarak bana cevap yazıyosun nasıl iş bu ya gece rüyalarınada mı ben giriyorum yeter ya git kardeşim bak sana yazmadım killera yazdım şimdi çocuk gibi çıkıp bende bunu sana yazmadım falan der bide bu tip.adam her mesajıma potansiyel ayar gözüyle bakıp bana cevap kasıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Red said: bence sen lamersın.evet yokum yazıyorum.dışardayım yazıyorum.ofisteyken @ofis yazıyorum @fikirtepe @kasımpaşa yazıyorum isteyeyen isteiiğini yazar.karı kız kaldırmak falan bırak allasen diyorum.kmse şekil için yazmıo bu tarz şeyleri senin nickin niye killer ise millette o kadar istediğini yazabilir yani.okby bak yetocuğum gözlerinle oku beyninle idrak et.senin dışında herkes güzelce idrak etmiş mantıklı cevap yazmış bi sen anlıyamamış ve aptalca bi cevap atmışsın. durumunu,yerini,"yokum","yokum gelince okurum" yazanları anlıyorum. fekat: 1."SİNİRLİYİM BİŞEY YAZMA" sırf millet merak etsin muabbet olsun diye yazılmış oluyor. 2."YOKUM YAZMA" arkadaşım hem yoksun, hem kimsenin yazmasını istemiyosun.ee o zaman msni niye açık tutuyosun?yok olduğuna göre kimseylede konuşamassın. şimdi anladıysan tekrar mantıklı bi cevap vermeni bekliyebilirim. yani.okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 batuya laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Killer demiş ki; "bişey yazmayın diyip msne girenlere gıcık oluyorum" (özetle). Ben de diyorum ki; "sinirliyim, yokum, işim var, vb vb," yazıp da "bir şey yazmayın" diyorlarsa; kesinlikle yazıyorum. Bir şey yazılsın istemiyorsan girme msne. Birine bir şey yazman gerekebilirse çevrimdışı gözük. Birinden mesaj bekliyorsan çevrimdışı da olsan atar zaten sana o kadar önemliyse, bunu anlamayacak kadar salak değil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sende mantıklı olaydın hepsinin bir noktada birleştiğini anlardın ''yokum yazma'' = ''yokum''.''yazma'' hani belki karşıdaki öküzdür illede msg atar die yazılan bişidir ee madem yoksun hede hödö girme msn e.bu devirde cogu kişi msn facebuk bilmemne gibi şeylerlen iletişim kuruyorlar.birisi aşk ilan eder birisi küfür eder.sonuçta listendekiler arkadaşların değilmi. yokum çagrı at vardır birde.yani adam istediğini yazar.benim orda dışardayım ordayım burdayım örneklerimde ondandı.hepsi sonuçta aynı.dışardaysan nie msnin açık.yoksan nie yokum yazma. yokum yazma diyerek kız bulan biri cıksın söylesin hak veriyim uyuz oluyorsan blockla.konuşma döv.bende yokum yazma yazıyorum.cunku bazen yokum yazdıgı halde ordamısın yokmusun nerdesin falan filan msglar gelio. ondna dolayıdır ki cok konusan adamlara hitaben yokum yazma yazabiliyor insanlar. çişimi yapıorum su içiyorum kakam geldi vs istediğini yazar insan. sonuç olarak gereksiz bir topic.tartışmak bile saçma.ama kişisel oldugundan senin gereksiz kişisel düşüncene yorum yazmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yokum yazdım ve 2 tane kız kaldırdım sende bo.um yaz 5 tane kaldır skadfkasdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 msn'deysen "bir şey yazmayın" denilmez zaten, hem çok saçma bir şey (msndesin abi ne demek yazmayın) ayrıca bonus olarak bunu görünce yazan bir sürü insan olacak yani, genelde bunun bilincinde olup, insanlar yazı yazsın diye "pfffs chok sinirliim bi she yhassmayınn" diye ileti yapanlar falan oluyor ve genelde amaçlarına ulaşıyorlar. bunun dışında pc'mi sürekli download yaptığım için kapatmıyorum, başında olmadığım zamanlar da insanlar gıcığına cevap vermiyorum sanmasın diye "yokum" diye de yazıyorum yani, yanlış göremiyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 said: bende yokum yazma yazıyorum.cunku bazen yokum yazdıgı halde ordamısın yokmusun nerdesin falan filan msglar gelio. abi senin salak arkadaşların varsa biz ne yapalım. yokum yazma nedir ya. ben de genelde yok oluyorum. dışarıdaya alıyorum durumumu. millet mesajını bırakıyor. gelince okuyorum. be cool dweed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bana göre çevirim dışı gözükmek o kadar saçma birşey ki.. muhabbet etmek istemiyorsan msn e girme. yada muhabbet etmek istemediğin insanlar varsa engelle, çevirim dışı olmak ne demek yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Cons said: yok neden yazılır? a) karşıdaki kişinin gelince mesaj at yazabilmesi için. b) karşıdaki kişinin sizin ona cevap vermediğinizi sanıp triplere girmemesi için. c) karşıdaki kişinin söyleyeci birşey varsa söylemesi için. offline olunca haliyle söyleyemiyor pek. şurdayım neden yazılır? a) x kişisinin sizi arayıp bende oraya geliyorum diyebilmesi için. b) yok neden yazılırdaki bütün nedenler. yok veya şurdayım yazmanın size kaybettirdiği hiçbir şeyde yoktur. bazı hıyarlar gelip topik açar bazen. Tamam işte, benim kafamı soktuğum kesim bu amaçlar dışındakiler. Yanlış anlaşılma olmasın, veya olsun nolcek =p __ PhysX said: bana göre çevirim dışı gözükmek o kadar saçma birşey ki.. muhabbet etmek istemiyorsan msn e girme. yada muhabbet etmek istemediğin insanlar varsa engelle, çevirim dışı olmak ne demek yani ? yani diyosun ki, 500 kişilik msn listesinde konuşmak istediğin 2 kişi için diğer 498 kişiyi engelle o daha mantıklı tabi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Sly-One said: o.c. olmak parayla değil ki. bir kahve yetiyor ülkemde. öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Valla bazı OrÇun'lar away olsan bile toplu muhabbete alıyor, oyunun ortasında kilitleniyoruz damını akıtayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sinirli olduğunu belirtmiştir nickne konuşmak istediği sadece bi kaç kişi vardır diğer kişileri gereksiz görmüştür olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 prudent öeh olmasını geç o mesajıda killera atmıştım ben hayır adam seviyesiz her türlü. a cup of coffee said: Sly-One said: o.c. olmak parayla değil ki. bir kahve yetiyor ülkemde. o.c. sensin kahvede sana girsin tipe bak ya sen iyice psikopatlaştın killer benim ta ilkokul çevre kolejinden dostum kaç senelik.ona attığım bi postu gene kendi üstüne alarak bana cevap yazıyosun nasıl iş bu ya gece rüyalarınada mı ben giriyorum yeter ya git kardeşim bak sana yazmadım killera yazdım şimdi çocuk gibi çıkıp bende bunu sana yazmadım falan der bide bu tip.adam her mesajıma potansiyel ayar gözüyle bakıp bana cevap kasıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 adamınbiri said: sinirli olduğunu belirtmiştir nickne konuşmak istediği sadece bi kaç kişi vardır diğer kişileri gereksiz görmüştür olamaz mı? hadi abi yemezler ya, ilgi çekmek için yazıyorlar işte öyle yazınca daha çok mesaj geliyor bilmiyor musunuz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Dev said: said: bende yokum yazma yazıyorum.cunku bazen yokum yazdıgı halde ordamısın yokmusun nerdesin falan filan msglar gelio. abi senin salak arkadaşların varsa biz ne yapalım. yokum yazma nedir ya. ben de genelde yok oluyorum. dışarıdaya alıyorum durumumu. millet mesajını bırakıyor. gelince okuyorum. be cool dweed sevmiosan yazma.yazana da karışma laf etme.istiosan yazanı da blocklayabilirsn 300-500 tane insan.herkes aynı değil.birde sanal ortam.normalde konusmayan adam msnde cosuyo.neyse olay bu değil de.dediğim gibi.yazan lamer yazmayan cool olayı boş iş yani.bende surekli yokum yazma modunda takılmıorum. ama bunu tartışması saçma ya.bide benim anlatmak istediğimi çözemediniz yokum yazma nın kakam geldi tuvalatteyimden bi farkı yok.adam onu yazmak istio yazmış ilgi çekmek için yazan arkadaşlarınız varsa asıl senin arkadaşların salak oluo onları blocklamalı ve silmelisin bu konuda ilgi çekiceğini düşünen salaktır cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 tamam orası öyle benim msnim sürekli çevrimiçidir çok nadir herhangi bi duruma alırım ama genelleme yapmak yanlış eleman sevgilisinden ayrılmıştır onun msne girmesi bekliyodur ama o sırada kimse ile konuşmak istemiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Dota +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yav said: yani diyosun ki, 500 kişilik msn listesinde konuşmak istediğin 2 kişi için diğer 498 kişiyi engelle o daha mantıklı tabi(tu) 498 kişi engellenecek insansa direk msn'i iptal et bence. kişisel iletiye işim var rahatsız etmeyin yazarsın 2 kişi ile konuşup çıkarsın. eğer odun gibi: a-naber??? b-işim var sonra yaz pls a-lan salla işi naber dedik diyecek insanlar varsa o kişinin listede işi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ilgi çekmek için yazanlar genelde kızlardır bu kesin biş izaten ama ilgi çekmek için yokum yazma pek tercik eilen bişi değil mutsuzum aglıorum ölüyorum intiahr edicem gibi şeyler daha çok yazılıo yani yokum yazma ya bu kadr takılmanın nedenini çözemedim :) gayet sıradan ve normal bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar