Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 pazar günleri acayip sıkılıyorum , ne varki bu pazar gününde.
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ben de çocukluğumdan beri pazar günlerinden nefret ettim. Yarın okul yok mesela hatta hiçbirşey yok ama ben yine de bu günden nefret ediyorum . Bilemiyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ben sevmiyorum abi cuma ve cumartesi en süper günler. pazar insanın içini sıkıntı basıyor
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 perşembe cuma cumartesi en sevdiğim günler pazar günü evde oturasım gelio neden bilmiyorum
Burax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sürekli içimde bir sıkıntı oluyor yav yıllarca ertesi gün okul açılıo telaşı içimize işlemiş artık kurtulamıyoruz :F
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 püf, katılıyorum. yılların yarın okul var stresinin sonuçları bence. pazar günleri kilitlenip kalıyoruz hala.
irin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 cuma rulzz.pazarları,annemin zorla erken uyandırışları ve tum gunu ailecek gazete okuyarak gecirmemizi hatırlatıor,sevmiyorum
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 en sevdigim gundur çarşamba ve pazar. bilmedim nedenini bilemem.. nefret ederim salidan perşembeden.. pazartesi cumartesi siradan. cuma oyle bir gun işte, bazen onemli bazen degil..
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ardeth said: ben sevmiyorum abi cuma ve cumartesi en süper günler. pazar insanın içini sıkıntı basıyor
malik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 pazar aileni gaza getiricen. onlarla bir yere gidicen en iyisi o. edit :bunu da adet haline getiricen .
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 SbNN said: Ben de çocukluğumdan beri pazar günlerinden nefret ettim. Yarın okul yok mesela hatta hiçbirşey yok ama ben yine de bu günden nefret ediyorum . Bilemiyorum.
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 uyumak için muhteşem bir gün. Bayılıyorum.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bayışıp bütün enerjimle p.tesi karşılamaktan büyük keyif alıyorum.
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Hava kapalı olur, ev halkı uyuşuk olur, milleti ararsın 1'de uyukluyo olur, ev dağınık olur vs vs. pazar tam böyle sıkıntı yaratan gündür insanın içinde.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 okul varken cuma ctesi süperdi. iş olunca pazar kıymete bindi.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Fistan said: okul varken cuma ctesi süperdi. iş olunca pazar kıymete bindi. ahaha bu ayrı bi yaklaşım
Öne çıkan mesajlar