Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 pazar günleri acayip sıkılıyorum , ne varki bu pazar gününde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 akabinde pazartesi var diye abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 maç var büyük derbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ben de çocukluğumdan beri pazar günlerinden nefret ettim. Yarın okul yok mesela hatta hiçbirşey yok ama ben yine de bu günden nefret ediyorum . Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 pazar günleri pazartesi alır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ben sevmiyorum abi cuma ve cumartesi en süper günler. pazar insanın içini sıkıntı basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 perşembe cuma cumartesi en sevdiğim günler pazar günü evde oturasım gelio neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sürekli içimde bir sıkıntı oluyor yav yıllarca ertesi gün okul açılıo telaşı içimize işlemiş artık kurtulamıyoruz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 püf, katılıyorum. yılların yarın okul var stresinin sonuçları bence. pazar günleri kilitlenip kalıyoruz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 cuma rulzz.pazarları,annemin zorla erken uyandırışları ve tum gunu ailecek gazete okuyarak gecirmemizi hatırlatıor,sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 en sevdigim gundur çarşamba ve pazar. bilmedim nedenini bilemem.. nefret ederim salidan perşembeden.. pazartesi cumartesi siradan. cuma oyle bir gun işte, bazen onemli bazen degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ardeth said: ben sevmiyorum abi cuma ve cumartesi en süper günler. pazar insanın içini sıkıntı basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 pazar aileni gaza getiricen. onlarla bir yere gidicen en iyisi o. edit :bunu da adet haline getiricen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 SbNN said: Ben de çocukluğumdan beri pazar günlerinden nefret ettim. Yarın okul yok mesela hatta hiçbirşey yok ama ben yine de bu günden nefret ediyorum . Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 uyumak için muhteşem bir gün. Bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bayışıp bütün enerjimle p.tesi karşılamaktan büyük keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Hava kapalı olur, ev halkı uyuşuk olur, milleti ararsın 1'de uyukluyo olur, ev dağınık olur vs vs. pazar tam böyle sıkıntı yaratan gündür insanın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 +1 İçim bunalıyor anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 okul varken cuma ctesi süperdi. iş olunca pazar kıymete bindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bana hergun tatil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Fistan said: okul varken cuma ctesi süperdi. iş olunca pazar kıymete bindi. ahaha bu ayrı bi yaklaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar