DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 abi nerde bu ps3ler?? zaten açılmıyo yerini bileyim ona göre tıklayayım. elektronik bölümünde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 tipik bir turk zekası sonucu ortaya cıkmıs kampanya. oturmamıs talebi karsılayamayan bi sistem ve kalitesiz hizmet insanları cezbedecek bir reklam ve sonunda elimde nekadar musteri kalırsa okadar iyidir mantıgı. beni *ksen bu siteden ve yan kuruluslarından bu saatten sonra alısveris yapmam. ne adam gibi bi açıklama var nede sistem duzgun calısıyor. sokakta yardım ayagına reklamını yapan millete bir poşet erzağı dagıtan insanları ve birbirini ezen insanları hatırlattı bana. sanal da olsa manzara aynı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 haha dava açsın birisi reklam yapıyor ve reklamla belirtileni sağlamıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 evet bi babayiğit çıksa 980i ödeyip getirtse ps3 ü sonra dava açsa reklamını yaptılar 980e kakaladılar diye geri kalan 580 ytl yi çatır çatır tazmin etse çok hoş olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ben girdim 10 tane aldım. hadi eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 artık bedava verse almam. Vallahi almam billahi almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ahah 2 tane ne ya XD yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hayir simdi merak ediyorum boyle bi .... yapan bir firmadan ürünmü alıcak insanlar ? İyi bir reklam mi yaptılar şimdi ? Holding miş bide lol insan utanır altına holding yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yazık ya valla yazık. ulan bari bu kadar serefsizsin, altyapını ona göre hazırlada birşeye benzesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Güler misin ağlar mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 böyle bişey olacağı belliydi ama periyod başına 2 adet hakikaten şaka gibi. aslında bu kampanyadan ziyade çekiliş tadinda olmus. 10 taneyi bedava verseler cekilişle bu kadar kişi hesap almazdı heralde bana cikmaz diyerek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 valla ben 12 ye kadar bekledim. baktim 12 de 00:30 da ilk ps3 satisi baslanicak diyo, oda 2 adet. 00:05 di marmaris bufeye cig kofte + dilli kasarli yemeye ciktim lol. gene diyorum yuzyilin cakalligidir (aka serefsizligidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sitede bir tek "al" işareti olmadan o ilk 2 ps3 nası alındı çok merak ettim valla.serverler zaten gebermiştir zavallılar ama iii tıklandılar son zamanda iii para kırıcaklarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Dosttan çok düşman kazandılar gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 satıslardan degil reklamlardan kazanan online alısveris sitelerinin ilk ornegi olurlar artık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o değilde hiç düşüren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yeni gördüm de iyiymiş valla. tipik türk zrkası. "gün boyunca 400 milyona ps3 satıcaz" diyip heyecanlandırıp, sonra da topu topu bir iki tane ps3 satıyorlar. zaten reklam parasından on milyarlar kazanmışlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 azimle isedim o gece makınedekı programların hepsını kapadım .. firefox yukledım explorer zaten mevcut herbırıne adresler hazır gonderıyorsun . tık sayfa goruntelenemıyor f5 f5 f5 aban abanabıldıgın kadar 3 uncu basamaga geldım kredı kartı bılgılerını verdım gonderdım ... Ana o ne banka onay vermedı .... yapılırmı lan bana serefısz ıs bankası borcun kapatım en kısa zamanda ıptal edıcem kartını senın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu seferde laptop veriyorlar 1000 ytl indirimle. iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Evet. Israrla şaka yapmaya ve insanları salak yerine koymaya devam ediyorlar. 399 YTL'lik PS3 kampanyaları çok tuttu. Bunu da tutturacaklarını düşünüyorlar, inanıyorlar. Azimlerinden ötürü arkadaşları tebrik ediyorum. Unutmadan... Sakın bulaşmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ps3 lerde problem oldumu ? düzmecemi nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 1,5 tane falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 5-10 tane satarlar maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ztn adamlar bole kampanyaları her haftanın pazarı pzrtesi bağlayan gece yapıcak ole yazıodu adıda pazartesi sendromuymus işte ilki duymayanlar yada ilkini alamayıpta hala şansları olduğunu dusunenlere tuzak bole adamlarrın ben taa ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 PS3 kampanyasında ne oldu tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar