Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ZAMAN: 3 Şubat Pazar Saat 19:00 MEKAN: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?29,3094679 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Kitlenince dikkat etmemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 maçtan iki gün önce ararım demişti abi işte fizban..açılmış oldu edit: yorumlarıma da gelirsek.. valla maç brezilya vs türkiye gibi olacak teoride. dolayısıyla türkiyenin brezilyayı brezilyada yenme ihtimali neyse bizim de feneri saraçoğlunda yenme ihtimalimiz o kadar. gerçekçi olalım lütfen gaz mesajlar atmayalım=) tabii ki inanıyoruz takıma ve nothing is impossible ama yine de gerçekleri söyleyeyim dedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 evet kitlencek birşey yok. Yenilsekte üzülücek birşey yok %100 YERLİ MALIYIZ fenerbahçe gibi 11 yabancımız yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 said: RAKİP: Hiç önemli değil. Kim olursa olsun Kadıköy’den çıkış olmadığını görecek ve yaşayacak, burada, bu futbol mabedine gelip farklı yenilmenin bile onur sayılacağı arenaya konuk olacak olan. Çaresizliğin cesareti ile kendisinin 12. Adam’dan etkilenmeden mücadele edebileceğini sanan Fenerbahçe'nin resmi sitesindeki maçla ilgili bir yazıdan alıntı yukarıdaki. Hoşt be, nasıl bir kompleks yatıyor bu zihniyetin altında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Hoşt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 şu maçı gs alsın iyice saçmalamaya başlamışlar %100 yerli, brezilya vs Türkiye diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 nedense bana yeni bi 6lık maç olucakmış gibi geliyor Brezilya t.d Dunga maçı izleyecekmiş.Brezilyalılar daha iyi motive olucaklardır maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bana da öyle geliyor. ben enfes goller izlemek istiyorum. ama beraberlik olursa çok sevinirim maçın sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Geçen 2 yıla göre daha zayıf bir GS var karşımızda, bence 6lık maç olması hiç de süpriz olmaz. Kısaca 3 ihtimalli bir maç: 1-0 3-0 6-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 2-1 fener alır gibime geliyo.. alamasınlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 şu maça gidemiyorum ya parasızlığın gözü kör olsun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 GS 30-40 tane atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Fener çakar yine muhtemelen bize. Klasik Galatasaray mağlubiyeti olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Selamlar, 28.01.2008 Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları kuraları çekiliyor. Kader yine iki ezeli rakibi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiriyor. Kurada iki ezeli rakip eşleşirken Şekip Mosturoğlu'nun yüzünde tebessüm var, Adnan Sezgin'in suratında ise bir soğukluk. Resmi sitede haber duyurulurken "Saraçoğlu'nda Şölen Var" başlığıyla veriyor haberi, Fenerbahçe. Galatasaray'ın sitesinde ise daha haber bile yok... Fenerbahçe cephesi henüz derbide gol atamayıp, gerçek Fenerbahçeli olmayanların da gol atmasını düşünüyor, motive ediyor. Galatasaray cephesi mağlubiyeti, yenilgiye şimdiden kabulleniyor. Fenerbahçe başkanı, yönetimi derbiye hayati önem verirken, Galatasaray başkanı, yönetiminde altı üstü bir maç, yeniliriz, unutulur gider gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı büyük bir üstünlüğü var. Galatasaray'ın ise kupada diğer rakiplerinden çok üstün olması var. Öyleki kupa sayısındı Beşiktaş'ı 2 ye, Fenerbahçe'yi 3 e katlıyor. Fenerbahçe çok iyi oynadığı maçlarda dünyaları kaçırıyor, Galatasaray'ın vurduğu gol oluyor, maç 5-1 bitiyor, kupa finalinde. Geçen sezon Kadıköy'deki maçta Galatasaray özellikle 2.yarıda Fenerbahçe'yi kalesine hapsetmesine rağmen bir türlü 2.golü bulamıyor, 2-1 mağlup oluyor. Fenerbahçe'nin 2.golü ise alakasız bir şutun savunmaya çarpmasıyla meydana geliyor. Fenerbahçe'nin kadrosu tam hazırlıklı, maç sahasında, teknik direktör Zico derbi ustası, maçı da izlemeye Brezilya Milli Takıma teknik direktörü Dunga geliyor, bu muhakkak Brezilyalılarda bilhassa Alex'de hırsa yol açacaktır, avantaj sağlayacaktır. Galatasaray cephesinde sakatlar yığınla, seçim yaklaşıyor, yönetimde yine ayrılıklar, maç senelerdir puan alınamayan Kadıköy'de... Derbi öncesi son durum bu, artık iş futbolcularda ve teknik adamlarda. Pazar günü umarım yine derbiye yakışır bir mücadele ve futbol izleriz. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 nedense bana çok farklı skorlu bi maç olucak gibi gelior bknz: Alanyaspor Fenerbahcemize başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Gs Fbden tırsıyor buda her zamanki tabloyu veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Şu Lincoln oynasa bide görsek inmiymiş cinmiymiş , Alex in karşısında bi görsek ne yapacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 19 Ekim 2005'de bir Schalke-Fenerbahce maçı vardı, o maçı izlediysen görmüşsündür Lincoln'u Alex'in karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ondan sonra gören oldumu :D gs da görmek istiyorum ben bu adamı sinan kaloğlu hat trick yaptı manisada bize karşı , o zaman sinan kaloğlu lincoln den iyi topçu , 2005 de oynanmış bir maçı baz alıyorsunuz o haldesiniz harbi komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu maç 7 ye 8 e gider işallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yav tamam yenme ihtimaliniz bize göre çok daha fazla olabilir ama 5+ diyerek abartmayın, olmaz öyle bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Dalga geçmiyorum, FB-GS derbilerinde FB'nin ezmesinden sıkıldım.. Şöyle baş başa geçsin, bi biz atalım bi onlar atsın heycan olsun biraz.. Zaten yeteri kadar sikko tatsız bir ligimiz var, bari derbilerimiz heycanlı olsun be.. Kendinize gelin lan gsliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 FromTheHell said: yav tamam yenme ihtimaliniz bize göre çok daha fazla olabilir ama 5+ diyerek abartmayın, olmaz öyle bişey.. Çok içten ve samimi bi yorum yapıcam.. Gerçekten abartarak konuştuğum sanılmasın.. İçimden geleni söylüyorum.. İddia kuponuma 4+ - 0 yazdım ki 100 YTL yatırdım bukadarda içtenlikle söylüyorum.. allah nasip ederse 1.5 milyar kazanmış olucam.. 4 veya üstü atamayacağımızdan korkmuyorum bir şekilde bi hatalı penaltı ile 5-1 6-1 biterse diye korkuyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar