Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTS - FENERBAHCE - GALATASARAY @ 3 Şubat 2008 saat: 19:00

Aykan

Öne çıkan mesajlar

maçtan iki gün önce ararım demişti abi işte fizban..açılmış oldu

edit: yorumlarıma da gelirsek.. valla maç brezilya vs türkiye gibi olacak teoride. dolayısıyla türkiyenin brezilyayı brezilyada yenme ihtimali neyse bizim de feneri saraçoğlunda yenme ihtimalimiz o kadar. gerçekçi olalım lütfen gaz mesajlar atmayalım=) tabii ki inanıyoruz takıma ve nothing is impossible ama yine de gerçekleri söyleyeyim dedim=)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RAKİP: Hiç önemli değil. Kim olursa olsun Kadıköy’den çıkış olmadığını görecek ve yaşayacak, burada, bu futbol mabedine gelip farklı yenilmenin bile onur sayılacağı arenaya konuk olacak olan. Çaresizliğin cesareti ile kendisinin 12. Adam’dan etkilenmeden mücadele edebileceğini sanan

Fenerbahçe'nin resmi sitesindeki maçla ilgili bir yazıdan alıntı yukarıdaki. Hoşt be, nasıl bir kompleks yatıyor bu zihniyetin altında?
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

28.01.2008 Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları kuraları çekiliyor.

Kader yine iki ezeli rakibi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiriyor.

Kurada iki ezeli rakip eşleşirken Şekip Mosturoğlu'nun yüzünde tebessüm var, Adnan Sezgin'in suratında ise bir soğukluk.

Resmi sitede haber duyurulurken "Saraçoğlu'nda Şölen Var" başlığıyla veriyor haberi, Fenerbahçe. Galatasaray'ın sitesinde ise daha haber bile yok...

Fenerbahçe cephesi henüz derbide gol atamayıp, gerçek Fenerbahçeli olmayanların da gol atmasını düşünüyor, motive ediyor. Galatasaray cephesi mağlubiyeti, yenilgiye şimdiden kabulleniyor.

Fenerbahçe başkanı, yönetimi derbiye hayati önem verirken, Galatasaray başkanı, yönetiminde altı üstü bir maç, yeniliriz, unutulur gider gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı büyük bir üstünlüğü var. Galatasaray'ın ise kupada diğer rakiplerinden çok üstün olması var. Öyleki kupa sayısındı Beşiktaş'ı 2 ye, Fenerbahçe'yi 3 e katlıyor.

Fenerbahçe çok iyi oynadığı maçlarda dünyaları kaçırıyor, Galatasaray'ın vurduğu gol oluyor, maç 5-1 bitiyor, kupa finalinde. Geçen sezon Kadıköy'deki maçta Galatasaray özellikle 2.yarıda Fenerbahçe'yi kalesine hapsetmesine rağmen bir türlü 2.golü bulamıyor, 2-1 mağlup oluyor. Fenerbahçe'nin 2.golü ise alakasız bir şutun savunmaya çarpmasıyla meydana geliyor.

Fenerbahçe'nin kadrosu tam hazırlıklı, maç sahasında, teknik direktör Zico derbi ustası, maçı da izlemeye Brezilya Milli Takıma teknik direktörü Dunga geliyor, bu muhakkak Brezilyalılarda bilhassa Alex'de hırsa yol açacaktır, avantaj sağlayacaktır. Galatasaray cephesinde sakatlar yığınla, seçim yaklaşıyor, yönetimde yine ayrılıklar, maç senelerdir puan alınamayan Kadıköy'de...

Derbi öncesi son durum bu, artık iş futbolcularda ve teknik adamlarda. Pazar günü umarım yine derbiye yakışır bir mücadele ve futbol izleriz.

Saygılarımla.
Sosyal ağlarda paylaş

Dalga geçmiyorum, FB-GS derbilerinde FB'nin ezmesinden sıkıldım.. Şöyle baş başa geçsin, bi biz atalım bi onlar atsın heycan olsun biraz.. Zaten yeteri kadar sikko tatsız bir ligimiz var, bari derbilerimiz heycanlı olsun be..

Kendinize gelin lan gsliler
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:
yav tamam yenme ihtimaliniz bize göre çok daha fazla olabilir ama
5+ diyerek abartmayın, olmaz öyle bişey..

Çok içten ve samimi bi yorum yapıcam.. Gerçekten abartarak konuştuğum sanılmasın.. İçimden geleni söylüyorum..

İddia kuponuma 4+ - 0 yazdım ki 100 YTL yatırdım bukadarda içtenlikle söylüyorum.. allah nasip ederse 1.5 milyar kazanmış olucam.. 4 veya üstü atamayacağımızdan korkmuyorum bir şekilde bi hatalı penaltı ile 5-1 6-1 biterse diye korkuyorum sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...