SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 olum mardukta hayat varsa onlar da bizim için "nasını sattıım dünyası çarpacak 2012 de " mi derler yoksa "çekilmedi nasını sattığım yörüngemizden" mi derler ya da onların ne söylediği önemli mi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 2012'de çarpacak olan koca gezegeni çıplak gözle bile görebilmemiz gerekir bence. Yanlış mı? Manda gibi gezegen sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Türk bilimadamları açıklama yapmış "Biz marduktan korkmuyoruz, marduk bizden korksun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 tam istanbula çarpacak geyiği vardı bir arada euahauha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Burax said: Türk bilimadamları açıklama yapmış "Biz marduktan korkmuyoruz, marduk bizden korksun." madem türksün, marduk ürksün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Drakkahn said: Benim duyduğum kadarıyla da Kıyamet gelecek evet 2012'de fakat Kıyametin kelime anlamı hepimiz ölücez, ölenler dirilecek, dünyanın son günü gibi değil. Kıyam et. Yanı uyandır. Yani bir uyanış çağına gireceğiz. İnsanlar daha bilinçli olacak, öğrenme kapasitemiz artacak, bir çok sorun halllolacak (kansere çare, aidsin sonu gibi). İnsanoğlu level atlayacak bir bakıma. Benim duyduklarımdan anladığım budur. Kutsal kitaplarda bahsedilen altın çağın bu olduğuna inanan bir kesim de var. Refah içinde savaşsız 200 yıllık bir dönem... Oaraya Yazdığın Kıyam et kelimelerini 1 dakkadır kıymalı et olarak okuyorum,geyik yapıp başımıza kıymalı et yağacak diyeceksin sandım sonraki postlarında,meğersem çok ciddiymişsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 abi hiç cok gunah şliyoruz falan demeyin yapmayın işlemeyin olsun bitsin hem zaten gunaha girmek czor bişey toplum kurallarına uyarsak hiç bişi olmaz rahat oun siz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Dün gece bana söylediler Marduk gelmeyecekmiş. Dünyanın sonunu Ajdar'ı klonlayarak getirmeyi planlıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bi gelsin görelim. belki anlaşırız 3 5 bişeyler veririz. vazgeçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ajdar fikri dünyanın sonunu getirebilir evet. zaten 2. Ajdar Fatal Error verdirir, mavi ekran yapar, 3. format... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 allahın laptopının şarjı bitiyomuş 2012de o yüzden sistem kapanıyo biz de gg oluyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben sana demedim mi benim laptopun şarjı bitmiyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Viktor said: mulkiyet allahindir hepiniz belese yasiyorsunzu su dunyada Allah (c.c.) nin almanyadan oglu ciziz geliyormus 2012 de o yuzden cikartiyor bizi dunyadan :'( abi kaldır beni yerlerden çenem falanda düştü gülmekten >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 2013 yılında pati duruyo olursa feci geyik olucak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 dünyanın sonu elbet bir gelcek.. ama o gün bugün değil! o gün bugün değil bugün kazanma zafere erişme günü! pauhuaha ver gazı (30sn sora) noluyoz laam allaah sallanıyoz!! o göktaşlarıda ne abi?!!! abi gidiyoz allah dünya tersine döndü god kesme pls sfdasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 4 sene sonrasının tur programı olur mu lan, gelecekse efendi gibi gelsin yazın işte. O kadar grup geliyor hem, kaynasın birine mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 2012 cin takviminde ejderha yili, dunyayi ejderhalar yicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Viktor said: mulkiyet allahindir hepiniz belese yasiyorsunzu su dunyada Allah (c.c.) nin almanyadan oglu ciziz geliyormus 2012 de o yuzden cikartiyor bizi dunyadan :'( vay be.kişisel fikrini soruyorum,niye insanların hassas oldugu bir konuda böyle dalga geçme istegi buluyorsun ve neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 adam din tartışmasıyla balonu patlattı helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 fightersfight said: Viktor said: mulkiyet allahindir hepiniz belese yasiyorsunzu su dunyada Allah (c.c.) nin almanyadan oglu ciziz geliyormus 2012 de o yuzden cikartiyor bizi dunyadan :'( vay be.kişisel fikrini soruyorum,niye insanların hassas oldugu bir konuda böyle dalga geçme istegi buluyorsun ve neden? CİZİZE LAF YOK! HERKES HADDİNİ BİLECEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Cizız abi bizi sevvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Oha lan boşuna mı kasıyorum össyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 post kasmada bir numaralı yöntem din tartısması (tu) o diil de teayyieeebb neaabeaceaanı sanıosn seeeen türbancı baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Head said: marduk mu ali müfit gürtuna mı geliyor belli değil adsfagafsgs koptum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar