mawiman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sparkcaster said: 40 yıl önce çıkmış birşey İslam ın gereği olamaz ewt arkadaşım 40 yıl bile değildir belki Türban T.C. nasıl girdi ne güzel eskiden baş örtüsü varmış. Herkez gül gibi yaşıyordu. Türk kültüründe türban diye birşey yokki neden böyle bir şeyi bize empoze etmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Anneannem 60 yıldır kafasına aynı örtüyü aynı şekilde takıyor 40 yıl öncesine kadar başörtüsüydü sonra türban oldu ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 numberten said: Anneannem 60 yıldır kafasına aynı örtüyü aynı şekilde takıyor 40 yıl öncesine kadar başörtüsüydü sonra türban oldu ok. zaten senin annende sorun yok sorun Dinin devletin içine girmesinde Ünv bir devlet kurumu hiç bir şekilde din giremez. O zaman Laiklik kavramında bir eksiklik var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bu kücücük kızı karaçarşafa vurmaları onların hakkı cünki o kız onların malı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 numberten said: Anneannem 60 yıldır kafasına aynı örtüyü aynı şekilde takıyor 40 yıl öncesine kadar başörtüsüydü sonra türban oldu ok. annem dahil teyzelerim ananem babanem baş örtüsü takıyor gerektiği zaman. fettulahın üniforması sıkma baş 40 sene önce üretildi. yeter arkadaş anladık tarihten zırnık anlamıyorsunuz devamlı aynı şeyleri yazmayın , defarlarca defalarca anlattık neyin ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 offds neyse birşey yazmicam daha. Ağzı köpüklü moronlarla uğraşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben uğraşıyorum, sonuçta hepimiz aynı geminin içindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yapmaya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sparkcaster said: numberten said: Anneannem 60 yıldır kafasına aynı örtüyü aynı şekilde takıyor 40 yıl öncesine kadar başörtüsüydü sonra türban oldu ok. annem dahil teyzelerim ananem babanem baş örtüsü takıyor gerektiği zaman. fettulahın üniforması sıkma baş 40 sene önce üretildi. yeter arkadaş anladık tarihten zırnık anlamıyorsunuz devamlı aynı şeyleri yazmayın , defarlarca defalarca anlattık neyin ne olduğunu ya anlattık diyorsun,sen bu konu hakkında tek otorite misin de fethullah ın uniforması diyorsun? nerde senin belgen,kanıtın fethullah ın unıformasi oldugu hakkında? sen oyle diyorsan bende benim uniformam ben çıkardım diyorum. asılsız iddalarda bulunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Xhunarion said: Türban islam'da kadınların dünyaya bir duruşudur, erkeklere kapalılık, rahibelerin islamdaki statüsüdür. Geçin bu işleri. Kaç sene oldu türban çıkalı, hemen ulusal, dini değer yaptınız. Benim binlerce yıldır türban takan arkadaşlarım var ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yapmaya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Redeagle said: Xhunarion said: Türban islam'da kadınların dünyaya bir duruşudur, erkeklere kapalılık, rahibelerin islamdaki statüsüdür. Geçin bu işleri. Kaç sene oldu türban çıkalı, hemen ulusal, dini değer yaptınız. Benim binlerce yıldır türban takan arkadaşlarım var ya! geçin bu işleri diyorsun. oda sana sen geç bu işleri der. niye xhunarion un argümanını inceleyeyip,şu x nedeniyle y argümanın yanlıştır demiyorsun?yada diyemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 tamam su son cümleyle yapmayanın newdonis oldugu anlasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Son Ninja: Feyk-User Troll'ün Dönüşü IMDB tagline : "3 name... one enemy , gijo = yapmaya = newdonis" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Newdonis yaptığının etik, doğru ya da mantıklı bir tarafı var mı da hala uğraşıyorsun anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 gerekli kanıtları buldum yapmayanın newdonis olduguna dair. adminlere yolluyorum, bu akşam girerlerse hoşcakal dicek patiye. Hos insan 3942735 kere atıldıgı yere dönermi. birde kişiseldkei topicinde yazdıklarına göre biz asosyal liseli eziklerle ugrasmayacakti bir kez daha. neyse buraya geri dönüp durduguna göre bumerang gibi heralde kendisi aynaya baktıgında "bizim gibi" asosyal liseli ezikler görüor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sonkez şeriat gelmiyor diyenlere şunları sıralıyım. - 2 temmuz 1993'te Sivas katliamında oraya toplanmış halk ne diye bağırıyordu? "Yaşasın şeriat!" - Sokaklarda "etekli kızlara ahlak dersi" vermeye çalışan halkından, polisine bir sürü insan. kendilerince ahlak zabıtası kesilmece. - Saçı açık diye tecavüz edebileceğini sanan sapık, hayvan insan topluluğu, taksimde turistlere taciz eden, antalyada tecavüz eden, başı açık diye orospu deyip, başı kapalı olunca ezip ikinci plana atan insanlar. - Bugün türban sadece üniversitelere değil bütün kamu kuruluşlarına girsin diye gösteri yapan insanlar topluluğu - Fethullahın değerli bir insan olduğunu savunan milyonlarca insan. Bu tip daha sayamadığım, hatırlayamadığım onlarca açık örnek varken "hah şeriat nerden geliyormuş" demek artık zeka durumunu kanıtlamıyor mu? Hala ekonominin iyi yolda olduğunu düşünenler kanıtlamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 donun lan suudi arabistana olun kopek okudukca dayanamiyorum suraya bana koymaz kardesim cok sikarsa basar giderim dunyanin hangi ulkesine istersem , uzuldugum gerizekalilar sizlersiniz. hala 5 yasindaki cocugun kafasina turban takmayi savunan gerzekler az bile lan size umarim yarin bir gun hirsiz diye kolunuzu keserler, tanidiklarinizi sokakta saci gozukuyor diye doverler, hatta taslayip oldururler donersiniz ne bok yedim dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bügün haberleri izledim gene sinirim bozuldu,bir kaç tane göya çok önemli araştirmaci-gazteci liboş ,ana haberde bide yorum yapıor,akp türbanı anayasaya koysun ama liselerde-ilkokulda olmayacağının garantisi versin diyor eşşolusu,saf mıdır ayak mı yapıyor millete nedir,adamlar son anda türban sadece yükseköğretimde sınırlı olacak diye madde koymayı düşünorlar anayasaya ,millet iyice uyusun diye,3-5 tane akpli milletvekili planlarini açıkça sölüyor zaten: türban özgürlüğünün sadece üni.lerde olmasından utanıyorum,öbürüdüe diyor hedefimiz türbanın kamusal alandada serbest olması,bunların alayi çakalın önde gideni,onlarda biliyor üni. de türbanlı okuyup sonra meslek hayatına geçenlerin türbanını çıkarmayacağını,bidahaki seçimlerin propagandasıda o olacak,sonra lise-ortaokul-ilköğretim vs,böylece rtee geberene kadar b.bakan olmayı planlıyor. Yine haberlerde izliyorum 2 tane türbanlı genç kız,1i diyo kardeşim okul 1i cisi.öss de çok iyi puan aldı burda üniye gidemedi(türbanlı diye) şu an amerikada okuyo,bende arap dili ve edebiyatını kazanmıştım türbanlı olduğum için gidemedim af istiyorum,2 sn sora annem-babamın karşısında öle bi laf söledimki hala utanıyorum :) Son olarak düşündüğüm türbanı savunanlar bana göre,ya çok saf ya arap ve şeriat hastası veya akp den bi yarar görüyorlar o yüzden böyle takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Araplarda türban yok. Nereden çıkardılar bu arap hikayesini ya? Onlarda ya çarşaf var; ya açıklar. Arası yok. Birde saçları görünecek şekilde şal gibi başlarına bir örtü dolar zengin kadınlar. Bizdeki türban uzak asya (endonezya, malezya, singapur) kökenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 turban fransiz rahibelerinin taktigi birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 matama said: turban fransiz rahibelerinin taktigi birsey ewt arkadaşım türban rahime giysisi belki giyme amaçları farklı ama üniformaları aynı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sadece .................. susmakla yetiniyorum terbiyem musade etmiyor suanda birşeyler yazmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Turbanin basta ozgurluk oldugunu savunan arkadaslar olucaktir elbet.bu siyasi gorusunden dolayi degil bu konu da fazla bilgi sahibi olmamasindandir bence.. Turbanli bir kiz..Tip ogrencisi..doktor olabilecegine inaniyo musunuz? Nasil o sartlar altinda yemin edicek? Esitligi ne kadar olucak? Turbanli bir kiz..Biyoloji veya Genetik okuyor..Nasil aciklayacak genetigi ? Tanrinin insani camurdan yaratmasi,evrim teorisi,adem ve havva,veya dunyanin 6 gunde yaratilmasi..bunlar ne kadar dogru gelicek ki? Sanat dallarindan birini okusa kendini nasil gelistiricek? turbanli bir ressam dusunun..kendi tabularini yikamadiktan sonra sanata veya topluma ne kadar katkisi olucak... Bu olayin en basit tarafi bu..ama bu basit tarafi bile yeter de artar bile.. Boyle bi zamanda saygida kusur edilmesi cok kotu.Insanlarin birbirine dayattiklari seyler aslinda bitiriyo bu toplumu.. Ben ayrim yapilmaksizin herkesin esit egitim alacagi bi toplumu tabi ki isterim..ama bazi meslekteki degerler bu konudaki tabulari kabul etmez..etmemeli de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yahudilerde türban var hemde kitaplarında yazıyor yani öyle yorumlama sonucu kimse kıçından uydurmamış türban vardır diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Redeagle said: Xhunarion said: Türban islam'da kadınların dünyaya bir duruşudur, erkeklere kapalılık, rahibelerin islamdaki statüsüdür. Geçin bu işleri. Kaç sene oldu türban çıkalı, hemen ulusal, dini değer yaptınız. Benim binlerce yıldır türban takan arkadaşlarım var ya! beyni yıkanmış bu insanların .gidin bi yüzünüzü yıkaın.sora aynaya bakın.ben ne düşünüyorum die msg ım xhun a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar