theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bende 1 yıl sonra yeniden açtım accountu girdim özlemişim oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 druid açanlar itina ile sopalanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 gülte daha fazla dr00d istemiyoruz evet. Gelecek olanlar da feral olmasınlar ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ben karar veremiyorum outlands e cıkınca hem feral itemları hem boomkin itemları toplıyıcam 70 e gelince 2sinden de iyi kotu bi setim olucak tribal lw yi seçip bi de 3 parça epic düzerim direk ondan ama hala kararsızım ya :/ boomkin güzel görünüyo tank charım vardı ama drood tanklıgı da ayrı bi sevkli gibi 60 dan sonra dps zaten standart (feral) tank olsam bile mutlaka bi dps setim olucak sonucta o yuzden feral biraz daha avantajlı gibi duruyo gozumde ama boomkin i de mutlaka en az bi kere deniyicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Gultumuzun healera ihtiyaci vardir, bi de 2.5 tankimiz var (Gangren 0.5) Saeros tek healerdi adam tank chara gecti, su an Angrenost'tan baska healer yok be. Gerci druidler geliyo arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben hiç alt yapmayı beceremedim ama orada bir tane hunter açıcam sanırım. Geliyorum perşembeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 healer lazımsa bana holy pala kasabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 axedice said: Yalnız istediğim itemı alamazsam olay çıkartırım ben. Gm de zaten ezik biraz, bi iki şakayla falan kontrol altında tutarım istediğim gibi at koştururum NIHAHAHA ay nefarius'un nefreti kanıma girmiş eyvah falan diye eziveririm kafanı bubble'ınla beraber axe, AQILLI OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 axedice said: Yalnız istediğim itemı alamazsam olay çıkartırım ben. Gm de zaten ezik biraz, bi iki şakayla falan kontrol altında tutarım istediğim gibi at koştururum NIHAHAHA ahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bana da kasabilirsiniz healer, ne oldugu farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hellerim ben ilerde ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bana kasarsanız ben kürlerimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ben baf bile atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sivift atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 aga parti piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 All your item are belong to me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Rol çalmayın lan healer benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 patiden kimler var guildde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Tikkycemal, razien, sensible bide ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bi de saeros. gültmastır hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 axedice said: Tikkycemal, razien, sensible bide ben. :D Böle bişi olsa harbiden yeminle iki dk durmam gelirim oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Yalnız tikicemal ve ben şaka değil gerçek :P Bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Abi seni sallada tiki cemal nası ya :D Söyleyin foruma geri dönsün :D sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 starbucksa gidiyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hacılar ben kararsız kaldım LOLThunder yapıp arena mı kassam, yoksa, size PvE'cilere tanklık mı yapsam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar