Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sana özel paladin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Tankadin lazımsa getiriyim çocuğu çok ıyı degıl ama kara tanklarım 15k Armor 16k HP full buff 500 Defans Yada 60 ineğim var Warrior fury ms takılabılırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Getir bitanesini sen, muhabbet çeviririz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Archmage Arugal DOWN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 druidim var 35 daha, o seviyelerde instance bulmak kolaysa geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 benim warriorun dandik bi tank gear var 14k buffsız hp 520+ def falan krazhan eli kıcında tanklar 25 man yapana kadar idare eder yane migrate acılsın halen acık olursa alım tekrar yazarım burya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Utterable said: Archmage Arugal DOWN. guilde girmek için ne gerekiyo baba off kim bilir ne loot düşmüştür yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hee ne gerekio girmek için bloodelf degilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Adını, soyadını, daha önce oynadığın karakterlerin isimleri ve armory linklerini bir boy ve portre fotoğrafınla birlikte VAY AK inner council memberlarından birine yollaman gerekiyor. Ön elemeyi geçersen ulu gm SAEROS seni bi instanceta deneyerek girip giremeyeceğine karar veriyor. Eğer kızsan direk alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ahbe kafadan kaybettim erkek üstelik undead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 tauren female, ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Her türlü gider, gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Thraine_Numeheru said: ahbe kafadan kaybettim erkek üstelik undead reelde kızsan sorun değil. oyun içi ise blood elf male olmadığın sürece herşey olabiliyorsun eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 be female priest nasil olur? var lvl 46 mig edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 memişler serpildiyse harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 cok seksi lvl 43 BE paladinim var, ama okyanuslar otesinde =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Gangren said: tank var bence yeterli buyse ben agamennon silva levellayan druid ve warriorlar da var :) benide yaz oraya az kaldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 dedicated healer sıkıntımız var. şekil 1a healer classların çoğu tank, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Buyse'yi healer yapalım, o da tank itemlerini bana versin, deal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 imzaya bak birazda tank oynuyayim pls musade et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ben bandajlarım sizi merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sIkin disinizi 52 oldum 70 liyim dedicated healer sorununuz cozulucek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Zergling said: imzaya bak birazda tank oynuyayim pls musade et :P hadi ordan lan ipnetor tanklık senin neyine, shamanı götürsene atmışlar zate eondan da :D şamanla takıl imba char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Devoth nikli undead warlock umla girmiş bulunmaktayım alt gülte. İçimde nubluğun verdiği bir heyecan ve gene nubluğun verdi garip bir neşe var. Bu arada saeros un niki çok acayip. Ahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 benim realmden daha laglıymış, oynayasım gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar