MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fenris said: elven prince i hakkaten şahane yapmışlar. bu adam prince of persia'da da oynayabilirmiş direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Fragmanını izledim epey komikti. Dünyayı kurtarmayın artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 strangegoodby said: cıkmamı cam gibi görüntüyle hemide dun izledim daha altın ordu 70 kişi değilmiydi filmin sonuna doğru sanki 7000 gibi geldide filmde seventy times seventy dio altyazıda 70 olarak geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ilk film hoşuma gitmemişti ama 2.fragmanı güzel bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 DarKRideR said: Bayan üyelerimiz için yakışıklı Hellboy'un da resmini koyalım o zaman, http://www.gulum.net/film-poster/resimler/HellboyIITheGoldenArmy_2008_01_1024x768.jpg Maymun kıçını açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cok iyi film.Yönetmenin elini sıkmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hede prenses en bastan kesse ya kendini o kadar beklemeye gerek mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 eheh guzel filmdi ya ben cok eglendim izlerken. hellboyun hastasiyiz zaten, adam hem cool hem de seytanin oglu hem de ekomik ve kedi sever daha nolsun :D bişeler prenses en basindan yapmasi gerekeni en sonda yapti ama bi de su acidan bakin, bilmem kac yildir takilyio adamlar, elf yani, sen tut kendini oldur. kolay mi? ayrica duman kafali herifin MC yapmasi olayina hasta oldum :D o gruba cc'dan anlayan bi mage lazimdi. 3.su icin bi bilgi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Filmin sonunda "Ajanlığı bırakıyoruz" muhabbeti, olası 3. film işareti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Gangren said: Filmin sonunda "Ajanlığı bırakıyoruz" muhabbeti, olası 3. film işareti bence. Bu film iyi para getirirse 3. yü çekeceğiz dediydi guilermo del toro çekmesek bile dvd de yarım kalan olayları tmamalarız dediydi hatta. Fakat Hellboy'u oynayan Ron Pearlman çekimlerin çok yorucu olduunu o yüzden filmler arasında 1-2 senelik zaman olsun diyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Gangren said: Filmin sonunda "Ajanlığı bırakıyoruz" muhabbeti, olası 3. film işareti bence. Hellboyun hayatını kurtarırken söylenenler, ilk filmden beri bahsedilen kehanet ve son olarak ajanlığı bırakma geyiği, sanırım 3. filmin konusu belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bence çok sağlamdı , çok başarılı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 iyiydi iyiydi, efsane değildi tabi, dark knightdan önce çıksaydı daha bi iyi olurdu yönetmen kendinden çoook şey katmış, pek oturmamış hellboyun atmosferine (çizgi romandaki) ama iyi olmuş, tavsiye edilir. bi de biraz fazla elfli goblinli olmuş ya :D editler: keşke liz'in ateşleri ilk filmdeki gibi mavi olsaymış pazarda dövüş sahnesinde, hellboy sağ eliyle mi ateş ediyor bana mı öyle geldi? hani sol elle puroyu yakıyor sonra, silah sağ elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 selma blair i hala güzel sanıp oynatıyorlar ya filmlerde inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 holiwud piyasasındaki 4312 lolipop kızdan farklı hatun iste. yakısıyor rolünede bence (çizgiromanda hellboy ve liz arasında hiçbirşey yok aslında dediler bana ama dorusunu bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oynamasi icin guzel olmasi gerekmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Filmin başrol oyuncusunun çirkin olmak için milyonlarca dolar para aldığı bir filmde yardımcı oyuncunun güzel olmamasına rağmen filmde rol almasına kızmak: ne bu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Del Toro konuşturmuş klasını. Diş perilerinin hastası oldum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 I cant smile without youuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Xaenin said: Filmin başrol oyuncusunun çirkin olmak için milyonlarca dolar para aldığı bir film... yanlış. hellboy çok yakışıklı bi kerem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 oha hell boy gerçekten yakışıklı , tarz yeter bi kerem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bütün filmde siviller adamcağıza çirkin dediler ama =/ Güzel filmdi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 filme yarın gidicem,sırf filmi sinemada izlemek için indirmemiştim umarım 1 ay beklediğime değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 selma bileyirda gayet iyi bi bayan ayrica, bence hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 DarKRideR said: Bayan üyelerimiz için yakışıklı Hellboy'un da resmini koyalım o zaman, http://www.gulum.net/film-poster/resimler/HellboyIITheGoldenArmy_2008_01_1024x768.jpg Hizmette sınır tanımak yok! Durmak Yok,Yola Devam ! :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar