GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 böyle bi mail geldi paylaşmak istedim açıldıysa kusura bakmayın ne şekilde aratabilirim bulamadım ---------------------------------------------------------- Abdullah Gül, Dışişleri Bakanlığı koltuğuna oturunca,bürokratları çağırmış ve 'Bana, ülkelerin dış politika anlayışları hakkında bir rapor hazırlayın' demiş. İki gün sonra bir dosya getirmişler önüne. Bakmış,içinde tek bir yaprak ve üzerinde 10-15 satır yazı. Şaşırmış önce ve 'Bu ne?' der gibi dudaklarını büzmüş, sonra okumuş. 'Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde, farklı ülkelerden gelen bir turist grubu, bir dinlenme yerine giderek buz gibi kola ısmarlamışlar. Kolalar gelince bardaklarında birer karasinek olduğunu farketmişler. İNGİLİZ, başka bir bardakta yeni bir kola istemiş. İSVEÇLİ, aynı bardakta yeni bir kola istemiş . FİNLANDİYALI, sineği bardaktan çıkardıktan sonra kolayı içmiş . RUS , kolayı sinekle birlikte içmiş . ÇİNLİ, sineği yemiş, kolayı içmemiş . YAHUDİ, sineği yakalayıp Çinli'ye satmış . JAPON, değerlendirilmek üzere, sineği Tokyo'ya göndermiş. YUNANLI, kolanın yarısını içtikten sonra itiraz ederek yeni bir kola istemiş. NORVEÇLİ, kolayı içtikten sonra bardaktaki sineği balık yemi olarak kullanmış . İRLANDALI, sineği ezip kolayla karıştırmış ve İngiliz'e içirmiş. AMERİKALI, 5 milyon dolarlık tazminat davası açmış. Arabistan hükümeti, özür dileyerek, 10 milyon dolar tazminat ödemiş. Bakan , bıyık altından gülerek rapordan hoşlandığını belirtmiş. 'İyi, güzel de, bu turist grubunun içinde bizden biri yok muymuş?' diye sormadan edememiş. 'Varmış efendim' diye cevaplandırmışlar. Bakan devam etmiş, 'Peki, o zaman, O ne yapmış?'. Bürokratlar biribirinin yüzlerine bakmışlar. İçlerinde en tecrübeli olanı, bir adım öne çıkıp, cevap vermiş , 'TÜRK, olayı şiddetle kınamis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 said: RUS , kolayı sinekle birlikte içmiş . In soviet russia coke drinks you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 GwindonSurion said: ÇİNLİ, sineği yemiş, kolayı içmemiş . YAHUDİ, sineği yakalayıp Çinli'ye satmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 said: YUNANLI, kolanın yarısını içtikten sonra itiraz ederek yeni bir kola istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 lobiciliği en zayıf ülkeyiz heralde bu da herkesi sadece düşman bellememizden ileri geliyor. açın www.hürriyet.com.tr yi şu an bakın ne kadar ülke vars düşmanımız gibi bizim başarısızlığımız ve hala ynı kafada devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Lobicilikte dünyanın en fasarya işidir herhalde. Nedir lobicilik? Lobicilik falanca devletin falanca devlette çevresi olan insanlara para yollayıp, bu çevresi olan insanların falanca devletin yolladığı paraları falanca devletin siyasileriyle birlikte bir güzel yemesidir. sonra falanca devletin meclisinde bütün parmaklar lehine kalkmaya başlar. daha bir başka ülke daha çok parayı gene aynı çevresi olan insanlara gönderir o parmaklar aleyhine kalkar. halbuki güçlü bir ülke olsan ekonomisiyle, ordusuyla o bi aleyhine bir lehine kalkan parmakları kıvırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 süpermiş ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olur mu hiç lobicilik sayesinde örneğin Amerika'daki Türkler siyasal olaylara tepki verir hale getirilir. Temsil edilir hale gelir, birbirlerini desteklemeleri için ağ oluşturulur ve daha üst yerlere gelirler vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Lobicilik cok onemli bir olaydir kucumsemeyelim.. Amerikada lobicilik diye bir meslek var ya :) gidip birilerini ikna etmeye calisiyorsun isin bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 turk tepkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 huun said: Lobicilikte dünyanın en fasarya işidir herhalde. Nedir lobicilik? Lobicilik falanca devletin falanca devlette çevresi olan insanlara para yollayıp, bu çevresi olan insanların falanca devletin yolladığı paraları falanca devletin siyasileriyle birlikte bir güzel yemesidir. sonra falanca devletin meclisinde bütün parmaklar lehine kalkmaya başlar. daha bir başka ülke daha çok parayı gene aynı çevresi olan insanlara gönderir o parmaklar aleyhine kalkar. halbuki güçlü bir ülke olsan ekonomisiyle, ordusuyla o bi aleyhine bir lehine kalkan parmakları kıvırır... falanca ve filanca olarak anlatsaydın bari.. 2 farklı ülkeye de falanca demişsin aptal bi tanım olmuş hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ben asıl yazıyı da anlamadım. Evet cidden anlamadım. Biri izah ederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ardeth said: said: RUS , kolayı sinekle birlikte içmiş . In soviet russia coke drinks you. ahudhsfuds sandalyeden düştüm lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hmm para düdük olayı yanlız abd de düdük çalmak yasakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 süper bi milletiz biz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 rahatsiz said: hahaha >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 +++++++++ repppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ahah çok iyimiş ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 millet olarak tepki verme şeklimiz forward maillerden geçiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar