Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 pırlanta almadan o iş olmaz diyen kız arabası olmayan erkekle cıkmam diyen bir kızı hatırlattı. gönül işine maddiyat girdimi,plazma market girdimi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yanlız kız besiktaslıydı ve fenerli olmus ve senle maça geliyosa, zaten baska bişi aramak gereksiz. gonlu varmıs sende belli iste ama demişler, az iliski yasamisin, cok dogru, biraz deneyim kazanmak, her nekadar yıpratıcı olsa da, kazancları acısından iyi. HELELÖ YÜZÜK diye evlenme muhabbetine gerek yok, cidden para pul da varsa, bi oturup dusunmen lazım, sonra 10 yıl geçince bi doner bakarsın vay kafamı stinş dersin, ne tipler ne kızları goturuyo. sonucta dunya kız goturme skorunla orantılı olarak guzellesmiyo o da var, ama bölesini de bi denemis olmak lazim bence hazir yapabiliyoken. dogrular zamanla degisir, simdi dogru gelen seyler sonra yanlis gelmeye basladiginde cok gec olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bence ilk deneyimini karınla yaşamamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 o kdr pilazman war hemde viera git bi orjinal forma al bu ne bole yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 benzer bi durumda 1 senelik kankamla cıktım gayet mutluyuz. İstemek lasım bası şeyleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 burda zaman kaybetmekle eline bişey geçmez..yeterince tavsiye almışsındır zaten..git ne hissediyosan kızın gözünün içine bakarak anlat.durumun ciddiyetini anlat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 öle dicem bakalım ne olacak ama inşallah kabul eder az önce fitness salonunda molada aradım kızı laf arasında kas yapıyorum hasta olacaksın bana dedim hastayım zaten dedi ama hemen ardından böle iğrenç esprileri nasıl yapıosun acaba dedim içime kurt düştü esprimiydi gerçekmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 oww fitness salonları zengin delikanlı imajıda çizilmiş. Kız tav sana. Yalnız kızı vermezlerse sana bir zamanlar zengin ama owned bi delikanlı vardı diye gezersin ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sen paranın hepsini bana ver bir zamanların fakir ama delikanlı genci ol karizmanda artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bLackcha0s said: oww fitness salonları zengin delikanlı imajıda çizilmiş. Kız tav sana. Yalnız kızı vermezlerse sana bir zamanlar zengin ama owned bi delikanlı vardı diye gezersin ortada abi ne alaka garip garip konuşma bence 20 30 lira verip gidemiomusun bi salonada bu kadar büyük bi olaymış gibi lanse ediiosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 abi maddiyatı işin içine niye bu kadar soktunuz ki? pırlanta yüzük almadan evlenmem dicek kız zaten ya denyodur ya da cahil. hangi köyde yaşıyoruz ki kızlar erkeklerden hala maddiyat bekliyor? ki bu kızın beklediği maddiyat biraz abartı bence ki, eğer sen o kızla evlenmezsen ve o kız pırlanta yüzük beklemeye devam ederse, kalıbımı basarım evde kalıp delirir o kadar söylüyorum. kim alır lan buna pırlanta cok afedersin. terbiyesizlik etmiş sen hala seviyorum diyosun ben de böyle insanları anlayamıyorum işte. bu kadar mı değersiz olarak görüyosunuz kendinizi bazı durumlarda. pırlanta takmayanla evlenmezmiş hayatta. sdgkgjhsdkds oldu anam ya. insanlar aynaya baksın be önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Plazma ve pırlanta olayını ciddiye almak istemiyorum:) lalalalalalala..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yani kızların felsefe belli abi. okuz gibi bi cicek goturursun. -- ne gerek vardııııı kucucuk bişey alsan yeterdiiiii.... bu ne lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 rap dinlemezsen öle düşünürsün işte ne alaka dimi? bende onu düşünüyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 allah rapin cezasını verdi dsklgjdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tek taş daha sonraya saklanmalı hemen öyle ne o "bak kızım bi dünya para verdik tek taş aldık kıymetini bil yararım kafanı!" gibi geliyor bana.Teklif esnasında daha egzantrik bişey olmalı.tek taş sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Tek taş daha sonraya saklanmalı hemen öyle ne o "bak kızım bi dünya para verdik tek taş aldık kıymetini bil yararım kafanı!" gibi geliyor bana.Teklif esnasında daha egzantrik bişey olmalı.tek taş sonra. yani cıkma teklifinde oha tabi de evlilik teklifinde olucakmıs abi. beimki olu diyo en azından evlilik teklifinde tektas, nikahta tria yada set. olucakmiş.....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Yahu ben bu market olayını çözemedim hoca nasıl bir market böyle bu! Peder bey market ayağına karanlık işler peşinde olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çok kaptırmışsın. çat diye evlilik falan napıosun ? olaya dışardan biri olarak bakıyoruz biz öyle bak ve samimi gayet yanıtlamış fistan'da. kız hele yanaşıosa yanaşsın , yavaş yavaş işte belli et niyetini. olursa olur , olmazsa da olmıcak bitti. ya herra ya merra . edit:tek taş mek taş da aman yani.biraz bir şeyler gelişsin hele. o evlilikten önceki son pozisyon.o kadar emin olma durumları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 evliliği bir plazmayla eş tuttun tebrik ederim.adamın 15 ekran tvsi olabilir.ekonomik durumu kötü olabilir ama birbirlerini seviolarsa anlasıolarsa idare ediolarsa tv nin pek önemli yok tabi herkes güzel yaşamak ister.ama evlilik plazmadan ibaret değil ki yahu plazma nedir ki 1-2 milyar bişi almayanı dövüolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kızın zengin olduğunu bilmesi iyi çünkü kız geleceğinin güvence altında olduğunu bilirse daha rahat hareket eder.. ama kızın cüzdanı haline gelme sakın ! pırlanta çiçek böcek filan..yavaş yavaş ilerle..lömbürt diye üstüne atlarsan ürkütürsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya bende bunu anlamam. Bi kıza Zengin imajı çizmemek İçin elimden geleni yaparım. Allaha Şükür durumumuz iyi ama arkadaslarım olsun sewgilim olsun Kimseye öle bi imaj çizmem Beni sewen adam böle sewsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Aykan bir anlam karmaşası yaratmışsın ki o biçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bnm ve ailemin durumuda Allaha şükür iyi ve kimseye muhtaç değiliz çok şükür.ve bende sevmem paramla övünmeyi filan ki yapmamda.ama artık bu devirde kızların beynine öylesine kazıyolarki "zengin koca" nın gerekli bişey olduğunu; zengin+kel ve göbekli olsa bile olur filan der durumda kızlar.. bu kadar vahim bi haldeyiz..o kızında beynine bunların işlenmiş olacağını göz önünde bulundurup hareket etmek gerekebilir(aşık filan olduğun için bunu söylüyorm yoksa kesinlikle öyle davranmanı tavsiye etmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar