Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Benim) Sınav Sorularım


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

geçen sene 3. sınıftayken, siyasi düşünceler tarihi dersine yeni bir hoca geldi. bize sınav öncesi ufak bi hazırlık sınavı yaptı, sorusunu stilini öğrenelim diye. bu fotoğrafları sınavda kendim çektim. sorular gerçektir, cevaplardaki yazı benim el yazımdır. hoca da halen üniversitedir. (kendisini de ayrıca çok severim :D)





rolf

not:
1. soruya verdiğim cevap: şafak kurulunun bir üyesi olmak
2. soruya verdiğim cevap (kağıttan okuduum kadarı ile) aristonun dünyasında erkek kadının üstündedir ve kadın herzaman erkeğe itaat etmelidir. bu sistem günümüzde... diye devam etmişim.
geçtim ben bu dersten ahah

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aristo ile platon'un görüşleri birbiri ile çelişmiyor mu? Plato ideler dünyasının daha biz doğmadan önce içimizde var olduğunu savunuyor bir nevi apriori bilgi gibi. Biz onları dünyada gördükçe ortaya çıkıyor. Aristo ise bu ideler dünyasını biz yaşadıkça kafamızda oluşturduğumuzu söylüyor. gerçi bu yüzden kalkıp gidecek kızın anlını karışlamak lazım sdf.

"İnanmıyorooaam sana nası ideler dünyasının sonra oluştuğunu iddaa edersiieaaan???!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha bobası var bizim tıbbi bitkiler kimyası dersinde sınavda hoca ' mandda yuva yapmış söğüt dalına , yavrusunu sinek kapmış ' şı medaical olarak açıklayın demişti ( seçmeli soru) hocamız çok matrak ve hazır cevap bir hocaydı, bir anı defteri varmış cevapları da not eetmiş, rektörlede bol gülüşmeli muhabetlerine meze olmuş soruya verilen cevaplar.. nese bende geçtim dersten ama d+ la
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...