Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 geçen sene 3. sınıftayken, siyasi düşünceler tarihi dersine yeni bir hoca geldi. bize sınav öncesi ufak bi hazırlık sınavı yaptı, sorusunu stilini öğrenelim diye. bu fotoğrafları sınavda kendim çektim. sorular gerçektir, cevaplardaki yazı benim el yazımdır. hoca da halen üniversitedir. (kendisini de ayrıca çok severim :D) rolf not: 1. soruya verdiğim cevap: şafak kurulunun bir üyesi olmak 2. soruya verdiğim cevap (kağıttan okuduum kadarı ile) aristonun dünyasında erkek kadının üstündedir ve kadın herzaman erkeğe itaat etmelidir. bu sistem günümüzde... diye devam etmişim.geçtim ben bu dersten ahah
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sen o yazıyla üniversite mi okuyosun?
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bitiyo valla :D edit: yav eğlenceli olan kısım sorular, yazı diil eheh focus pls =p
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çok iyi yalnız sorular asd bu hoca bizim fakültede olsun isterdim
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 utopia said: çok iyi yalnız sorular asd bu hoca bizim fakültede olsun isterdim
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 aristo ile platon'un görüşleri birbiri ile çelişmiyor mu? Plato ideler dünyasının daha biz doğmadan önce içimizde var olduğunu savunuyor bir nevi apriori bilgi gibi. Biz onları dünyada gördükçe ortaya çıkıyor. Aristo ise bu ideler dünyasını biz yaşadıkça kafamızda oluşturduğumuzu söylüyor. gerçi bu yüzden kalkıp gidecek kızın anlını karışlamak lazım sdf. "İnanmıyorooaam sana nası ideler dünyasının sonra oluştuğunu iddaa edersiieaaan???!"
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ardeth said: "İnanmıyorooaam sana nası ideler dünyasının sonra oluştuğunu iddaa edersiieaaan???!" eha böyle bi kızla 3 gün çıkmak isterdim =)
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 böyle yazı yazdığın için tıp okumalısın..bende başarısız eczacı olmalıydım..okuyamadım yazını
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 X( yazı yaz düzgün hacı, okuyamıyorum :(
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 walla benim yazim bundan 10 kat kotu erkek adamin yazisi kotu olur zaten hatun kisi guzel yazar
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 külliyen yalan. ben de güzel yazmam da, ilkokul 2 deki gibi de yazmam. ayrıca doktorların yazısı baya güzel oluyor. reçeteleri hakkaten inadına gibi okunaksız yazmaktalar.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 benim yazım da iğrençtir,yazım kötü diye mühendisliğe giriş dersini ikinci kez aldım bu sene,öyle bişey
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 abi erkek kötü yazar diye bi kanun yok ben mükemmel yazıyorum cidden sorun da yok :S haydarabi :(
Osso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 10 ay sora mı geldi aklına topik açmak :S
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 maelstrom said: abi erkek kötü yazar diye bi kanun yok ben mükemmel yazıyorum cidden sorun da yok :S haydarabi :( erkek kotu yazar dedim herkes kotu yazar deil
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Doktorların yazıları iyidir aslında reçeteleri kötü yazarlar sebebide eczacılara kıldırlar.Okuyamasınlar diye. En azından benim dayım bu yüzden öyle yazıyormuş normalde güzel yazıyor kereta. Benim yazımda iyi değildir çirkindir ama bu yazı cidden ilkokul yazısı gibi.
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bLackcha0s said: sen o yazıyla üniversite mi okuyosun? puhauha >:D<
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 daha bobası var bizim tıbbi bitkiler kimyası dersinde sınavda hoca ' mandda yuva yapmış söğüt dalına , yavrusunu sinek kapmış ' şı medaical olarak açıklayın demişti ( seçmeli soru) hocamız çok matrak ve hazır cevap bir hocaydı, bir anı defteri varmış cevapları da not eetmiş, rektörlede bol gülüşmeli muhabetlerine meze olmuş soruya verilen cevaplar.. nese bende geçtim dersten ama d+ la
Öne çıkan mesajlar