Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Wachowski kardeşlerin yeni filmi,60'lı yılların efsane animesinin sinemaya uyarlanmış hali :) Başrollerinde Emile Hirsch (Girl Next Door) ,Christina Ricci (Monster) ve Matthew Fox (LOST) paylaşıyor. Filmin konusu ise;pisste bir fırtına gibi giden,her şartta rakiplerine toz attıran Speed Racer,doğal bir yetenek ve korkusuz bir yarışçıdır.Tek gerçek rakibi ve idolu olarak gördüğü abisi Rex Racer'in bir yarış sırasında ölmesiyle ardında bıraktığı boşluğu doldurmaya çalışmak istemektedir.Ailesinin ve sevgilisinin de desteğiyle,Speed bir zamanlar rakibi olan Racer X'le işbirliği yapar.Amacı,abisinin canını alan,Crucible adlı cross-country rallisinin kazanmaktır. Filmin yönetmenleri Wachowski kardeşler,serinin yaratıcısı Tatsuo Yoshida'nin yarattığı klasik diziye tamamıyle bağlı kalmaya çalıştıklarını ama günümüze uyarladıklarını ifade ediyorlar.Hatta artık imzaları haline gelen devrim niteliğindeki görsel efektleri ve hikaye anlatımlarını daha da geliştirerek daga önce görülmemiş bir görsel şölen yaratmayı başarmışlar.Fragmanda da göreceğiniz gibi efektler olsun,karakterler olsun anime serisindeki herşeye o kadar benziyor ki acaip bir biçimde heyecanlandım ben :) Fragman http://www.youtube.com/watch?v=tO2jcwgIi8o Bu sene en çok beklediğim filmlerden bir tanesi,hatta ilk üçten diyebilirim :) Çocukluğumda TV'de izler,çok severdim.O salak açılış sahnesini bile hatırlıyorum hala sadf Bu arada film 16 Mayıs'ta vizyona giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA videonun ortalarına doğru beyaz saçlı eleman, yuh aşmış karizma. bi de sona doğru mikrofonla konuşan hatun gief.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ayrıca bana göre Blu-Ray sattıracak bir film olacaktır,görsellik olarak gerçekten üst düzey bir film olacak,en zevkli ve iyi Blu-Ray'de izlenir diye düşünüyorum. Eğer beklediğim gibi bir film olursa para biriktirir Blu-Ray oynatıcıyla birlikte Blu-Ray versiyonunu alır canım sıkıldıkça açar izlerim.Umarım böylesine güzel bir fragmandan sonra patlamaz. Gerçi Wachowski'lerin elinde patlayan proje yok gibi birşey,sokuk Matrix devam filmleriyle bile acaip para kazandılar,kazandırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yahu ben bunun çizgi filmi vardı onu hatırlıyorum o galiba vaçowskilerde cıvıttı zaten eheh birader değiller artık eh komik geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hiçbişi anlamadım fragmanın kalitesizliğinden..appleın sitede hd fragmanı falan var mı biliyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 http://www.apple.com/trailers/wb/speedracer/trailer1a/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 tabi böyle salak bi mesaj atacağıma girip de bakabilirdim=) sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 john goodman ı özlemişim yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ayrıca şu efektin hastasıydım ben,filmde gördüğümden dolayı acaip sevinçliyim, http://img99.imageshack.us/img99/5852/speedracerit2.jpg Ayrıca Speed Racer'in Family Guy parodileri de efsanedir,bir ara Youtube'de vardı ama kaldırmışlar sanırım bulamıyorum.3 kez yapıldı diye hatırlıyorum,bir tanesinin SS'ini buldum sadece; http://www.progressiveboink.com/emily/images/familyb4.jpg Bekliyorum kısacası,Wachowski'lerin ellerinde patlayan filmi yok,gerçi Matrix'in 2. ve 3. filmlerini saymazsak ve V For Vendetta'da ve Animatrix'de resmen yönetmen gözükmedikleri için 2 filmleri var sadece diyebiliriz ama demeyelim en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bi yerden bulsak da orjinal animelerini izlesek filmden önce edit: hd fragmanda bildiğin orgazm fln oluodum eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=66ibuZKVdEc Heh bulamayınca kendim upload ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bindim terazine babacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Güzelmiş Family Guy parodisi. Yalnız ben özellikle Apple'ın sitesinden izlemenizi tavsiye ediyorum. Youtube'dakinin görünütüsü berbat. Apple'dan izleyince ancak keyif alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=401&item=13 Filmden 3 dakika :) edit:Bu da 5 dakikalık fragman http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=401&item=10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 9'unda BFI IMAX London'da izliyorum filmi :) Bu film en az HD versiyonunda izlenir yada sinemada izlenir. Divx mivx kasmayin derim. Bir arkadasim dun sey dedi "speed racer`i cektim, 20 dakka dayanabildim, bildigin igrenc cizgi film gibi". Dedim "film gosterime girmedi ki, kopyasi bile cikamaz yani", baktim kopyasida yok ama bu gidip baska bir animasyon cizgi film cekmis, onu speed racer sanmis. Cahilligin bu kadari!! (mesaji okuyordur kendisi muhtemelen HAH MAL ADAM sdfs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 LathspeLL said: 9'unda BFI IMAX London'da izliyorum filmi :) döverim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 etkileyici bir fragman olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 LathspeLL said: 9'unda BFI IMAX London'da izliyorum filmi :) Bu film en az HD versiyonunda izlenir yada sinemada izlenir. Divx mivx kasmayin derim. Bir arkadasim dun sey dedi "speed racer`i cektim, 20 dakka dayanabildim, bildigin igrenc cizgi film gibi". Dedim "film gosterime girmedi ki, kopyasi bile cikamaz yani", baktim kopyasida yok ama bu gidip baska bir animasyon cizgi film cekmis, onu speed racer sanmis. Cahilligin bu kadari!! (mesaji okuyordur kendisi muhtemelen HAH MAL ADAM sdfs) lan ben var ya neyse bişi demiyorum. çok kötü çizgi film izlemeyin bu arada sfkdkşlfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 çizgi filmi 60'ların sonlarına doğru piyasaya çıktı diye biliyorum ben,eskiden Türk TV'lerinden biri veriyordu bu çizgi filmi orada izlerdim,ben severdim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Evet filmi izledim, yani eglenceliydi tabi, ben sevdim, tekrar izlettirecek kendini kesinlikle. Ama bir sikayetim var, yaris sahneleri cok karmasik ve blurry. Yani speed`in yaptigi bazi special hareketleri falan resmen goremiyoruz. Sey gibi olmus yani, dovus filminde 2 dovuscunun kavgasini gostermemek gibi bisey, kareografileri gormemek gibi bisey. Ama hayvancil IMAX perdeden mi acaba diye dusundum biraz. Yerimde iyiydi yani. Herneyse 720p`si ciksin test edicem tekrardan. Film eglenceliydi, tarzini, sinematografisini falan begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 19 milyon dolarda kalmış açılış haftasında,yani filmin 120 milyon dolarlık bütçesi göz önüne alındığında,patlamış gibi birşey :( Gerçi daha sadece 3 ülke de gösterime girmiş ama US'de patladıysa diğer ülkelerde ne olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Japonya'da en cok hasilayi yapabilir. Burda da gittigim sinemada full koreliler, japonlar falan vardi. Onlara daha fazla hitap ediyor. Ben filmi yinede sevdigimi tekrar tekrar belirteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Baya iyiydi be, üst üste izlenecek kalitede görseller falan. Ninja sahnesinde falan baya güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Senaryo olarak Wachowski'lere yakışmayacak derece kötü bir film olmasına rağmen teknik olarak gerçekten aşmış bir filmdi,hatta efektler ciddi anlamda devrim denilebilir. Sonu çok belliydi zaten,kimin ne olduğu falan izleyen bilir :) Spo vermeyelim şimdi, PS3 alırsam eğer Blu-Ray versiyonunu alacam orası kesin,benim beklentilerimi fazlası ile verdi bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bence Wachowski'ler sinema dünyasının Blizzard'ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar