Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşım ve 'sapığı'

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

direk dövme yerine ilk 1-2 defa uyarsa idin keşke yani çekse idin adam gibi konuşsaydın ama baktın hala anlamıyorsa ozaman dövse idin.Kız arkadaşının tırsma durumu biraz normal sonuçda bunca zamandır hiç butür bir işlem yapmamış ve bir anda patlayaradan adam benzetmen onda şaşgınlık yaratmıştır.hani 1.5 yılda göstermediğin diğer yönünü görmesi ve tesvip etmemsiden dolayı bunlar gerçekleşmiş, birazda paranoyaya bağlayım acaba banada yaparmı gibisinden sorular üretmiştir.Yapacağın en iyi yeş kız arkını yanını al düzgünce.Hatalıtım yapmam gerekirdi kendimi kaybettim vs. gibi yağlama yıkama tarzı kelimeler kullan kapansın bu olay.

Not:Kavga ettini kız arkadaşından daima uzak tut kendimden biliyorum 40-50 yaşlarında adamı benzettiğim için kız bende korktu yaklaşamıştı :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok daha neler oldu olucak bide psikologa gönderelim tedavi icin adamı :D

iyi olmus valla dayak bazen insanları adam eder... :)

ama kız arkadasın ile konusmalısın..neden bukadar panik yapmıs yada neden böle bi tavırlara girmiş.. Genede sen üsülden bi özürdile gönlü olsun onun da..
Sosyal ağlarda paylaş

Kavga etmeme değecek biri için kavga ederim sadece.
Yanlış anlamayın, bir arkımın sevgilisi varken bi çocuk rahatız ediodu sapık diil eskiden tanıdığı. Arkadaşım tel açtı uyardı adam tamam dedi özür diledi bir daha ahatsız tmedi. Sonra arkım kız arkadaşını bıraktı kız da o eskiden onu rahatsız edene gitti :)
Yalnız çocuk sapık diildi eski bir arkıydı onu da ekliim ama kızın ilişkisi vrken rahatsız ediodu sonra durduruldu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:
Alfheim said:
Zaten böyle hasta ruhlu tipsiz falan loser bişeydi.

dövme olayını tekrar düşün. sakata gelme. böyle elemanlar herşeyi yapabilir.konuşarak halletmeye çalışın böyle şeyleri.
geçen cumartesi bizim arkadaş deagle ı takmış beline gidiyor. bizim kıza laf atmışlar onların mına koyucam fılan dıyor. ulan deagle bu. 1. dereceden ölümcül silah . bu kadar abartmaya değermi.

Hangi mapte cekmis deagle i ya?

de_dust2 iyidir b1 3 b7 oohh mis gibi 7 ye 35 tek hs de olduruyor zaten aslanlar gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben temiz hem de çok temiz dayak yedim 2 kere biliyorum ne demek istediğini de bugün konuştum kız arkadaşımla tahmin ettiğim gibi çıktı senden beklemezdim böyle bişey falan dedi ben de dümdüz niçin dövdüysem söyledim yumuşadı baya şimdi aramız yine iyi elemanda hala aramadı olaydan beri bence kesti ümidi. neyse desert eagle lar kv ler falan döndü möndü ama teşekkürler yine yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara umarım hiç birinizin başına gelmez böyle bişey :)
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
gellidus said:
Buraya mesaj atanlar arasinda adamakilli dayak yemeyenler..

Alfheim
Kermit

owwshit e ozel post odulunu verdim..

dayak atacak kişi çıkmadı daha karşıma dayı
senden bekliyorum artık
şöyle beni adam akıllı bi döv pls

kermit korkarim oyle seylerden kavga fln ne gerek var yatalak olurum, finallere giremem, olurum fln allah korusun..Burnum zaten estetikli sayilir baby face im ben.. Gerci daha once allahin verdigi cani bir kursun almadi ama birisi gelir kafama fln sikar off :) Sonrada Limon sikmam kafaya sikarim fln der eyvahllah olsun ya

herkesi oyle okul bahcesinde kavga ediyor gibi dusunmeyin demek istedigim oydu ama tabi dusunce yapisi kafanin calistigi yerler biraz farkli olunca anlamakta guclesiyor ben biraz daha acayim..

Etrafta manyak kayniyor iste ornekleri burda o loser dedigin adam cebinden cikartir minnacik bicagi sokar bir tarafina bok yoluna gidersin.. 5 cm lik bicak bir bacaginin islevini yitirmesi icin yeterli..

Dovulecek bir olay varmi bence yok eleman ile konusursun bak ben bu kizla cikiyorum bu kadar zaman oldu senin yaptigin ayip delikanliliga sigmaz haa halami yapiyor telefonunu degistir yinemi buldu git polise rahatsiz ediyor de yani secenekler tukenmez.. O Loser dedigin adamin kafayi bozup yarin gidip migrostan salak bir bicak alip sana saldirmayacagini nerden biliyorsun nerden emin oluyorsun neyine guveniyorsun..

Belki bugun birsey olmadi ama yarin allahkorusun olabilir..

Hayatiniza onem verin biraz..
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:
Spastik_Serce said:
Alfheim said:
Zaten böyle hasta ruhlu tipsiz falan loser bişeydi.

dövme olayını tekrar düşün. sakata gelme. böyle elemanlar herşeyi yapabilir.konuşarak halletmeye çalışın böyle şeyleri.
geçen cumartesi bizim arkadaş deagle ı takmış beline gidiyor. bizim kıza laf atmışlar onların mına koyucam fılan dıyor. ulan deagle bu. 1. dereceden ölümcül silah . bu kadar abartmaya değermi.

Hangi mapte cekmis deagle i ya?

de_dust2 iyidir b1 3 b7 oohh mis gibi 7 ye 35 tek hs de olduruyor zaten aslanlar gibi..

mapin ortasında silah alamazki..
Sosyal ağlarda paylaş

adı üstünde sapıksa dayak atılması önemsiz bir olaya döner. korkutursun en fazla, sapıksa mesaj atmaya devam eder bi de dayak yemesini avantajına kullanabilir "ne hayvan sevgilin var, ilerde seni de döver bu diye" :P

bu gibi durumlarda yapılabilecek en temiz şey bayan tarafının ilgilenmemesi ve sabırla sapığın sıkıldığı anı beklemektir.

ya da gider sapığın çenesini kırarsın, yeterince korktuysa bi daha aramaz, kız arkadaşın hümanist çıkar ıyh hayvansınn der bi köşeye çekilir. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tipler ağır sapıklar.sapık değil de sorunlular yani :)küfür veya dayak pek sonuç getirmio.1 ay aramaz sora yine arar.bi dahakinede senle bulusma salaklıgı yapmaz:)

zamanla sıkılırlar.hatta kız arkadaşına ben zaten seni sevmiyorum çirkinsin gibi tatmin msgı da atabilir en sonunda.

bide normal olarak biri kız arkadaşınıza yazıo olabilir.bu durumlarda güclüysen sindirirsin değilsen kızın gönlünü çalabilirler

güçlü derken herşekilde.illa kas gücü değil
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi agir bir dil kullanicam, kimse kusura bakmasin.
Onca sayfayi okudum, ilk sayfadaki mesajimi destekliyorum, butun sevgili probelemliler için; At gitsin !!!

uLan herkesin bokuna bi kaşik sokma olayi var bizim millette, kizi biri ariyordur, sapik olur ve ciktigi tarafindan dovulmesi gerekir, uLan sen kimsin ki ? Belki sen raatsiz ediyorsun kizi ? Ama yok, bi sahiplenir hatunu soyle, aşkidir o, canidir o..

Benim sevgililerimide ariyorlar, ben daa gidip birini dövmedim. Ama yanliş anlama, bu birinin onu ciddi derece'de rahatsiz etmesi degil, kendi kontrol edemeyecegi bir şey hiç degil, ki, bir erkegi en iyi kontrol edebilecek kişi bir bayandir, ayni sekilde bir bayani da bir erkek. Ben o erkegim, benim için belli, ciddi derecede bir rahatsizligin varsa birine karşi, gelir benden rica edersin, ben senin adina bişiler yaparim, yoksa sevgiliymiş ? Sevgili kim uLan ? 6 hafta'da bi tane geliyor. Siz de kendinizi bi bok saniyorsunuz, bi kiz var kolunuzda diye, herkes onu istiyor felan, ben gunde 50 kadar kizla goz goze geliyorum, bunun 10 kadar olanini arzuluyorum, 2-3 tanesi içinse her turlu maymunlugu yapabilirim, ama beni baglar mi ? Baglamaz. Tanimam etmem, goz goze gelirim, gecerim. Bana bunun için gelip delikanlilik yapcak adamida alnindan operim. Yok hatuna bakma felan, aşin artik bunlari aşin.

Dayak hayatinizdan kalkmasin ama meşeyle kavak bir olmaz, unutmayin!
Sosyal ağlarda paylaş

bak iyelik ekine gore sapık kız arkadasının sapığı yani sorunu o cözmeli sana getirmemeliydi bile.Turkiye hatun dediğin sapıkla başetmesini bilecek; sevdicek yanın da narin narin oturabildiği gibi sapıga saydırıp dokturebilecek,tacizciyi bagıra cagıra rezil rusfa edebilecek mumkunse tutup kolundan sikayetci olacak.böyle yani, zor zanaat... ama kız arkadasına ögret bence bunları,her bası sıkıştıgında sen olmayabilirsin yanında. (bu kızların muhtaclık hosuna mı giidior nedir ben anlayamıorm.)ha butun bunları gectim numarayı deiştirirdi olur biterdi.ha bak o böyle yapmamış sana gelmiş yardım istemiş ozmn da sussun yani trip atması, ayıp etmesin.erkeklerin sorunları bu sekilde cözdugu yıllardır bilinen bir hede... belki onaylamıorm ama garipsemek de dogru değil.snrm birz içgudusel bir durumuz var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...