aytimania Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sadece komedi için çekilmiş bi film diil yani geyik bişiy değil.gerçekten ... olsaydı üzerinden çıkılan bişiy.sadece gülmek için gidicekler şahana buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Noldu bu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oyuncu kadrosunu öğrendiniz mi filmin bilmiyorum da, sağlam bir film bekliyor bizi. atademirer vildanatasever sezen aksu(omg?!?) ve diğer oyuncular da hep tanıdığımız yüzler. ganimüjde fatihsolmaz beraber yazmışlar senaryoyu. 21 kasımda girecekmiş gösterime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hiçde sağlam değilmiş, hiç gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 varmı başka görüşü olan bugun gidicem belki cok boktan birşeyse gitmiyim. Gani müjdeyi'de kahpe bizans film'inden beri hiç sevmem zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 film oldukca kotuymus, boyle bir yorum okudum takip ettigim birinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 takip ettiin biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 draedan said: gani müjde yazmıs ve yonetıyor.. ismi yeter. bencede gitmemek için gayet yeterli olmuş :p çoook boş vaktim olursa gitcem bügün girmiş sanırım yani arogun fragmanına bakınca oda komık gelmiyo ama fimi görmek lazım fragmana aldanmadan ben baya severim ata demireri ama kendinin oynamasında çok kendinin yazdıgı bişeler olmasını isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 http://www.sinemalar.com/film/5428/Osmanli-Cumhuriyeti/ Burdan bakabilirsiniz yorumlara kötü diyorlar vaz geçtik.Aslında kötü değil de ne için gittiğine bağlı biraz. Son 5 dakikası hariç size kahkaha fln attırdığı yokmuş film'in yani. Atatürk olmasaydının traji komik sonuçlarını yansıtmış Gani Müjde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 eregorn2 said: takip ettiin biri? stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 film bence basarılı bakıs acısına da bağlı olabilir tabiki öncelikle komedi filmi değil güzel mesajlar veriyor arada güldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 film trajikomik olarak nitelendirilir... ben çok gülcem altıma mıçacam die giderseniz zevk alamazsınız... beklentisiz olarak izlein... ben ööle yaptım... kimi yerlerde ağlıcaktım... çok güzel olmuş... en çok güldüüm replik AB elçisi: Siz bu zorbalıkla AB ye zor girersiniz Ata Demirer: Ben şimdi sana sağlı sollu gircem... bu spoiler baya alkış aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bukadar saçma bir film olamaz arkadaşlar, yani Osmanlı Cumhuriyetindeki saçmalıklar diye bir kitap çıkartabilirim. Komedi değil, duygusal değil, romantik zaten değil. Çok ortada kalmış, gani müjde zaten sevmediğim çok cıvık bir adamdı. Cıvık da bir film yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Gani Müjde sevenler zaten gidicek. Diğerleri için de kesin gidin diyebilirim. Değişik bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Film Komedi değil.Ama gayet başarılı olmuş yani neyini beğenmemişsiniz onu anlayamadım.Komedi dalında değil ancak film olarak başarılı olmuş. Ve Ata Demirer harika oynuyor,o kadar senedir komediyen adamı orda padişahı oynarken görünce hiç bozulmuyorsunuz,rolün altından çok ii kalkmış. Film güzel yani.Gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fenerbahçe ligde kiminle eşleşmiş? antep sen jermen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 lo spoiler koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 10 numara film olmuş ancak bugun gidebildim yalnız hep kotu diye yorumlar vardı insanların beklentisi 90 dakka gulmek oldugu içindir diye düşündüm ata demirer varmıs oo garanti kopucaz diye giden olursa tabikide kotu der ama aslında film mukemmel bence apayrı bi konya değinilmiş belkilerden yola cıkmıs ve aslında gunumuze kadar saltanatın devam etmesi durumda belkide olabilcek durumları ortaya cıkarmıs son sahneleri ise apayrıydı heleki su soz bir baba yiğit çıkıp " geldikleri gibi giderler deseydi.. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Küfürlü geçicek, basit bir komedi filmdi diye bekliyordum. Ama düşündüğümden güzel çıktı. İzlenesi bir film bence. Türkiye'deki komedi filmi kavramından da biraz uzak kalmış. Hem küfür miktarı oldukça düşük, hem vermek istediği bir mesaj var, hem de boş bir film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Earenwen said: fenerbahçe ligde kiminle eşleşmiş? antep sen jermen.. ahhaha gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 2 kere gittim, 2 kere gitmemede değidiğini düşünüyorum en çok güldüren sahne ise sahne trafik polisi padişahın arabasından padişah arkada otururken rüşvet alması sırasında dumrul'a; polis:yavaş, bi gören olacak padişah: Daha kim görecek lan eşşoğlueşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 beğenildiğine inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Dün gittim bence. Bence harika olmuş. Geyik olsun gideyim yarılayım gülmekten diye düşünenler beklediklerini bulamayacaklar. Film temel olarak düşündürürken arada güldüreyim tadında olmuş. Bence çokta hoş olmuş. Son zamanlarda izlediğim güzel filmlerden olmuş tebirkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ata demirere o kadar büyük bir antipati besliyorumki fragmandan bile nefret ettim 1 ay önce gördüğümde. önyargılıyım antidemirerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 filmi çok beğendim. Ata demirele gıcık kapıyorum. Ama film ona rağmen güzel. İzleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar