moriQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ata Demirer’in yeni filmi. "Kurtuluş savaşı olmasaydı nolurdu" temalı komedi. 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Olmamış gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Recep İvedik ve A.R.O.G varken nal toplar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 videodaki bölümler çok da eğlenceli değil açıkçası. ama filmin tümünden ne çıkar bilinmez. ayrıca dikkat ettim, ata bazı yerlerde cümleleri söylerken duraklama yapıyor. o uzun cümleler kasmış mı onu ne. hatta kasmadan çok doğaçlama anı duraklaması gibi duruyodu yani. ilgin. açıkçası 3 komedyenin filmleri de muallakta. hepsi süper de çıkabilir, rezlaet de. gorada yaşadığımız hüsranı unutmayın. küfürden başka bişey yoktu. rezil rüsfa bi filmdi. recep tiplemesi çok komik ama 2 saatlik filmin nekadarında gülücez allah bilir. atanın bu filmi de biilginç. konu güzel, biraz eski ama işlenişi nasıl olucak allah bilir. videolardan çok da bi başarı havası yakalayamadımsa da, ata öle dehşet esprilerini fragmana vericek bi adam değil. onun şovunu/filminin esprisi içinde saklı oluyo genelde. o yüzden bu da sürpriz yumurta gibi. ne çıkar allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Slat said: Recep İvedik ve A.R.O.G varken nal toplar gibi.. +1 reis said: gorada yaşadığımız hüsranı unutmayın. küfürden başka bişey yoktu. rezil rüsfa bi filmdi. saçmalama reis ya goranın her sahnesinde yarıla yarıla güldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 umarum aysbergin görünen yüzüdür. ( entel bi metafor yapayım da adam sansınlar ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 adamınbiri said: saçmalama reis ya goranın her sahnesinde yarıla yarıla güldüm ben.espri anlayışına lvl atlat tosun. gorada safi küfür vardı. bazı şeyler tamam iyiydi komikti ama, 2. kere asla seredilmicek bi filmdi. aşın kendinizi babacanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 recep ivedik efsaneymiş denilecek bir film gibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Reis® said: adamınbiri said: saçmalama reis ya goranın her sahnesinde yarıla yarıla güldüm ben.espri anlayışına lvl atlat tosun. gorada safi küfür vardı. bazı şeyler tamam iyiydi komikti ama, 2. kere asla seredilmicek bi filmdi. aşın kendinizi babacanlar. yok hocam senin espiri anlayışın yok o filme kötü diyen ilk seni görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 osuruktan da olsa gulucez hepimiz işte ne kasıyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bi komedi filminden ne beklersiniz ki gorayı beğenmessiniz günlük hayatta herkes küfürlü konusur.cem yılmaz kufurlu espri yapınca beğenmezsiniz :) filmde 2 tane a.k var çokta küfür yok yani abartılcak derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 küfür içerenler aile komedisi olmayabilir yanlız o var. o olmasaydı osmanlının kuruluşu 1299 o olmasaydı istanbul 1453 gibi filmleride bekliyoruz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bence güzel gözüküo la 2 videoki esprilere de güldüm inş filmde daha fazlası vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 izlemeidm fragmanlarıda, cesarete bak be, komedide olsa cok riskli bi deneme bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kıyafetler filan saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bana filmin fragmanlarından ziyade konuyu çaktırması açısından alel acele yapılmış iki sahne gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Fragmandaki espiriler beni de çok güldürmedi, sadece şöyle bir gülümsedim ama, açıkçası A.R.O.G.'tan da İvedik'ten daha çok inandığım bir proje. Nedeni ise şu ki, işlenilen konu benim gözümde daha çok merak uyandıran bir tema. Osmanlı'nın modern dönem yaşıyor olmasının düşünülmesi, bunun üzerine bir kurgu yapılması bence gayet ilginç bir konu. Bekleyip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bunlar fragman değil ki yav, iki tane teaser hazırlamışlar, o kadar. Yani iki tane birer dakikalık şeyden nasıl anladığınız nal toplayacağını bilemedim. Filmler arasında birer ay vardır belki, hepsi iş yapar. Biz severiz komik Türk filmlerini, Hababam serisi bile iş yaptıktan sonra sinemalarda Ata'nın da Şahan'ın filmleri haydi haydi tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hababam sınıfı bile ne demek yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yeni seriyi kastediyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 he tamam o zaman sonuna kadar katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 AROG ve Recep İvedik ezer. Birde kurtlar dellenir bu filme dalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 gani müjde yazmıs ve yonetıyor.. ismi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 osmanlinin torunlari basar bu filmleri nede olsa lafla anatilmiyo osmanlinin sefaleti napalim bu arada goraya kotu diyen sahsa sesleniyorum espr anlayisin yok afasfa 3 defa izleidm 3 undede kopa kopa izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar