Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlı Cumhuriyeti


moriQ

Öne çıkan mesajlar

videodaki bölümler çok da eğlenceli değil açıkçası. ama filmin tümünden ne çıkar bilinmez.

ayrıca dikkat ettim, ata bazı yerlerde cümleleri söylerken duraklama yapıyor. o uzun cümleler kasmış mı onu ne. hatta kasmadan çok doğaçlama anı duraklaması gibi duruyodu yani. ilgin.

açıkçası 3 komedyenin filmleri de muallakta. hepsi süper de çıkabilir, rezlaet de. gorada yaşadığımız hüsranı unutmayın. küfürden başka bişey yoktu. rezil rüsfa bi filmdi. recep tiplemesi çok komik ama 2 saatlik filmin nekadarında gülücez allah bilir. atanın bu filmi de biilginç. konu güzel, biraz eski ama işlenişi nasıl olucak allah bilir. videolardan çok da bi başarı havası yakalayamadımsa da, ata öle dehşet esprilerini fragmana vericek bi adam değil. onun şovunu/filminin esprisi içinde saklı oluyo genelde. o yüzden bu da sürpriz yumurta gibi. ne çıkar allah kerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Reis® said:
adamınbiri said:
saçmalama reis ya goranın her sahnesinde yarıla yarıla güldüm ben.
espri anlayışına lvl atlat tosun. gorada safi küfür vardı. bazı şeyler tamam iyiydi komikti ama, 2. kere asla seredilmicek bi filmdi. aşın kendinizi babacanlar.

yok hocam senin espiri anlayışın yok o filme kötü diyen ilk seni görüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fragmandaki espiriler beni de çok güldürmedi, sadece şöyle bir gülümsedim ama, açıkçası A.R.O.G.'tan da İvedik'ten daha çok inandığım bir proje. Nedeni ise şu ki, işlenilen konu benim gözümde daha çok merak uyandıran bir tema. Osmanlı'nın modern dönem yaşıyor olmasının düşünülmesi, bunun üzerine bir kurgu yapılması bence gayet ilginç bir konu. Bekleyip görmek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar fragman değil ki yav, iki tane teaser hazırlamışlar, o kadar. Yani iki tane birer dakikalık şeyden nasıl anladığınız nal toplayacağını bilemedim. Filmler arasında birer ay vardır belki, hepsi iş yapar.

Biz severiz komik Türk filmlerini, Hababam serisi bile iş yaptıktan sonra sinemalarda Ata'nın da Şahan'ın filmleri haydi haydi tutar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...