Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Ezmode

Öne çıkan mesajlar

gamer-market'in fiyatı en iyi ama nedense sadece havale ödemesi kabul ediyor ki onla uğraşamam yani. ben 6 mb bağlantıyla 12 saat indir oyunu, 8.5 gb client 4 saatte geldi geriye kalan 3 tane patch 8 saat sürdü, şaka gibi. Parça parça olması olayı bozuyor ve tüm olarak çekebiliceğiniz sitelerin hiçbir subs. olmadan 15 kbps üstü vermiyor, en azından bana vermedi. Paşa paşa downloaderla çektim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe, oyunu almak için 3 site takip ediyodum. Bunlardan biri ebay.co.uk bildiğiniz gibi türkiyeye satış yapmıyolar, neyse satıcıyla konuştum satın aldığımda direk key'i emailla yollarım ama sonra box'ı yollamak zorundayım dedi. Bende haliyle kendimi UK'de gösterdim, box'ı yollıycaklar ama key'i içine koymıycak, tabii box'ın gittiği adres bi hint lokantası lol. Adamlar baya garipler sanırsam. 9 euro iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Expansion dediğin Book'lar değildir herhalde?

Onlar bir nevi content patch değil mi?

patch diyemem cünkü yeni bölümler haritalar ekliyorlar.mesela evendim, foranchel, tal burinien, rift of garzhu v.s. hep bu expansionlarla eklendi.benim için patch sanki hataları düzeltiyor gibi bir anlam ifade ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Yahu cevap verin biladerler :p

WoW'u (bir süreliğine?) bırakmış, Single Player sev(e)meyen biri için nasıl gelir bu oyun?!

Eğer MMO oyunlardan anlayışın pve yapıp gear çekip bu gearı pvpde diğer insanları ezmek amaçlı kullanmak değilse, ki WoW'da çoğu insan böyle düşünür, gayet güzel bir oyun. Questler eğlenceli, ortamlar güzel, insanlar cana yakın, craft sistemi güzel. Ne kadar daha ciddi instance yapmış olmasamda memnunum, ama nasıl diyim biraz sakin bi' oyun. İlk konuştuğum playerın "sec I need to take care of my baby" demesi beni hiç şaşırtma.. Tabii bunu negatif anlamda değil pozitif anlamda söylüyorum, 15 yaşında günde 3 kere masturbasyon yapıp sakinleşemeyip groupta hıncını senden çıkarmaya çalışan bebeler yerine olgun insanları tercih ederim şahsen :/

Ayrıca eğer oyunu almak isteyenler varsa, ebay'den bana cd-key'i direk mailla yollayan kişinin kullanıcı adını verebilirim, mesaj atarsınız böyle böyle istiyorum diye. Tek yapmanız gereken fake bi UK adresi bulmak ve cd-key'i kutuya koymamalarını söylemek (hintliler hacklemeye fln çalışır belli olmaz gandhiden beri güvenmiyorum ben onlara)

Server gelmişken: in-game nick Wolfshade. pm atarsanız sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Book 13 çıkmış galiba. En azından uzun bir aradan sonra bugun girdiğim için yeni gördüm Hobbyler gelmiş. Bi olta verdiler ama daha bakmadım :) . Birde 1 hazirana kadar multi üyelik yaparsan aylık 7 dolar diyordu oyuna girerken ama ödemelere girince göremedim öyle bir seçenek ?

Bu craft sistemi ne kadar karışık ya. Demirci oldum ama sırf questleri bile karman çorman etti quest log'u mu.

Bu arada Guru ekledim friend list'e :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...