bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Gittigidiyor'dan buldum gibi, düşük levellarda raid konsepti var mı ki? Fark etmez ya, aynı guildde olucak diye bir şey yok illa ki ben zor olur diye dedim herkese tek tek ulaşıp FL e eklemek, hallederiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Yahu abartı büyük bu oyun (WoW ile kıyaslandığında) 8.5 GB Client + 1.5 GB patch gibi birşey. Gittigidiyordan almak mantıklı aslında ama bu kurulum işi can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 grafikleri wowla kıyaslandığında daha yeni olduğundan olabilir.birde 3 veya 4 expansiyon cıktı.oda genişletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Expansion dediğin Book'lar değildir herhalde? Onlar bir nevi content patch değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 gamer-market'in fiyatı en iyi ama nedense sadece havale ödemesi kabul ediyor ki onla uğraşamam yani. ben 6 mb bağlantıyla 12 saat indir oyunu, 8.5 gb client 4 saatte geldi geriye kalan 3 tane patch 8 saat sürdü, şaka gibi. Parça parça olması olayı bozuyor ve tüm olarak çekebiliceğiniz sitelerin hiçbir subs. olmadan 15 kbps üstü vermiyor, en azından bana vermedi. Paşa paşa downloaderla çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Gamershell veriyor galiba, en azından clientı şu anda oradan indirdim. Umarım bu eziyete değer şu oyun :p En azından 1 - 2 ay oyalasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Hehe, oyunu almak için 3 site takip ediyodum. Bunlardan biri ebay.co.uk bildiğiniz gibi türkiyeye satış yapmıyolar, neyse satıcıyla konuştum satın aldığımda direk key'i emailla yollarım ama sonra box'ı yollamak zorundayım dedi. Bende haliyle kendimi UK'de gösterdim, box'ı yollıycaklar ama key'i içine koymıycak, tabii box'ın gittiği adres bi hint lokantası lol. Adamlar baya garipler sanırsam. 9 euro iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 gayet iyi fiyata almissin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Yahu cevap verin biladerler :p WoW'u (bir süreliğine?) bırakmış, Single Player sev(e)meyen biri için nasıl gelir bu oyun?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Gangren said: Expansion dediğin Book'lar değildir herhalde? Onlar bir nevi content patch değil mi? patch diyemem cünkü yeni bölümler haritalar ekliyorlar.mesela evendim, foranchel, tal burinien, rift of garzhu v.s. hep bu expansionlarla eklendi.benim için patch sanki hataları düzeltiyor gibi bir anlam ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Gangren said: Yahu cevap verin biladerler :p WoW'u (bir süreliğine?) bırakmış, Single Player sev(e)meyen biri için nasıl gelir bu oyun?! single playeri cok pvp az bir oyundur.pvp si cok bayıktır.hunter lrm ve burglar v.s. monster playes şeklinde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 pvp yok desek daha dogru olur. raid bazli bir oyun, raidlerde instance biciminde oluyor, hemen hemen her merkezi bolgede bir instance zone bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Gangren said: Yahu cevap verin biladerler :p WoW'u (bir süreliğine?) bırakmış, Single Player sev(e)meyen biri için nasıl gelir bu oyun?! Eğer MMO oyunlardan anlayışın pve yapıp gear çekip bu gearı pvpde diğer insanları ezmek amaçlı kullanmak değilse, ki WoW'da çoğu insan böyle düşünür, gayet güzel bir oyun. Questler eğlenceli, ortamlar güzel, insanlar cana yakın, craft sistemi güzel. Ne kadar daha ciddi instance yapmış olmasamda memnunum, ama nasıl diyim biraz sakin bi' oyun. İlk konuştuğum playerın "sec I need to take care of my baby" demesi beni hiç şaşırtma.. Tabii bunu negatif anlamda değil pozitif anlamda söylüyorum, 15 yaşında günde 3 kere masturbasyon yapıp sakinleşemeyip groupta hıncını senden çıkarmaya çalışan bebeler yerine olgun insanları tercih ederim şahsen :/ Ayrıca eğer oyunu almak isteyenler varsa, ebay'den bana cd-key'i direk mailla yollayan kişinin kullanıcı adını verebilirim, mesaj atarsınız böyle böyle istiyorum diye. Tek yapmanız gereken fake bi UK adresi bulmak ve cd-key'i kutuya koymamalarını söylemek (hintliler hacklemeye fln çalışır belli olmaz gandhiden beri güvenmiyorum ben onlara) Server gelmişken: in-game nick Wolfshade. pm atarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Evet sonunda Gilrain'da başladım bende. Nick'im Gilak Lvl 6 Guardian'ım şuanda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Book 13 çıkmış galiba. En azından uzun bir aradan sonra bugun girdiğim için yeni gördüm Hobbyler gelmiş. Bi olta verdiler ama daha bakmadım :) . Birde 1 hazirana kadar multi üyelik yaparsan aylık 7 dolar diyordu oyuna girerken ama ödemelere girince göremedim öyle bir seçenek ? Bu craft sistemi ne kadar karışık ya. Demirci oldum ama sırf questleri bile karman çorman etti quest log'u mu. Bu arada Guru ekledim friend list'e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 aha tank gelmiş imba, bingildakla kasıyoz biz de arada en son lvl 11 champ lvl 12 minstreldi charlar, sen de yaklaş 3 kişi kasarız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Tamam ekleyin Friend list'e :) hemen sokulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bu oyunda trial acc olayi varmi? Merak ettim oyunu nedir nasildir diye, wowdanda sıkıntı gelmişti ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sitesinde var. google > lotro online eu trial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Çekemiyorsun ama enteresan şekilde. 2 Site vermişler, birisi full client diye giriyorsun, sadece patchler çıkıo. Diğeri Gamershell, onda da enteresan bir sistem var, 1 saat sonra siteden mi artık nereden bilemiyorum, verdikleri auth duruyor ve download edemiyorsun, kalıyor yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 patch degil onlar client versiyonlari, book 13 olani indirmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Yanlış link vermişler orada, şimdi tekrardan baktım. Client Files diye bir yere link vermişler Internode için, 2 directory geriye gidip Full Client seçmek lazım alttan. Ayrıca Book 13 Full Client yok gördüğüm kadarıyla daha. 11 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bingildak dışında kimse yokmu gilrain'de oynayan ya ? Boiled leather nerden bulucam yada nasıl yapıcam çözemedim hala :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 forester yapıyor, ben oyuna girince yaparım. su tesisatı patladı evin, 2 gündür rezillik adam gelip gidiyor, bırakıp bilgisayar başına oturamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ben bu aralar oynayamiyorum ama gelicem 1-2 gun icinde o zaman gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar