Guru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 aslinda mistrel ismine bakmayin tam karsiligi bard, muzik calarak heal ve dmg veriyorsunuz, 2 tanede WoW'daki shamanlarin shock spelleri gibi aninda etkili nukeleri var. mistrel serverlarda en az bulunan class cunku solo oynamak zor yani yapilabilir ama dpsiniz icler acisi diyebilirim, lvl 20 ye kadar solo kasip yaniniza bir arkadas alarak duo ile cok hizli lvl alabilirsiniz. Class onerisi olarak ben guardian onerebilirim, her ne kadar pure tank gibi gorunup anlasilsaa gordugum en iyi dmg i veren melee classlardan biri ve olmuyor :D bunun disinda benimde oynadigim mistrel class ini oneririm partylerde baya zevkli zamanlar geciriyorum ;) PS: Ben Gilrain'de oynuyorum, serverda turkler var ama bu serveri secmemin sebebi en son acilmis olmasidir, cunku ilk basta snowbourne ve eldar da karakter acip denemistim ve lvl 20-30 a kadar zonelar in cin top oynuyordu. Gilrain de ise sehirler ve baslangic lanlari dolu dolu yani party bulmak zor olmuyor. Simdiden iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 LM dps class değildir.Crowd controllerdır.mobları bayıltır ve stunlar bu arada burning ember atıp yakmaya calışır.yanına mob gelirse direk ölüyor.fazla dps veremiyor.pet gezdirir.peti pek güçlü değişdir.pet olarak kuzgunu öneriyorum neredeyse sürekli düşmanı flatfooted yapar.sizde o sırada asanızla vurma skilli vardı onu kullanırsanız düşman stunlanır.fakat kesinlikle dps değildir. oyunu closed betadab beri oynuyordum.subatta bıraktım.az cok bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 minstrel sonuçta healer ve de healerla iyi dps yapmayı beklememek lazım. bir de lvl25ten sonra, questler zorlaşıyor. solo oynamak bayaa zor oluyor o yüzden minstrelle solo oynayamamaya fazla takılmayın derim. lm crowd controller, debuffer aynı zamanda da dps classı işte. skillerin yarısı dps diğer yarısı da debuff skilleri sonuçta. cc ve debuffları yaptıktan sonra da dps yapıoruz. ama yani buff ları ve heal skill leri olmadığı için supporter diyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 - WoW'dan çok baydım. - AoC hakkında önyargılıyım ve Harddisk'imde yeterli yer yok (o.0) - Single Player artık beni kesmiyor, maksimum 2 gün oynayıp siliyorum. - F2P MMO'lar hakikaten leşşşşşş, böyle iğrenç olamazlar, resmen zaman kaybı. - Günde en fazla 2 - 3 saat oyun oynayabilirim. Buna göre, LotRO nasıl bir seçenek? :) Ucuzda bildiğim kadarıyla? Aylık 10 dolar gibi birşey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 aylık 15 yada 14 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 9.99 yazıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bir saniye bakıyım. Account takas ettim ama açtırmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Böyle bir tablo çıkıyor tıklayınca. Ama yanlıs yere girdiysem ve oyun daha ucuzsa sevinirim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 1 Hazirandan itibarenmiş sanırım, Anniversary hesabı :p Oyun hakkındaki fikirlerin neler? (Yakalamışken sorayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 evet, anniversary geyigine iki secenek sunuyorlar kampanya seklinde, ya birden fazla ay aldıgında aylıgı sabit 9.99'a gelecek sekilde, ya da 199.99 dolar galiba tam hatırlamıyorum, bu kadar paraya da lifetime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Guru said: PS: Ben Gilrain'de oynuyorum, serverda turkler var ama bu serveri secmemin sebebi en son acilmis olmasidir, cunku ilk basta snowbourne ve eldar da karakter acip denemistim ve lvl 20-30 a kadar zonelar in cin top oynuyordu. Gilrain de ise sehirler ve baslangic lanlari dolu dolu yani party bulmak zor olmuyor. Dün gece 8 oldum, daha hiç player görmedim. Hatta zoneların instance fln olduğunu düşünmeye başladım, Gilrain'e bakmanın zamanıdır bence :) Minstrel oynıycam büyük ihtimal, in-game isim ve guild adı verirseniz bilgi alışverişi bakımından çok güzel olurdu. ps. 8 olup player görmediğim server Eldar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 cok oyuncu kaybediyorlar demekki.eskiden sürekli birileri bulunurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Benim geç saatlerde oynamamında etkisi olabilir 2-5 arası oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 benle beraber oynuycak/başlıcak birisi varsa oynayabilirim tekrar. minstrelle bi kaç kişi birden çok hızlı level alınır denmiş ordan özendim biraz=) en son lvl 20 küsüre kadar hunter kasıp baymıştım. minstrel olabilirim bu sefer. burglar hakkında biraz bilgi verebilen olursa iyi olur. bildiğim kadarıyla pek dps yapamıyor, debuff ağırlıklı, doğru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 beraber takılabiliriz tunca, bu arada selam :) görüşmeyeli baya oldu senle, eskiden tuncay abinin kafeye takılan tunca di mi karıştırmıyorum? Minstrel oynuyorum şu an 8 oldum ama bırakmak üzereyim, grup yok ve dps inanılmaz düşük 15-15 vura vura 200 hp le mob kesiyorum. Eğer beraber oynamak istersen ben captain veya protector oynarım. Sanırım duo olarak gayet iyi bi kombinasyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 evet o tuncayım sen kimdin nikten çıkaramadım =D az mı sabahladık marvelda eheh. valla olabilir benim aklımda champion - minstrel kombosu vardı, champion area vurma ağırlıklı bildiğim kadarıyla, güzel mob kesilir arkadan heal gelirse =) sen minstrel le oynamak istersen ben champion da olabilirim ikisine de açığım şu an. hatta gangreni de alalım dps-tank-healer kombosu yapalım, daha da aşalım kendimizi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben minstrelle devam ederim, o zaman sen champion aç aoe dps iyidir. captain'ı ben solo kasarım sonra :) bende cem bu arada bilmem hatırlar mısın taa o zamanlardan. oyun kurulu mu bu arada yoksa daha çekicek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oyun yüklü, patch falan çıktıysa onları yapıcam bi de accyi aktive edicem o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Gilrain'e geliyorsaniz biriniz Guardian acsin (: turklerden 50 olmayan guardian bulamadim, ben su an lvl 30'um champion lvl 32 bir turk arkadasla genelde duo yapiyoruz ve gayet rahar ama shield user lazim bir tane ozellikle de instance icin, Gilrain'e gelirseniz nick Teoman beklerim. Bu arada kishnip ismi sormussunuz su an hic bir turk kishnip i yok serverda genelde herkez karma kishniplerde oynuyor, ben Heroes Of The Night Kingdom kishnipindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ne ara 30 oldun ya daha bi kaç gün önce boş account varmi diyordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 cokda zor degil lvl kasmak, questleri hizli sekilde yapinca hemen olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 kishnip dediğin, kinship mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 kisaca guild iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Hmm ilk guardian açmıştım sonra bırakıp captain a geçtim ama hala duruyo level 8, olmadı ona devam ediyim. In-game tell yolliycam ama oyun trial allahsızlar öyle bir trial version yapmışlar ki ne tell atabiliyosun, ne mailbox, ne AH veya trade. Neyse alırım herhalde artık =/ Ayrıca guild kuralım ya komikasyon çok daha rahatlar, eğer böyle hardcore guildlere girmediyseniz. Bu arada oyunu digital download paketi olarak alabiliceğim bir site bilen var mı? Offical sitedeki bütün linkler box satıyor, bi de kargo beklemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 normalde codemasters satiyor ama estore sayfalarini bakima aldilar yaklasik 2 haftadirda kapali durumda, ama gittigidiyor.com da satiliyor. ayrica gamer-market.net var cd-key ve time card satiyorlar, turk bunlar ve guvenilir. Guild konusunda bir sey diyemeyecegim ama bu oyunda raid yapmak icin aktif adam gerekiyor, sadece quest yaparak bir yere kadar tatmin oluruz. Ayrica trial account ile tell atmak icin friend list de ekli olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar