jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Üstüne patch felan gelir şimdi gerek yok. Release olsun o zaman indiririz napalım. Gerçi Volume3 ile çıkacak patchle de önceki oynayanlara bir iyilik yapabilirler hani söyle 3-5gblık bir patch olsa 13gb indirmekten iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o kadar büyük bir patch olacağını zannetmiyorum sonuçta bir zone ekleyecekler, shop vs var o kadar ama belli olmaz CM bu, 15 gb "patch" bile yükletebilirler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Evet yeni zone işte Mirkwood kadar bir yer olacaksa 1GB o desek, Menülerde baya değişiklikler olacak özellikle puan sistemi olunca puanla etkileşimli hale getirecekler yani görsel anlamda çok değişiklik olacak sanırım. Yani ben bekliyorum büyük bir patch 13GB olmasında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Selamlar, Lotro yu ilk çıktığında 1 hafta oynayıp bırakmıştım, 3 hafta önce tekrar başladım ve aslında ne kadar keyifli olduğunu fark ettim. Laurelin serverinda oynuyorum bu server da iyi bir kinship te olan varmı? sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Türklerden oluşan bir kinship arıyosan aşağıdaki adrese göz atabilirsin ;) http://www.lotro-turkey.com/forum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 şu an 13gb lik preview event clientı f2p live geçince hiçbir işe yaramıyacak, f2p başlayınca mevcut live clientlara patch gelicek ve onla devam edilecek, yani bu 13gb sadece stress test süresince kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bitmedimi hala test olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bu test serverında açılan karakterler test ten sonra silinecek mi, bilan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Evet silinecek zaten test centerda kapatılacak. Test bitti gayet başarılı geçmiş şimdi asıl sistemi geçirme aşamasındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ben test serverda hala oynuyorum şuan kapatılmadı ama artık class test ediyorum :D bilgi için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 The Lord of the Rings Online Codemasters has announced The Lord Of The Rings Online™ Free To Play European Launch Date as Tuesday, 2nd November 2010! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 4 gün daha var pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İyi bari ben daha geç olur diye düşünüyordum :D iy haber oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Şuan başlamış durumda 3 tip account şekli yapmışlar yinede oynanır.Başlayacak olan var ise mesaj atsın bende geliceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Nerden neyi indiriyoruz ? beta client la devam mı yoksa yeni bir client mı indirmek gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 beta client çöp olacak, normal oyun kurulu ise kendisi update edecek ya da isteyen "standalone" dedikleri patchi indirip kuracak mevcut normal client varsa yeniden client indirmeye gerek yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ok çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Gün Bugündür. Serverlar bakıma girdimi acaba, sitede bir değişiklik yok hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sitede hala 14 day trial diyor.Amerika serverları geçeli 2 ay oldu neredeyse avrupa trial diyor :D bu codemaster da iş yok arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 client update etti, az önce bitti ama halen sunuculara girilmiyor, login'de takılıyor, henüz açmamışlar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 avrupa sitesindeki link amerika sayfasına yolluyor ? acaba aynı client mı kullanacaklar. Download linki olan gören varsa paylaşabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 eğer full client indirmek istiyorsanız (enedwaith-yeni eklenen harita da dahil olan) aşağıdaki adresten indirebiliyorsunuz; http://community.lotro-europe.com/full_client.php standalone patch için henüz link vermemişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Çok teşekkür ederim Black. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Oyundan ziyade ben Store u merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Hikaye nedir beyler f2p mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar