Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 demokrasi dediğin taktın mı koluna çaktın mı duvara yakışmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 birazda siz çelişerek büzüşmeseniz.. (bknz. o da neyin nesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Baba, oğul ve kutsal Orçun adına! Orçun birdir, Cons onun nicki ve rumuzudur! sdfgfgfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 in cons we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 LathspeLL said: Kardeşim şunca zamanda olanlar nedir? Şeriat'ın nasıl gelmesini bekliyorsun? Çat diye duyurmaları mı lazım? Şuana kadar yapılanlar normal şeyler mi? siz aynı topiklere aynı mesajları atınca şeriatın gelmesi gecikmiyo ki. yeni şeyler düşünün biraz, yeni politika geliştirin, onu tartışalım. bunları tartışa tartışa bi yere varmadık, 5 senedir ne rejim yıkıldı, ne laiklik gitti, ne de yaşantımızda gözle görülür bi değişim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 tayyip ne bicim mikrofon tuttuyo boyle lan yeni gelinin tuttugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 gercekten de guzel olmus... ama bence bunu karalama kampanyası seklınde degıl de daha objektıf bı sekılde yapsalarmıs daha gercekcı, daha tarafsız ve daha guzel olabılırmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 95'te Abdullah Gül'ün söylediklerine katılıyorum. Şimdi tersini söylerse siyaset yapmış olur ama sonrasında dışişleri bakanı olarak yaptığı açıklamalar zaten siyasettir onlara bir şey söyleyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bizimkiler başa gelince herşey çok güzel olacak B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sir, bırakalım farklılaşmayı bi kenara... yorumlarını alalım videolarla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Dışıda bir halta benzemiyor zaten, bırakki iç yüzü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 tayyip kakadır, abdullah gül şeriatçıdır, bunların zaten alayı takiyyecidir ve ülkeyi batırmaktadırlar. tamam? hadi devam edelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sir said: LathspeLL said: Kardeşim şunca zamanda olanlar nedir? Şeriat'ın nasıl gelmesini bekliyorsun? Çat diye duyurmaları mı lazım? Şuana kadar yapılanlar normal şeyler mi? siz aynı topiklere aynı mesajları atınca şeriatın gelmesi gecikmiyo ki. yeni şeyler düşünün biraz, yeni politika geliştirin, onu tartışalım. bunları tartışa tartışa bi yere varmadık, 5 senedir ne rejim yıkıldı, ne laiklik gitti, ne de yaşantımızda gözle görülür bi değişim oldu. sende kendini tekrarliyorsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yeni şeyler... yeni şeyler söylesin onları yazalım di mi? bunlar bir şey ifade etmiyor heralde. adamın daha açık ne demesi lazım? zaten yorum yapsan şaşardım. beklediğim bir ccevap geldi senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 En sonunda biri farketti. sir said: tayyip kakadır, abdullah gül şeriatçıdır, bunların zaten alayı takiyyecidir ve ülkeyi batırmaktadırlar. tamam? hadi devam edelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben bu tayyipin var ya neyse... abi ben bu adamlara oy veren zihniyete ne desem boştur ya. Ben Atatürk gençliğiyle büyüdüm, okuduğum kitaplar tek örnek almam gereken insanın Atatürk olduğunu söyledi, bakıyorumda güzel ülkemin güzel insanları kimlere oy vermiş. Suç bizde, bizim gibi gençlerde Atam ne demiş; "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur" ben bu adamların ordan indirilmesi için gereken her yola başımı koyarım bu uğurdada herşeyden vazgeçerim, bu vatan için nice yiğitler canını seve seve vermiş bende veririm. Sorarım size paticikler bu canım ülkeyi yönetmesi gereken insanlar bunlarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 said: Politikada, diplomaside falan bi anda 180 derece dönülebilir, bu dünya tarihinde sürekli görülen bişey. Maksat çıkarları koruyacak bir tutum sergilemek, gurura şerefe falan yer yok bu işlerde... Evet politikalarda, izlenen yöntemlerde duruma ve çıkarlara göre değişiklik olabilir. Ama kişilerin eğiliminde böyle ddeğişikliklere pek rastlanmaz; olursa da ciddiye alınmaz. Sol-sağ arası mekik dokumak Avrupa'da falan pek bulunmaz. Hele ki 10 sene önce şeriat diyip 10 sene sonra özgürlük savunuculuğuna soyunursan adama yuh denir. Ben yuh diyorum ama önemli bir kesim sakınca görmüyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sir said: LathspeLL said: Kardeşim şunca zamanda olanlar nedir? Şeriat'ın nasıl gelmesini bekliyorsun? Çat diye duyurmaları mı lazım? Şuana kadar yapılanlar normal şeyler mi? siz aynı topiklere aynı mesajları atınca şeriatın gelmesi gecikmiyo ki. yeni şeyler düşünün biraz, yeni politika geliştirin, onu tartışalım. bunları tartışa tartışa bi yere varmadık, 5 senedir ne rejim yıkıldı, ne laiklik gitti, ne de yaşantımızda gözle görülür bi değişim oldu. elemanlar 30 yıldır kendi argümanlarını rahatça yayarken(türban, toplumsal hayatın softalık eksenine kaydırılması), aşılarken tartışırken, alkol satışına örtülüde olsa yasaklama kapsamı artarken herhalde bu yeni politikaları bir tek onlar üretiyor sanırım. bu yeni politika jargonu nedir? bu liberal söylem eskimedi mi? vatanındaki değişimlere karşı tepkisi olanlara hemen bunlar eskimedimi, yeni poltika geliştirin, yasaklarla bir yere varılmaz deniliyor.liberallerin hepsinin söylemi budur.birde söyle diyorlar son 6 aydır.oyumu akpye vermedim ama ülkeyi iyi yönetiyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben ülkeyi iyi yönettiklerini filan savunmuyorum, ama "vatandaki değişimler" sizin kontrolünüzde olmayacak, olamaz da. o yüzden bu değişimlere nasıl uyum sağlanır, nasıl bu yönde politika geliştirilir, nasıl ayak uydurulur ona bakmanız gerekirken, kendi düşüncelerinizin tartışılmaz-vazgeçilmez ve mükemmel olduğunu düşünüyosunuz. ve çok yanılıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Vandyke said: Ben Atatürk gençliğiyle büyüdüm, okuduğum kitaplar tek örnek almam gereken insanın Atatürk olduğunu söyledi, bakıyorumda güzel ülkemin güzel insanları kimlere oy vermiş. Suç bizde, bizim gibi gençlerde Atam ne demiş; "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur" ben bu adamların ordan indirilmesi için gereken her yola başımı koyarım bu uğurdada herşeyden vazgeçerim, bu vatan için nice yiğitler canını seve seve vermiş bende veririm. Sorarım size paticikler bu canım ülkeyi yönetmesi gereken insanlar bunlarmı ? Başkaları da Şeyhlerle büyüdü, okuduğu kitaplarda tek örnek almaları gereken adamın İsyancı Sait olduğu yazıyordu. Cemaat olarak takıldılar, abileri ablaları tarafından yönlendirdiler, Fetullah Gülen'in kasetlerini izleyip duygu sellerinde gözyaşlarına boğuldular. Onlar da bu devletteki laik düzenin indirilmesi için gereken her yola başlarını koymuş durumdalar. Evet, bu ülkeyi yönetmesi gereken insanlar bunlarmış ki seçilmiş. Kimse kimsenin kafasına silah dayamadı. Seçime gidildi, iktidar ikinci kez başa geldi. Sonuçlarına da katlanılacak, kimsenin ağlama vahvahlamaya hakkı olmayacak ilerde. Avanta peşkeş için oy verirken ne ala, ilerde gerçek yüzlerini görünce ağla... Yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 koyunları agıldan cıkarırsın ilk gün otlaga götürürsün. zar zor zaptedersin yeni koyun sürüsünü dagılırlar flan.cevresinde turlar durursun toplamak için.koyunlar doyar geriye agıla getirirsin dagıla dagıla zor gelir.köpek varsa ne ala. ertesi gün de aynı yere götürürsün getirirsin. 3. gün açarsın ağılın kapısını kendileri giderler kendileri dönerler. ama biz koyun değiliz malesef. sir said: o yüzden bu değişimlere nasıl uyum sağlanır, nasıl bu yönde politika geliştirilir, nasıl ayak uydurulur ona bakmanız gerekirken, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 İçi sizi dışı beni yakar. Neo-liberal politikalar, sulak tarım alanlarının sanayicilere peşkeş çekilmesi, orman arazilerine dev siteler dikilmesi, çalışanların her türlü hakkına tecavğz edilmesi.... Ne bileyim dahasını siz sayın. Mesele sırf laiklik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Prawler said: Evet, bu ülkeyi yönetmesi gereken insanlar bunlarmış ki seçilmiş. Kimse kimsenin kafasına silah dayamadı. Seçime gidildi, iktidar ikinci kez başa geldi. Sonuçlarına da katlanılacak, kimsenin ağlama vahvahlamaya hakkı olmayacak ilerde. Seçilen yöneticlerin daima doğru yöneticiler olduğu fikrini sana kim verdi? Seçim sadece halkın politikaya katkısıdır. Halkın seçmesi başa gelenlerin doğru kişiler olduğunu göstermez. Halk cahilse başa bu cahilliği kullanmayı bilen gelir. Halk zeki ise halkın bu zekasına dokunabilen ve onu etkileyebilen başa gelir. Edit:kazara göndere bastım quoteden sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar