Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önce kırbaç, sonra idam...

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

@ombakkombak
e psikopatlar nasıl ortaya çıkıyor sanıyorsun ^_^

bunun bu şekilde güdük bir adalet arayışından "e-5 kenarındaki fahişelerden ve travestilerden nefret ediyorum! çok pislikler! hepsini öldürmeliyim"e kadar yolu var..

asalım, keselim, deşelim, yüzelim..

hell yeah baby!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de hapse atsınlar.

Ama beslemesinler, vergilere yazık. O kadar insan bu pislikleri beslesinler diye mi tonlarca vergi ödüyo?

Açlıktan ölüp hapiste çürüsünler, en masrafsızı.

Tabi direkt asarak idam etmeleri filan daha normal bir çözüm gibi. Zira o şeyler(insan ya da hayvan demiyim, bunu da haketmiyorlar) 1 saniye daha yaşamayı haketmiyorlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
en guzel ceza acik ara
hadim
temiz

dahada iyisi tabe amerikada yapilanhormonal ceza
adama estorogen basip ureme organnarinin calismasi kitleniyo
tahminimce gogusleri felanda cikmistir

he bunu yapcan ondan sonra o adam 2 gün sonra salınınca rahat durcak ölemi? tam tersine psikopat olur 1 kişiyi öldürse ki adam öldürmek o kadar kolay bişeyki o 1 kişinin hakkını kim vericek?
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
işkenceyi savunmak insanlık değildir.

insan olun önce.

Ayrıca idam cezasını kabul ettiğiniz zaman bir takım suçlar insanların etiklerinde daha ağır karşılıklar bulabilir, hatta o suçların işlenmesini azaltabilirsiniz. Ancak idam cezası uyguladığınız bir kimsenin masum olduğu sonradan ortaya çıktığında onun hakkını kim geri verecek? Zaman zaman şu kadar sene hapiste yattıktan sonra masum olduğu anlaşıldı, tahliye edildi gibi haberler bile yansıyor medyaya. Belki masumiyetini kanıtlayamadığı için tam hapis süresini çekip tahliye olanlar da vardır diye düşünüyorum.

Küçük bir kıza tecavüz eden birisinin acı çekmesi ve ölmesi size zevk veriyor olabilir. Sizinki normal bir dürtü gibi görünürken bu fiili işleyen insanın akli melekelerinde bir sakatlık olduğu, toplumsal yaşantıya uyum gösteremediği şüphe götürmez. O yüzden yapabileceğiniz tek şey o insanı toplumdan uzaklaştırmak, cezaevine koymak olabilir. Ancak idam insanlık değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay karmaşık aslında çoğu kişinin kafasında. İdam bir cezalandırma yönetimi değildir, insanlık onurunu ayaklar altına almaktır.

Nasık ki orada asılan adam kıza tecavüz ederek o kızın onurunu yere sermişse, o adam için idam kararı verenler de aynı şekilde insan onurunu zedelemişlerdir. Bir insanın diğer bir insan adına yaşam veya ölüm kararı vermesi başlıbaşına insanlık karşıtıdır.

Ayrıca idam geri gelsin diyenlerin sarıldıkları argüman yani "asmayalım da besleyelim mi" mantığı baştan sakattır. İnsanı dönüştürmenin (cezalandırmanın değil) pek çok yolu vardır. Aklıma ilk gelen ağır işlerde çalıştırılmalarıdır (madenlerde, ağır sanayide vs).
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuklara tecavüz edenlerin senin dediğin gibi dönüşme topluma geri katılma gibi bi durumları olamıyor malesef.Hele bunu kölelikle (ağır iş vs) yapman zaten imkansız.Senin için adamı öldürmek insanlık onurunu zedeliyor ama kölelik zedelemiyor gibi bişi çıkıyor yazından.Benim şahsi fikrim bunları hücre gibi bi yere tıkacaksın ömürleri boyunca yaşamasına zar zor yetecek kadar yemek verecen. ölüm kurtuluş zaten bunlara.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide suçlu olmadığı ıspatlanıp hapisten çıkarılanların suçları yüz kızartıcı suç olmuyor genelde. Vergi kaçakçılığı, hırsızlık, gibi suçlardan yanlış yargı kurbanı oluyorlar...

Ama küçük kızlara tecavüz gibi bir suçlama durduk yere ortaya çıkmaz.

Böyle psikopatlarında öldürülmesi gerekir. Allahın verdiği canı gene Allah alır diye bir şey yok. O adam başka canlar almadan toplum icabına bakmalıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
ilk önce tırnaklarını çekiceksin sonra ellerini tuza batırcaksın sonra vücudundaki tüm kılları cımbızla çekiceksin göz bebeklerine iğne soktukdan sonra dişlerini zımpara kağıdı ile zımparalıycaksın ve golden shot olarakda
ağzını açık bi şekilde kaldırıma koycaksın bascaksın tekmeyi
bkz:american history x

kesinlikle katılıyorum,çok daha vahşicelerini yapabilirim de yazmak olmaz.

aranızdaki fark ne olacak sorusuna da şöle bi cevabım var;
ben bi namussuzu cezalandırarak öldürmüş olmanın verdiği zevkle yaşayacağım,ama o şerefsiz yaptığı utançla ölmüş olacak ...
Sosyal ağlarda paylaş

allah işallah başınıza vermez de böle bişeyi sizde yönelmek zorunda kalmazsınız.Zira çok eminim ki başına böyle bişey gelen kendi kızı tecavüze uğrayan hemde çocuk yaşta tecavüze uğrayan birisi böle şeyler sölüyorsa onun benim gözümde bir hiçtir,boşa yaşamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...