Olivies Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Sus olm bacaklarim kasildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bazılarınızdan korktum, cımbız tuza basma deşme bilmemne... nasıl çalışıyor zihinleriniz aklım almadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 aslında tecavüz suçuna ceza olarak aynı şeyi yapmak iyi bi ceza olur gibi gelio ama bu seferde cinsi sapıklar için olay zevke de dönüşebilir. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ilk önce penisindeki deriyi kaldırcaksın sonra oraya kuş gagası takıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 @ombakkombak e psikopatlar nasıl ortaya çıkıyor sanıyorsun ^_^ bunun bu şekilde güdük bir adalet arayışından "e-5 kenarındaki fahişelerden ve travestilerden nefret ediyorum! çok pislikler! hepsini öldürmeliyim"e kadar yolu var.. asalım, keselim, deşelim, yüzelim.. hell yeah baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bende bu tarz bi yazı yazacaktım.. ama baktım daha psikopat şeyler bulabilirim.. hah bu gösterir evet var içimde biraz canilik.. ama sadece sözde yapamam ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hapse falan girme olmasa çok güzel yaparım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bende... Hatta bana yeterli mühimmat ve dokunulmazlık verilse ülkeyi isviçreden daha huzurlu, kanadadan daha güvenli hale getiririm... ama 70 milyon olan nüfus 30 lara iner... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Biri sizin kafaya sıkar daha önce. Sizden başka manyaklarda var memlekette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 koruma kalkanlarımızı açarız, kimse bizi vuramaz heyoo o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 eisenheim said: işkenceye gerek yok.. idam yeterli @adamınbiri göz bebeğine iğne batırıldığında acısı hissedilmezmiş.ben göz ameliyatı oldum iğne yaptılar ve hissetmedim. ama yinede evde denemeyin :D göz bebeği delik zaten ondan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 işkence bence ancak doğranmak olabilir parça parça. gerek yok iğrenç ayrıntılara fantazilere falan. zaten feci acı çeker herhalde ölene kadar, eğer istenen buysa. benim fikrim direk idam olmasıdır. işkenceye gerekyok. zararlı bireyi yoket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 işkenceyi savunmak insanlık değildir. insan olun önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bence de hapse atsınlar. Ama beslemesinler, vergilere yazık. O kadar insan bu pislikleri beslesinler diye mi tonlarca vergi ödüyo? Açlıktan ölüp hapiste çürüsünler, en masrafsızı. Tabi direkt asarak idam etmeleri filan daha normal bir çözüm gibi. Zira o şeyler(insan ya da hayvan demiyim, bunu da haketmiyorlar) 1 saniye daha yaşamayı haketmiyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 BonePART said: en guzel ceza acik ara hadim temiz dahada iyisi tabe amerikada yapilanhormonal ceza adama estorogen basip ureme organnarinin calismasi kitleniyo tahminimce gogusleri felanda cikmistir he bunu yapcan ondan sonra o adam 2 gün sonra salınınca rahat durcak ölemi? tam tersine psikopat olur 1 kişiyi öldürse ki adam öldürmek o kadar kolay bişeyki o 1 kişinin hakkını kim vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 SturmVogel said: işkenceyi savunmak insanlık değildir. insan olun önce. Ayrıca idam cezasını kabul ettiğiniz zaman bir takım suçlar insanların etiklerinde daha ağır karşılıklar bulabilir, hatta o suçların işlenmesini azaltabilirsiniz. Ancak idam cezası uyguladığınız bir kimsenin masum olduğu sonradan ortaya çıktığında onun hakkını kim geri verecek? Zaman zaman şu kadar sene hapiste yattıktan sonra masum olduğu anlaşıldı, tahliye edildi gibi haberler bile yansıyor medyaya. Belki masumiyetini kanıtlayamadığı için tam hapis süresini çekip tahliye olanlar da vardır diye düşünüyorum. Küçük bir kıza tecavüz eden birisinin acı çekmesi ve ölmesi size zevk veriyor olabilir. Sizinki normal bir dürtü gibi görünürken bu fiili işleyen insanın akli melekelerinde bir sakatlık olduğu, toplumsal yaşantıya uyum gösteremediği şüphe götürmez. O yüzden yapabileceğiniz tek şey o insanı toplumdan uzaklaştırmak, cezaevine koymak olabilir. Ancak idam insanlık değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Olay karmaşık aslında çoğu kişinin kafasında. İdam bir cezalandırma yönetimi değildir, insanlık onurunu ayaklar altına almaktır. Nasık ki orada asılan adam kıza tecavüz ederek o kızın onurunu yere sermişse, o adam için idam kararı verenler de aynı şekilde insan onurunu zedelemişlerdir. Bir insanın diğer bir insan adına yaşam veya ölüm kararı vermesi başlıbaşına insanlık karşıtıdır. Ayrıca idam geri gelsin diyenlerin sarıldıkları argüman yani "asmayalım da besleyelim mi" mantığı baştan sakattır. İnsanı dönüştürmenin (cezalandırmanın değil) pek çok yolu vardır. Aklıma ilk gelen ağır işlerde çalıştırılmalarıdır (madenlerde, ağır sanayide vs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Çocuklara tecavüz edenlerin senin dediğin gibi dönüşme topluma geri katılma gibi bi durumları olamıyor malesef.Hele bunu kölelikle (ağır iş vs) yapman zaten imkansız.Senin için adamı öldürmek insanlık onurunu zedeliyor ama kölelik zedelemiyor gibi bişi çıkıyor yazından.Benim şahsi fikrim bunları hücre gibi bi yere tıkacaksın ömürleri boyunca yaşamasına zar zor yetecek kadar yemek verecen. ölüm kurtuluş zaten bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Kesinlikle yanlış bir uygulama. Önce idam edip sonra kırbaçlamaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 İyide suçlu olmadığı ıspatlanıp hapisten çıkarılanların suçları yüz kızartıcı suç olmuyor genelde. Vergi kaçakçılığı, hırsızlık, gibi suçlardan yanlış yargı kurbanı oluyorlar... Ama küçük kızlara tecavüz gibi bir suçlama durduk yere ortaya çıkmaz. Böyle psikopatlarında öldürülmesi gerekir. Allahın verdiği canı gene Allah alır diye bir şey yok. O adam başka canlar almadan toplum icabına bakmalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 az bile yapmislar.. insanlik disi falan degil.hakediyolar. nasil sizin kiziniza yapsallar herturlu iskenceyi istersiniz.. aynen ole parcalicaksin kesiceksin yavas yavas bunlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 adamınbiri said: ilk önce tırnaklarını çekiceksin sonra ellerini tuza batırcaksın sonra vücudundaki tüm kılları cımbızla çekiceksin göz bebeklerine iğne soktukdan sonra dişlerini zımpara kağıdı ile zımparalıycaksın ve golden shot olarakda ağzını açık bi şekilde kaldırıma koycaksın bascaksın tekmeyi bkz:american history x kesinlikle katılıyorum,çok daha vahşicelerini yapabilirim de yazmak olmaz. aranızdaki fark ne olacak sorusuna da şöle bi cevabım var; ben bi namussuzu cezalandırarak öldürmüş olmanın verdiği zevkle yaşayacağım,ama o şerefsiz yaptığı utançla ölmüş olacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 insanları şiddete yöneltmekden başka hiç bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 allah işallah başınıza vermez de böle bişeyi sizde yönelmek zorunda kalmazsınız.Zira çok eminim ki başına böyle bişey gelen kendi kızı tecavüze uğrayan hemde çocuk yaşta tecavüze uğrayan birisi böle şeyler sölüyorsa onun benim gözümde bir hiçtir,boşa yaşamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Sizce bu bir otel mi bir hapishane mi? Bu bir hapishane. O halde idam ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar