sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=52762&cat=180&dt=2008/01/25 Biz hala türbanı konuşalım, millet başımıza çorap örsün. Ah ah, ne zaman adam olacaz biz? Şey, pardon, başımız kapanınca, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şimdi bişi diyecektim de vazgeçtim, anladınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 . hillary çok eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bang bus'a denk gelsin inş ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hillary foto galeri için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Obama da seçilirsem tanıyacağım demişti. Heralde birisi daha çok tanıyacak :S http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=245202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bu obama'nın babası müslüman diye hikayeler vardı.. müslüman müslümana yapar mı lan!! içimden bi ses bu meymenetsiz beyaz maymun başkan olcak dio ama işallah cumhuriyetçilerdeki meymenetsiz beyaz maymunlardan biri seçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 seçim öncesi vaatler... Amerika daha komikmiş seçimde ya. sadece biz böyleyiz sanardım fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ermeni lobisi güçlü tabi nerden oy gelirse oraya oynuyolar bildiğin politikacı hayır bilmem kaç bin kilometre ötedeki ülkenin soykırım meselesi senin seçilmende nasıl önemli bir argüman oluyor anlamıyorum. benim bildiğim seçim kampanyası "bu ülke için şunları yapcam, bu ülke için bunları yapcam" diye kadar. boş laflar ve boş insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kizilderilerde zaten amerikayi begenmediklerinden gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 adamınbiri said: bang bus'a denk gelsin inş ne diyeyim. ahahah gece gece iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bu arada obamada aynı şekilde ermeni oyları istiyor, yok madem haber alıntılayacaksanız ikisinide alıntılayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ya bu standart geyik dert etmeyin baskan olduklarinda geri adim atiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bence tanısınlarda kurtulalım. Her yasa teklifinde bin çeşit taviz koparıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 DoruK said: bu obama'nın babası müslüman diye hikayeler vardı.. müslüman müslümana yapar mı lan!! içimden bi ses bu meymenetsiz beyaz maymun başkan olcak dio ama işallah cumhuriyetçilerdeki meymenetsiz beyaz maymunlardan biri seçilir. Benim bildiğim hep müslüman müslümana yaptı zaten :) hakkaten biri daha fazla kabul etçek gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 arkadaşlar gecenler AKP grup toplantısında Tayyip Erdogan baya bir sert çıkmıştı bu konuya bakalım başka açıklaması olucak mı? merak ediyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Sanki tayyip'in ne soyledigini ipleyen var Amerika'da. Her kim basa gelirse onun kicini yalamaya baslayacak nasilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hillary ne kadar şırfıntı bi isim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben sadece merak ediyorum... iplenmemek nasıl birşey onun için tavrı ne olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Hillary Clinton başarılı bir siyasetçidir. Bay Clinton'dan öğrendiği çok şey olmalı. Başkan seçilmesi halinde Birleşik Devletler'in ilk kadın başkanı olmakla kalmayacak, yapacağı köklü reformlar ve düzenlemelerle dünyamızı daha güzel bir yer haline getirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ARİF SUSAM said: Hillary Clinton başarılı bir siyasetçidir. Bay Clinton'dan öğrendiği çok şey olmalı. Başkan seçilmesi halinde Birleşik Devletler'in ilk kadın başkanı olmakla kalmayacak, yapacağı köklü reformlar ve düzenlemelerle dünyamızı daha güzel bir yer haline getirecek. Dünyamızı daha güzel mi ? sakın daha çok ülkeyi sömürge yapıcak olmasın sakın petrol için daha çok ülkeye saldırcak olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 mawiman said: ARİF SUSAM said: Hillary Clinton başarılı bir siyasetçidir. Bay Clinton'dan öğrendiği çok şey olmalı. Başkan seçilmesi halinde Birleşik Devletler'in ilk kadın başkanı olmakla kalmayacak, yapacağı köklü reformlar ve düzenlemelerle dünyamızı daha güzel bir yer haline getirecek. Dünyamızı daha güzel mi ? sakın daha çok ülkeyi sömürge yapıcak olmasın sakın petrol için daha çok ülkeye saldırcak olmasın. Şu dediğini daha çok cumhuriyetçi olanlar yani bush tayfası yapıyo hilary clintonın daha çok ülkeye saldırcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Abi bariz bir şekilde trollük yapanlara cevap vermeyin, kendi kendilerine oynasınlar gitsinler heh. Ermeni lobisi deli para akıtıyor, oy için kabul edicez demeleri normal ama o akan para kesilmesin diye geçirmezler, zannetmem =) Sonraki seçimlerde de lazım o oylar sonuçta eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hilariden cacık olmaz. öteki de isimden kaybediyo zaten. barrak ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Komik amerikalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar