Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hillary Ermeni oyları peşinde

sg-1

Öne çıkan mesajlar

ermeni lobisi güçlü tabi

nerden oy gelirse oraya oynuyolar bildiğin politikacı

hayır bilmem kaç bin kilometre ötedeki ülkenin soykırım meselesi senin seçilmende nasıl önemli bir argüman oluyor anlamıyorum. benim bildiğim seçim kampanyası "bu ülke için şunları yapcam, bu ülke için bunları yapcam" diye kadar. boş laflar ve boş insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
bu obama'nın babası müslüman diye hikayeler vardı.. müslüman müslümana yapar mı lan!!

içimden bi ses bu meymenetsiz beyaz maymun başkan olcak dio ama işallah cumhuriyetçilerdeki meymenetsiz beyaz maymunlardan biri seçilir.

Benim bildiğim hep müslüman müslümana yaptı zaten :) hakkaten biri daha fazla kabul etçek gibi:)
Sosyal ağlarda paylaş

ARİF SUSAM said:
Hillary Clinton başarılı bir siyasetçidir. Bay Clinton'dan öğrendiği çok şey olmalı. Başkan seçilmesi halinde Birleşik Devletler'in ilk kadın başkanı olmakla kalmayacak, yapacağı köklü reformlar ve düzenlemelerle dünyamızı daha güzel bir yer haline getirecek.

Dünyamızı daha güzel mi ? sakın daha çok ülkeyi sömürge yapıcak olmasın sakın petrol için daha çok ülkeye saldırcak olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:
ARİF SUSAM said:
Hillary Clinton başarılı bir siyasetçidir. Bay Clinton'dan öğrendiği çok şey olmalı. Başkan seçilmesi halinde Birleşik Devletler'in ilk kadın başkanı olmakla kalmayacak, yapacağı köklü reformlar ve düzenlemelerle dünyamızı daha güzel bir yer haline getirecek.

Dünyamızı daha güzel mi ? sakın daha çok ülkeyi sömürge yapıcak olmasın sakın petrol için daha çok ülkeye saldırcak olmasın.

Şu dediğini daha çok cumhuriyetçi olanlar yani bush tayfası yapıyo hilary clintonın daha çok ülkeye saldırcağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bariz bir şekilde trollük yapanlara cevap vermeyin, kendi kendilerine oynasınlar gitsinler heh.
Ermeni lobisi deli para akıtıyor, oy için kabul edicez demeleri normal ama o akan para kesilmesin diye geçirmezler, zannetmem =)
Sonraki seçimlerde de lazım o oylar sonuçta eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...