Kenu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 druid tek başına olsa bu dediklerin süper ama, warlock sürekli benim üzerimde, warrioruma dotları koyuyo, ve bana doğru yavaş yavaş yaklaşıyo. pillar abuse edip fear/mana drain yememeye çalışıyorum, bu sefer de druid warrior u CC edip, ikisi birden beni kovalıyolar. eğer warrior druide dönerse, druid warrior u dotlarla beraber benden uzağa kitelıyo beni pillardan ayırmak için, pillardan ayrıldığım vakit ise chain fear, DC, silence arasında warriorumu alıyolar aşağı. rogue oynarken de aynı arkadaşla takım arkadaşıyım, onun priesti var, genelde kick yeterli cyclone ya da fear interrupt için çok iyi fake cast etmiyolarsa. ama druid/warrior oynarken, warrior arkadaş pummellarda pek iyi değil gibi, biraz daha pummellara çalışsan dediğimde elinden geleni yaptığını ama warrior GCD rogue dan büyük olduğu için o kadar kolay olmadığını söylüyo, bilmiyorum ne kadar doğru. bugün de bi ton hunter druidle karşılaştık, 2k dan 1900 lere düştük yine. warrior a bu hafta RoS dan mace düştü ilk defa mace deniyoruz ama rating açısından pek bi fark göremedik daha, belki karşımıza çıkan takımlar açısından biraz şanssızız. belki de nuubuz, OP setupla bile s4 silah alamıyoruz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 O GCD olayı doğru, bir de pummel gerektiğinde farklı bir stancete olmak gibi bir yanlış yapıldı mı adamlar pyro bile cast eder (bkz. mübalağa) Ama warrior'un lock'ta zorlanmaması lazım. Pillardan çıkartmak istediklerinde warrior kovalamasın lock'u o da pillar yapsın, bir de öyle deneyin xD (Ne olur hiç bir fikrim yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Warrior Druid, Lock Druid'in antisi high-endde. Lakin average, below average skillde Lock Druid>Warrior Druid. Hamstring spam[hem pete hem warlocka hem de rangee girdiginde druide hamstring] ile Warrior kendi Druid'ine icme imkani verdigi surece kaybederi yok Warrior Druid takiminin. Felhunter'i zaten kesiyorsunuzdur. Void ciktiginda da Druid solo dps yapsin Void'e ve rakip Druid'i zorlasin. Bir de Cyclone Pet = no SL for lock. //Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hunter Resto Druid bizim takım .. Resto Shaman - Warrior geldiğinde ne bok yicez.. 18 dk surdu ve sonunda bitti manam yani .. Bu arada map şu kolonların olduğu map .. Adamın manasını bi kere %20 de gördüm ama bizim hunterın da mana bitmişti fln .. Sonra doldurdu biraz öldüğümde yine %25 fln manası vardı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 water sheld i chargelemeden combatta tutmaya çalışıcak hunterin ki zaten warrioru sürekli olarak kontrolde tutabilirsin hunterle beraber şamanın manası bitince vurup manasını şarj etmeyin dönüp warrioru düdükleyin öteki türlü bitmez manasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Abi bizim hunter da manayla çalışıyo yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Drink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 içti zaten hunter da .. Ama ben ne kadar combatta tutsam da bişi vurmadığım için adam ii doldurdu manasını .. Yani shaman'ın manası şöyle %30 lara gelene kadar shaman'a sonra warrior'a mı girişelim diyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Hocam, sonsuza dek icer senin Hunter, rakip Shaman da icemez. Root, Cyclone, Scatter, Trap CCleriniz var. Warrior zaten vuramayacak. Shaman'a saldiracaksiniz. Shaman Low mana oldugunda Druid Fearie ile combatta tutup bir yandan cc ve interrupt yapcak Shaman'a, Hunter da Warrior'u kescek. Bu arada Hunter oom beklemeden ara ara icsin. Zaten Shaman'a dps/viper yaparken dogru duzgun mana harcamayacak. Bu arada Druid de moonfire 1 = totem yapacak tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 night elf olmamım en güzel yeri combattan cıkıp su içerden shadowmeld kullanmamdır bu ability sayesinde 5 oyun kazandım zaten mana içtigim takımlarl hep 20 dakika sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bu arada Bear veya cat formda iken mana burn ve viper st. benim manamı götürürmü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 viper shapeshift yapılmadan once atılmıssa götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 O sadece warlocklarin manadraini için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hayir goturmez mana shiftten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sl/sl lock holy paladinle 2000+ gördük zevkli ve kaşar bi setup 2 dps'e kolay kolay kaybetmiyorsunz sadece druidli setuplarda druid efsane oynarsa kaybediyorsunz. druid warriorlara karşı warlockun ve paladinin pet ölmesine sürekli olarak hazır olması gerekio o yüsden locka bop druide stun vererek pet problemi kalmıo pek.bu setupı oynamak istiyenlere hertürlü yardımcı olunur.oynaması lock için zevkli paladin için sıkıcıdır ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 mulgear6 said: viper shapeshift yapılmadan once atılmıssa götürür sanki gidiyor gibi arenada başıma geldi gittiğini hissettim sürekli poison silmeye çalışıyorum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Viper le gitmez sadece warlock'un mana draini beara dönmeden önce atılmışsa drain etmeye devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Drain devam ediyor ama manan gitmiyor ayida. Shift wins. Bu arada bu sezon Conviction'in ustune bela gibi cokuyorum. kih kih ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Magtheridon&ts=2&t=paticikdotcom&select=paticikdotcom Simdilik tabii =] Vent yok, gear benim baya problemli. Video cikar bu sezon 2.2K ustunde geari toparladiktan sonra.[Bir de mikrofon almak sart ^^] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Orangez carry u :p Rogue'un gearı son nokta denebilir ama druid eksikmiş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sıkıorsa warriorla oyna!!1 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Rogue PVE'ci =] dr00d carriez r0g. Simdi rencide etmiyorum ama burda mateimi =] 1 aya Runeh2 olacak kendileri. Gear cok da kotu degil de iste ranking kasarken can sikar 300 civari resil. 2.2k oncesi np. Video falan da cikar gibi bu arada. Videoya alincak sahneler oldu bugun Hunter/Druid ve Warrior/Druid maclarinda... ps : we pwn gladiatorz liek np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Vaov o rogue un çok pro biri olduğunu duymuştum çok şanslısın wish dostum. Takımın ismine dikkat. Son olarak war druidde gladiator takımın druidini 90 saniyede yatırmak iyi hissettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 eh Warglaive var vursun biraz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar