-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Restokin'de feral charge olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 34/0/27 Restokin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Subletly den 1 puan alıp OC ye veren var çünki pilar abuse vs yaparken boş durmayıp feral staff ı takıp vurucaksın pete felan illaki ki gelsin mis gibi mana Elune's Touch dan (15-20 PPM = 3-4k extra mana dandirik kara staff'ını bile taksan) Özellikle su içmek için aman da salak peti rootlayaım ah aman yemedi dur kaçayım da su içeyim modundan kurtariyor. Ps: sadece ben ve -Wissy gibi pr0 druidler akıl eder tabiki böyle şeyleri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Disiplin pri talenti alsam nasıl olur bi tane düzgün arena icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 50/11/0 Enlightenment yerine Reflective shield alabilirsin gearin yeterince güzelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 43/18 derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 2v2 RP için güzel disc/shadow buildleri vardı ben oynarken onlar hala işe yarıyor mu? Yoksa deep disc mi oynuyor insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Arenada rocket boots kullanımı yasaklanmış. Shadow priestlere ninja nerf direk.Pve gear e dokunmamışlar allahtan. Bilgisayarım gelsin tamirden yardırmaya başlıyor muyuz fishy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Siz yardırana kadar sezon bitcek lads :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Regalya said: 50/11/0 Enlightenment yerine Reflective shield alabilirsin gearin yeterince güzelse sp den dönme disiplin pri 3 s4 s2 mace s3 ofhand falan kafa s3 dps bot dps onun harici digerleri heal +1699 heal 11500 unbuffed hp 10-10,5 k mana falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Wispy said: Arenada rocket boots kullanımı yasaklanmış. Shadow priestlere ninja nerf direk.Pve gear e dokunmamışlar allahtan. Bilgisayarım gelsin tamirden yardırmaya başlıyor muyuz fishy ooo deli para kırdıydım ben onu yaparak. günde 2 kişiye yapıodum en az :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sen ayarla PC'yi yardiririz. Ama Priest falan masal, dr00dr0g kkthxnp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Şimdi ben rogue druid lock mu oynasam rogue priest druid mi yoksa war rogue druid mi yoksa rogue rogue druid mi. P.S: Bütün bu setupların içinde ortak nokta druid demekki druidler OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Onun sonu roguelar OP'ye dönecek aman diyim. Roguelar da ortak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 benim de sorum var. 3vs3 için baştan kasıyoruz. diğer iki arkadaş karar verdi ve warrior, druid seçtiler. ben kararsızım; rogue mu seçiyim yoksa lock mu? bc öncesi rogue ile high end pve yapmıştım ve rank 11'e kadar kasmıştım. mage de kastım bc sonrası 70'e ama caster pvp çok zevkli gelmemişti. sizce hem alacağım zevk hem de takım için hangisi daha iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 dru warr rogue (bence) dru warr hunt (pek olmaz) dru warr lock (denedik fail olduk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Dru - Pri - Rogue bezdirgeç setup :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Druid/Warrior/Warlock Son MLG Orlando'nun sampiyonu olan setup. Druid/Warrior/Priest Ladder katili, outlast liek np. Druid/Warrior/Rogue Warrior ve Druid'in baya iyi oynamasi lazim. Druid/Warrior/Mage Bu da Druid Warrior Rogue'lari parcalayarak iyi rank yapiyor, RMD'nin yandan yemisi gibi gozukse de daha iyi sonuc veriyor ladderda. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 teşekkürler hızlı cevaplarınız için. lock için build aff/demon mu olmalı? sl/sl yani ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 sl/sl tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paladin arkadaş helm alsın diye hunterle boostlıyım dedim rezil rüsvan olduk 37 oyun en az bi 30 tanesinde rogue+random geldi resmen nefret ettimya rogue dru rogue pri en çok bunlar resmen oyundan soğudum pala 40 yılda bi bof atabiliyor anca o kadar hiç birşey edilmiyor druid desen pilar ve bearm form kastığından hasar almiyor viperliyemiyorsun rogueye dps yapmak mümkün değil cripling 70% yavaşlatıyor evasion var shadow step var stunalr var o var bu var resmen kustum böyle.. hayir itemsiz ezikde yok hepsie hallice >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 2v2 kalmadi zaten rog-random vs 2 gibi bişey artik (bide drood-war war pardon). ayrica bi arkadaş SL/SL yerine aff oynasam nasil olur demiş arenada hiç ederler soullinki olmayan warlocku. özellikle 2 melee setup karşisinda dotlarinin 3.tickini goremeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bende yeni dizdim s2 ve vindi guardianları dedim dene bi arena atayım bi warrior arkadaş ısrar etti kabul ettim girdik... karşımıza balance 2 druid çıktı 20 dakika sürdü. Doğru zamanda cylone charge stun ve warrior un çökmesi kazandırdı bize 3 innervate kullandım sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 druid-warrior oynuyorm, iyi lock-druid e karşı taktik ne olmalı? başlangıcı pet veya warlock'ta cyclone ile yapıyorum, warrior hangisine saldırmıyosa. sonra druid entangle ile çıkıyo ortaya warrior a hotları koyup lock u LoS yapıyorum bi süre, warriorum chain cc yapılacak farkındayım, ama los yapmazsam warlock beni chain fear yapcak. druid i casterda yakalayıp bi kaç castini interrupt ediyoruz, bu sefer beni fearla, warrioru da death coille uzaklaştırıyo lock. tabi dotlar üstümüzde aggresif oynayıp da chain fear/cyclonelar arasında warriorumu healleyemediğim oluyo bazen. pete hızlı switchler deniyoruz, yeteri kadar hızlı kesemiyo warriorum. pet healleniyo ya da daha o ölmeden warlock yenisini summonluyo, ben warlocka interrupt için gidince ise diğer druid boşta, peti heallemekte ya da warrioru cc de tutmakta zorlanmıyo. CC yüzünden damage out putumuz çok az olduğundan mana savaşını da kaybediyoruz çoğu zaman. neyi yanlış ya da eksik yapıyoruz, tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aşırı crowd control yüklenip druidi tamamiyle oyundan düşürmeye çalışın? Cat formda 5 combo birikdir ve mutlaka o druide pvp trinketini kullandır sonra 15snylik diminish i bekle söyle warrioruna yüklensin hedefinize ve başla CC ye CC Sny -------------- Cyclone 6 Cyclone 3 Cyclone 1.5 Maim 6 Bash 5 FC* 4 (Cast ederken yakalarsan) Cyclone 6 Cyclone 3 Cyclone 1.5 Bash 5 FC* 4 (Cast ederken yakalarsan) Warriorda tactical mastery varsa (ki olmasi lazim 2vs2 için) Menzildeysen intervene druide intimidation shout sonra warlock a geri intercep macrosu ile fantazide yapabilirsiniz. * : Feral Charge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar