sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 adamınbiri said: "evet aslında 1.000.000 yıl öncesine gönderilmiş bi türk'ü daha iyi tasfir edebilirdi ordakilerinde türkçe konuşması ayrı saçmalıktı neyse ben scary movie izliyim o daha komik" diyen bi insanla tanıştıktan sonra tartışmayı bıraktım ben:D bunu gorayı çektikten sonra açıklamıştı niye orada herkesin türkçe konuştuğunu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 büyük üstad mehmet ali erbilin söyledikleri çok dogru.televizyonda gördüydüm bende.nerde o hababam sınıfı maskeli beşler dunyayı kurtaran adam falan.cem yılmaz bu filmleri örnek almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 En nefret ettiğim adamlardna biri M.Ali Erbil benim...Sevmiyorum ya gıcık oluyorum kılım vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 +m. ali erbil Türk sinemasının katilidir, bukadar net söylüyorum.. Bay E'den itibaren çektiği bütün filmler embesillikten ibaretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mighty_THoR said: sözlük yazarı derin saçmalamış. ver gazı ver gazı yazıları içimi daraltıyor insanın kendini inkar etmesi kadar üzücü bir durum yok,düşene gülünür hoş değildir ama şöyle ayağı kayıp kıçının üsütne oturan bir adama önce gülmeden yardıma gideni görmedim.Osuruğa gülünebilir öyle ortamlar oluyor ki çok basit şeylere insanlar yarım saat kopuyor. Yav gülünmez demiyor ki adam. Ben de izledim, güldüm de ivedik'e. Ama beğenmedim. Salt gülme amaçlı gitmiyorum ki oraya, yaratıcı bir şeyler bekliyorum açıkçası, daha önce de yazmıştım. Şahan ise bize 3 yaşında, 5 yaşındayken hayal edip güldüğümüz konuları anlatıyor. E komik, komik te nasıl komik. CMYLMZ yaratıcılığını kullanıyor, harbi he ne enteresan olurdu derken kahkaha atıyoruz. Emek harcıyor, hayvan gibi para harcıyor. Bunlar seyirciye değer verdiğinin kanıtı oluyor sonuçta. E karşılığında da hayvan kazanıyor tabii. Ayrıca, şahsen elit falan da değilim, öyle hayvan bi sinema bilgim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bizim ülkemiz dünyayı kurtaran adamın oğlu,süper ajan k9 gibi filmler gördü.. GORA izlediğim en iyi türk filmiydi.ikinciside AROG oldu şimdi.. yok RRrr dan çalıntıymış,yok bilmemneymiş.. RRrr filmini izliyim dedim ilk çıktığında..ikinci cd ye geçemedim bile..feci sıkıcı.. ve tek benzerlik taş devrinde geçiyo olması..başkada bişi yok.. şimdide biri çıkar "o zaman flintstones'dan çalıntı" diye..harbi bak.. ama mehmet ali erbil AROGa benzer bi film çekerse yakında şaşırmam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 valla beklenir mehmet ali erbilden oyle bi yuzsuzluk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Cem Yılmaz'ın cevabı ; hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 guzel cevap vermis vala hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 espri -öyle olmaz dik kalkmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 komiklik DÖNER BIÇAKLARIYLA DALALIM ABİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 maymunları evrimleştirme çalışması sırasında.. - 1 milyon çok oldu be, 500.000 daha iyidi sanki. niye artisleniyosun ki.. :D logarın "tahta" esprisini arife yapması güzeldi. yengeç dansı ve rıdvan. :D çocuklara öğretmenlik sahnesi güzeldi. - çabuk söyle buranın bitki örtüsü ne? - muhtarın görevleri ehehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 rıdvan beni benden aldı orda hiç ama hiç beklemiyodum hayatımda bukadar gülmedim ben harbi helal olsun yani bide seni muhtar böyle yaptı abi sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Nasıl da herkes sinema eleştirmeni kesiliyor. 10 ytl ödediniz diye yok onun telif hakkını niye ödemedi, yok film çalıntı. Yorum yaz tabiki. Beyendim, beyenmedim. Şu yüzden bu yüzden. Offf herkes bir ayrı alem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ben baya sevdim filmi valla. Ama nili ne diye koymuşlar oyuncu diye bu filme anlamadım çok kötüydü bence. Tabi o kadar taş olunca çok rahatsız etmiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Nil'e yuklendinizde kizin sesi sadece problem. Ben boyle bir tez gelistirdim. Turk sinemasinda bazi iyi kadin oyuncular sadece sesleri yuzunden begeni bulamiyor/kotu duruyor. Nilde normal oynadi aslinda, vucut hareketleri, mimikleri yerindeydi ama kizin sesi role musait degil. Pelin Batu'nunda oyle mesela. Yillarca Hollywood sinemasinin bize sundugu yuksek citadan sonra, o standartlara erisemeyen seyler gozumuze batiyor. Mesela ilerde oyuncu seciminde cok onem vericem bu noktaya. O yuzden Deniz can midir Ozcan Deniz midir nedir mesela onun sansi yok ahah. (zaten sirf ses degil genel olarakta sansi yok ama ornek olsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 adamınbiri said: rıdvan beni benden aldı orda hiç ama hiç beklemiyodum hayatımda bukadar gülmedim ben harbi helal olsun yani bide seni muhtar böyle yaptı abi sakin ol ben filmin sonunda bi bomba bekliyordum malum gora'da komutan logarın yediği hareket beni benden almıştı. yine birşey patlatır son dakika diyordum rıdvan geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bi de zubizeretta nedir ya :D pele zicos falan diye sayarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Arif suya rakı katınca elemanın "HASSİKOMEE" demesini unutamıyorum. Futbol sahnesinde de çalan müzikte sürekli HASSİ KOME, HAS SİKOME diyorlar zaten sdlfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 gora kitlesine hitap etmeyi amaçlayan bi film ama hiçbir kitlenin adam akıllı eğlendiğini sanmıyorum kısaca gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sifkal said: Cem Yılmaz'ın cevabı ; hürriyet ben bu yoruma takıldım daha çok ^^ okan karayel 16/12/2008 - 18:12 Filmmi calmamis olabilirsin ama maymun espirisi hic hosuma gitmedi Cem, sende hicmi hayvan sevgisi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 gereksizmis... ne gerekli onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bence film gayet iyi herkesin sevmesi de saçma olurdu,cem yılmazın dediği gibi olay alıcıyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 iyi de gerizekalılar anlamaz demedim ki ben sen sazanlıyosun şuanda.. alıcıyla alakalı dedim herkes farklı çeşit çeşit sen bişeye gülersin ben gülmem,ben gülerim sen gülmessin bukadar basit aslında ama açıklamak zorunda kaldım şimdi durduk yere örnek olsun sana da bu madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Cem Yılmaz artık eskidi kabul etsin bence.Bir köşe yazısında okudum ''Cem Yılmaz neden artık komik değil?'' şeklinde.Bu insanlar paranın dibine vurunca sanırım bazı şeyleri kaybediyolar içlerinde.Arog rezalet olmuş 10/2.dünya para aldığı ttnet reklamlarıda çok bayık oda ayrı konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar