kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mankenlikten TV’ye geçen Aysun Kayacı’nın uykusunu kaçıran ve piyasada başını ağrıtan bütün dedikoduların kaynağı Facebook çıktı. Aysun Kayacı katıldığı TV programında kendi adını Facebook’ta kullanan bir kişinin bütün arkadaşlarıyla konuştuğunu ve bütün sırlarını öğrenip magazin dünyasında dillere sakız ettiğini söyledi. Kayacı “Benim ismimi kullanan kişi beni de çok yakından tanıyan birisi. Bu sayede sayfama giren kişilerle rahatlıkla irtibat kurup dertleşiyor görünüyor ve sırlarımı öğrenip piyasaya yayıyor” dedi. Buda Çakma Aysun'un Fotoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Çakma aysun güzelmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 akıllıca ekzılıntt çakmalıkmış ama gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 AYSUUUUUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 normal yazsan yine tıklardık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Allahsız kermit seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Dostum Aysun dedin Tuğba Özerk çıktı caps koy bidakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 çok ilginç haber ama fotolar desen dehşet asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 +rep verdim fotolar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 aynı olayı bitefight da yapmıştı millet kaç kişi banlandı bu yüzden. Ona çevireceksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 katakullıye geldik yaa iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 olay ne ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ÇAKMA AYSUNUN ÇIPLAK VİDYOSU SADECE UNLULERBACAK.COM DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 banlanmayı falan boşver abi tıklayınca bilgisayar donmaya başlıyor sora bende giydiriyorum iyimi.ha tamam aysun aysun diye atlamış olmam benim kefalliğim ama yapmayın böyle şeyler donuyor lan bilgisayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bnmkide donuyo o yüzden tıklamıyorum hihihi ama kermit bidaa aynı numarayı yaparsa fena tıklııcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 lan may mini siti diye bişey acılıyo=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 pne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi sen çakma diyonda ben çakma hakkımı sonuna kadar kullanabilirim varsa joker haklarımıda harcayabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ya bu site pcye havale geçirtiyo koymayın bi daha bablar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Killer said: lan may mini siti diye bişey acılıyo=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 aga yanlış link vermişi sori şu olcak doğru link doğru olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hepsine tıklıyorum hemen yiyorum hiç akıllanmıyorum linkide görüyorum alttan ama bi umut içimde tıklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 olm bağlanıyorsun sen bu oyuna, bırak : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 benim pc nie havale geçirmio ya çat die açıo maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar