Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz lazer mouse (ama pil?)

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar;

Şöyle bir güzel kablosuz lazer mouse: (ACROX MPH)

Ve ikinci kablosuz lazer mouse var: (INCA IWM-356)

Bilgisayar masası olarak kullandığım yüzey çift renkli, koyu ve çok koyu kahverengi olan bir masa. Böyle karışık, düzgün olmayan çizgiler şeklinde. Bende daha iyi algılama için lazer mi alsam diye düşünüyorum. Çünkü araştırmalarıma göre lazer her yüzeyde optikten daha fazla algılama sağlıyomuş.

Ama çok pil tüketiyormuş. Sizce yukardaki ürünler gibi kablosuz lazer kullanmak ne kadar mantıklı? Üsttekilerden birisi sizce tahminen kaç gün gider? Yani 1 ay gidecekse alınır sorun değil. Günde 6 saat bilgisayar kullandığımı farzedersek.

Ama yok olmadı ortalama olarak 20 ytl daha fazla olarak logitechin bir optik mouse'u var. Logitech LX7
8 ay gidiyormuş piller :) Birde sanırım tek pille çalışabildiğinden hafif oluyormuş. Dizaynı filanda güzel, hem 1100dpi ama yine de sizce tercihimi lazerden yana mı kullanmalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok şarjlı pillerim var evde şarj aletim de var sorun değil de 4-5 günde bir şarj etmek istemiyom. Ayda bir şarj olacakca alırım lazer mouselardan ama lazer mouselar gerçekten çok şarj yiyosa logitechi tercih etmeyi düşünüyorum. Maşallah 8 ay...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok oyun oynamıcam, sadece web film izleme vs. Oyun kırk yılda bi. Ayda 1 gün diyeyim.

His kaybı ve lag duygusu derken?

1100 dpi bikere yüksek ve yeterli diye biliyorum. Şu anki kablolu optik mouse'um 800dpi, biraz takılmalar hissediyorum oyunlarda o kadar.

Ayrıca tasarımı çok güzel gibi geldi bana, öyle değil mi?

Bide mouse pad istemiyom masanın üstünde adam gibi kullanayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
ya wirelessin kendine has bi lagi war bole
anatamam yane
eline alip denemen laizm
kablolu mouse gibi deil
su anda logitechin 65 dolarlik bi laptop wirelessini kullaniyorum bunda bile war
yane bi almada once dene bak
farki gorcen kablolula

Hangi mouse'mus o? Ben laptop icin Logitech VX Nano aldim 2 ay önce. 800DPI kablosuz ve sarji 7-8 ay gidiyormus. Yillardir oyun oynarim. Öyle bir laga falan rastlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
BonePART said:
ya wirelessin kendine has bi lagi war bole
anatamam yane
eline alip denemen laizm
kablolu mouse gibi deil
su anda logitechin 65 dolarlik bi laptop wirelessini kullaniyorum bunda bile war
yane bi almada once dene bak
farki gorcen kablolula

Hangi mouse'mus o? Ben laptop icin Logitech VX Nano aldim 2 ay önce. 800DPI kablosuz ve sarji 7-8 ay gidiyormus. Yillardir oyun oynarim. Öyle bir laga falan rastlamadim.

miraj abi nasl anlatiyim ki
gormen hssetmen lazim
bi kablolu maouse tak bide wireless
farki gorceksin
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
gormen hssetmen lazim
farki gorceksin

Masaüstünde Logitech MX510 kullanıyorum. Kablolu 800DPI optic mouse. Laptop'ta Logitech VX Nano kullanıyorum. Kablosuz 800DPI lazer mouse. Hissetmiyorum öyle bir fark. Kablosuz ile HL2/EP1/EP2 oynadım bitirdim. Netten TF2 falan da oynadım zamanında. Gayet de rahatım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
BonePART said:
gormen hssetmen lazim
farki gorceksin

Masaüstünde Logitech MX510 kullanıyorum. Kablolu 800DPI optic mouse. Laptop'ta Logitech VX Nano kullanıyorum. Kablosuz 800DPI lazer mouse. Hissetmiyorum öyle bir fark. Kablosuz ile HL2/EP1/EP2 oynadım bitirdim. Netten TF2 falan da oynadım zamanında. Gayet de rahatım.

yillarca essek gibi buyuk a4 4d+ kullandim sirf elime cat diye oturuyo + 2 wheel 4 tus war diye

su anda logictech vx revoluton kullaniyorum
http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=28576
ve 5 dlarlik kablolu bi optik mousela farkini direk anlayabiliyorum
sen anlayamiyosan sende bi hissizlik war abi
her wireless mouse kullanan arkadasimda ayni seyi diyor
Sosyal ağlarda paylaş

Belki mouse bir süre dokunulmayınca enerji tasarruf etmek için kendini kapatıyordur. Kıpırdatınca belli bir gecikme oluyordur.

Ortalama bir kullanıcıya sende hissizlik var desen anlarım. Ama o kadarını anlayabilecek kadar oyun tecrübem var. Hele altına thunder 8 mousepad'imi serdim mi "ah headshot" diye kıvranıyorlar.

Belki benim mouse aşmıştır o tür sorunları dicem. Ama senin mouse'un daha küçük versiyonu sadece (VX Revolution Nano).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...