Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL - Beşiktaş vs Gaziantep - 26 Ocak -19.00

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

5 falan olmadı 7 oldu sıçrayış. yani artık bunun şans eseri olduğunu söylemek şaka olur. birincisi çoğu zaman galibiyetleri ilk yarıda yakaladığı beraberlikler sonucu ikinci yarıda attığı gol ya da gollerle alıyor beşiktaş. farkettiyseniz ikinci yarının başlangıcı ile birlikte beşiktaş 1-0 ve 1-1 gibi skorlardan kurtuluverdi bir anda. gol atmayı bilen bir takım var sahada. delgadonun kaçırdığı ve tello'nun sağdan 0 a yakın bir yerden attığı frikik var ki kaleci ve direk olmasaydı tarihi bir gol daha atıyordu tello.

bobo oynuyor. toparlar diye düşünüyorum çünkü gerçekten profesyonel bir futbolcu.

delgado ise gerçekten artık aşmaya başladı bazı şeyleri. maç içerisinde kesinlikle kaybolmuyor, toplara basıyor, kapıyor ve atağa çıkıyor hızla. şut atıyor sürekli bu da çok güzel birşey. yıllar yılı hep merak etmişimdir sergen tümer niye şut atmaz maçlarda diye. vurabilecek kapasiten varsa vurursun arkadaş.

holoskoya gelirsek. beşiktaş gerçekten çok iyi transfer yaptı. sene başında alınmış olsaydı beşiktaş şampiyonlar liginde gruplardan çıkardı diye düşünüyorum. hücum yönüne de gerçekten bonus kazandırdı adam ciddi biçimde.

son olarak da defans gerçekten çok kötü. serdar kurtuluş'un sağ kanadı devralması gerekiyor acilen. sol kanada ise yapacak bişey yok malesef. önümüzdeki sezon bir sol bek transferi gerekiyor kesinlikle. bazen düşünüyorum da, bir takımın sol kanadında r.carlos ile tello birlikte oynasalar neler olur acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper bi maç oldu.Beşiktaş oynuyor ya.Cidden takım güzel çok hoşuma gitti.
Fazla bişey söylemek gereksiz oturup İnönüde izlemek lazım.

Maçta atmosferde süperdi taraftar yine harikaydı.
O datdiriditti kim çıkardıysa kafam girsin 10dk dattiridittit yapmaktan öldüm bittim.
Eve gittim yattım hala kafamda dattiridittit var.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş üst üste 2 iç saha maçını rahat kazandı. ama bu 2 takımda bence ligin en kötü 3-4 takımlarından ikisi. artık daha zor maçlar başlıyor. beşiktaş bu garanti maçları aldı ama rakipleri gs ve fb zorlu deplasmanaları kazandı. beşiktaş 2 maç aldı ama şampiyonluk şansı 2 hafta önceye göre azaldı. haftaya oynanacak kayseri maçı önemli..
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında BJK 3lü savunmaya dönebilir. Sağ bek ve sol bek kötü. Ya da sağ ve sol beklere, Serdar Özkan ve Tello ekilebilir, bilmiyorum. Ama İbrahim Üzülmez bitik. Tandoğan zaten beğenemdiğim bi futbolcu.

Geriden gelip kazanma olyı na gelirsek aslında böyle olmuş olması iyi. Takımın karakterini geliştirir. Diğer takımlara nazaran morali daha az bozulan, yenen golden hatta direk yenik başlanan maçtan daha az etkilenir takım.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
geçen hafta fener antep i yendiğinde mimar oğuz du, bu sene murat şahin midir mimar ? ama murat çok iyi yapamıyo şike falan 3 tanecik yedi :(

Ilk olarak Murat Sahin karakter olarak cok iyi bir insan ikincisi Besiktas'ta Murat sahin'e cok haksizlik yapildi .. Maci seyredersen Baki'nin cizgiden cikartilan topu disinda nerdeyse hatasiz oynadi..

Yani baska yerlere cekmeyin lutfen Besiktas'in galibiyetini..
Sosyal ağlarda paylaş

futbol adına süper bi akşamdı.murat şahin olayı bile insanı etkileyen bi faktördü.ilk sayfada yazdığım gibi g.antep aslan kesildi ve bu defansa çok rahatlıkla pozisyonlar üretti.önümüz açık gibi görünüyor.cissenin alternatifi olarak k.paşadan barbaros diye bi elemanı getirmişler.23 yaşında ii fiziği var ben izledim bikaç maç fena diil.
Sosyal ağlarda paylaş

bayern münih alt yapısından yetişmişmiş o barbaros. hayırlısı. ha bide murat şahin yerine oğuz olsaydı bizim maçta 5 ten aşşağı olmazdı. dua etsinler murat'a.

ayrıca drpic diye bi hırvat stoperle de anlaşmışlar kimdir nedir kimseler bilmiyo ama galiba :)
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
ironiden anlamayan nesle aşina değilim. ama geçen hafta oğuz eski fenerbahçeli bık bık diyenler burada nedense eski beşiktaşlı murat ın oynamasını normal karşılaşmışlar. ikiyüzlü olmayın.

sanırım maçı izlemedin, çok gayretliydi murat ve gayet iyi oynadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...