Mumu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 5 falan olmadı 7 oldu sıçrayış. yani artık bunun şans eseri olduğunu söylemek şaka olur. birincisi çoğu zaman galibiyetleri ilk yarıda yakaladığı beraberlikler sonucu ikinci yarıda attığı gol ya da gollerle alıyor beşiktaş. farkettiyseniz ikinci yarının başlangıcı ile birlikte beşiktaş 1-0 ve 1-1 gibi skorlardan kurtuluverdi bir anda. gol atmayı bilen bir takım var sahada. delgadonun kaçırdığı ve tello'nun sağdan 0 a yakın bir yerden attığı frikik var ki kaleci ve direk olmasaydı tarihi bir gol daha atıyordu tello. bobo oynuyor. toparlar diye düşünüyorum çünkü gerçekten profesyonel bir futbolcu. delgado ise gerçekten artık aşmaya başladı bazı şeyleri. maç içerisinde kesinlikle kaybolmuyor, toplara basıyor, kapıyor ve atağa çıkıyor hızla. şut atıyor sürekli bu da çok güzel birşey. yıllar yılı hep merak etmişimdir sergen tümer niye şut atmaz maçlarda diye. vurabilecek kapasiten varsa vurursun arkadaş. holoskoya gelirsek. beşiktaş gerçekten çok iyi transfer yaptı. sene başında alınmış olsaydı beşiktaş şampiyonlar liginde gruplardan çıkardı diye düşünüyorum. hücum yönüne de gerçekten bonus kazandırdı adam ciddi biçimde. son olarak da defans gerçekten çok kötü. serdar kurtuluş'un sağ kanadı devralması gerekiyor acilen. sol kanada ise yapacak bişey yok malesef. önümüzdeki sezon bir sol bek transferi gerekiyor kesinlikle. bazen düşünüyorum da, bir takımın sol kanadında r.carlos ile tello birlikte oynasalar neler olur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 forvet atacak defans yiyecek bizde bu işe alışacaz. bizim defansa öyle bir yabancı falan değil 4 tane yabancı lazım e o kadar hakkımız olmadığına göre bkz: ilk cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 OOOOF OF. bi fenerli olarak aşırı güldüm teminden beri kaçıncı izleyişim bilmiyorum süper lan :D (ps: ekşide bunu daha önce ultraslan'ın yaptığını söylüyorlar bilemicem artık çalıntı mı ama süper helal gratz :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 >:D< 29 nisanda askerlıgım bıtıyor. insallah son hafta sampıyonluk macına gıderım artık :D macı ızleyemedım nobetım vardı :( ama olsun fenerlı uzun donemlere paspas attırmakta guzel bır duygu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Süper bi maç oldu.Beşiktaş oynuyor ya.Cidden takım güzel çok hoşuma gitti. Fazla bişey söylemek gereksiz oturup İnönüde izlemek lazım. Maçta atmosferde süperdi taraftar yine harikaydı. O datdiriditti kim çıkardıysa kafam girsin 10dk dattiridittit yapmaktan öldüm bittim. Eve gittim yattım hala kafamda dattiridittit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Takım çok iyi hücumediyo da, savunma işte.. Neyse ki Baki cezalı haftaya. Stopersiz bi sistem bulmalı Ertuğurul Sağlam. bu arada dattirinin amacı anlamı ne? Niye çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 beşiktaş üst üste 2 iç saha maçını rahat kazandı. ama bu 2 takımda bence ligin en kötü 3-4 takımlarından ikisi. artık daha zor maçlar başlıyor. beşiktaş bu garanti maçları aldı ama rakipleri gs ve fb zorlu deplasmanaları kazandı. beşiktaş 2 maç aldı ama şampiyonluk şansı 2 hafta önceye göre azaldı. haftaya oynanacak kayseri maçı önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 haftaya ibrahim toraman da cezalı bu arada. büyük ihtimalle gökhan ibrahim kaş oynar ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 nukbaslikli kiz beşiktaşlı görünümlü bir osman tamburacı olma yolunda ilerliyor hızla. ligin en kötü 3-4 takımından ikisi beşiktaş ve antep mi? lol bi de pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Aslında BJK 3lü savunmaya dönebilir. Sağ bek ve sol bek kötü. Ya da sağ ve sol beklere, Serdar Özkan ve Tello ekilebilir, bilmiyorum. Ama İbrahim Üzülmez bitik. Tandoğan zaten beğenemdiğim bi futbolcu. Geriden gelip kazanma olyı na gelirsek aslında böyle olmuş olması iyi. Takımın karakterini geliştirir. Diğer takımlara nazaran morali daha az bozulan, yenen golden hatta direk yenik başlanan maçtan daha az etkilenir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yalnız baki'nin bile topunu çizgiden çıkardılar ya ölsem de gam yemem artık :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 dattiridat ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bugün Burak Yılmaz Manisanın 3-2 kazandığı maçta hat-trick yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mumu said: nukbaslikli kiz beşiktaşlı görünümlü bir osman tamburacı olma yolunda ilerliyor hızla. ligin en kötü 3-4 takımından ikisi beşiktaş ve antep mi? lol bi de pes kasımpaşa ve antep demiş. yanlış da sayılmaz çok. kasımpaşa direk en kötü takım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 öh ben yanlış anlamışım. kasımpaşaya diyormuş hakikaten. özür diliyorum nük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Luinir said: Bugün Burak Yılmaz Manisanın 3-2 kazandığı maçta hat-trick yapmış. evet adamlar holoskoyu sattı buraktan holosko yaratıyor lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 edit: son sayfayı görmemişim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 geçen hafta fener antep i yendiğinde mimar oğuz du, bu sene murat şahin midir mimar ? ama murat çok iyi yapamıyo şike falan 3 tanecik yedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 burak küçük takım oyuncusu olduğunu gösterdi. o diilde demirören iki sene sonra 5m verip geri alabilir. çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 fizban said: geçen hafta fener antep i yendiğinde mimar oğuz du, bu sene murat şahin midir mimar ? ama murat çok iyi yapamıyo şike falan 3 tanecik yedi :( Ilk olarak Murat Sahin karakter olarak cok iyi bir insan ikincisi Besiktas'ta Murat sahin'e cok haksizlik yapildi .. Maci seyredersen Baki'nin cizgiden cikartilan topu disinda nerdeyse hatasiz oynadi.. Yani baska yerlere cekmeyin lutfen Besiktas'in galibiyetini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 futbol adına süper bi akşamdı.murat şahin olayı bile insanı etkileyen bi faktördü.ilk sayfada yazdığım gibi g.antep aslan kesildi ve bu defansa çok rahatlıkla pozisyonlar üretti.önümüz açık gibi görünüyor.cissenin alternatifi olarak k.paşadan barbaros diye bi elemanı getirmişler.23 yaşında ii fiziği var ben izledim bikaç maç fena diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bayern münih alt yapısından yetişmişmiş o barbaros. hayırlısı. ha bide murat şahin yerine oğuz olsaydı bizim maçta 5 ten aşşağı olmazdı. dua etsinler murat'a. ayrıca drpic diye bi hırvat stoperle de anlaşmışlar kimdir nedir kimseler bilmiyo ama galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ironiden anlamayan nesle aşina değilim. ama geçen hafta oğuz eski fenerbahçeli bık bık diyenler burada nedense eski beşiktaşlı murat ın oynamasını normal karşılaşmışlar. ikiyüzlü olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 fizban senden böyle bi yorum beklemezdim.bjk maçının özetini bile izlesen görürsün bjk murat şahin'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 fizban said: ironiden anlamayan nesle aşina değilim. ama geçen hafta oğuz eski fenerbahçeli bık bık diyenler burada nedense eski beşiktaşlı murat ın oynamasını normal karşılaşmışlar. ikiyüzlü olmayın. sanırım maçı izlemedin, çok gayretliydi murat ve gayet iyi oynadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar