Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Kendi kendine uydurmuyor.

http://forum.paticik.com/read.php?11,6992569

Bu konu konu açma ve spoiler kuralları.

Bunu okumadan gelip buraya spoiler okuyorsan bizim suçumuz ne?

Bak ilk mesajı ne?

Eski sezonlari spoiler olmadan konuşmak serbest. Sezonun eski olması için yeni sezonun oynuyor olmasi lazım. Böylece Firefly'da, Oz'da filan istedikleri gibi konuşur insanlar; daha izlemeyen de okumasın Firefly'dan spoiler almak istemiyorsa.

Yani bu kurallara uygun bir hareket. Sen izliyorsun diye biz her mesajı spoilera almak zorunda değiliz anlamına geliyor.

Bu arada o Jane ev sahibesi jesse'nin , ölüyor overdose uyuşturucu almaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Terbiyesizliktir degildir , etiktir değildir. Fakat sonucunda kurallara uygun mu? Uygun , o zaman sıkıntı yok.

Bu arada biri şu lilly of valley muhabbetini daha detaylıca bulabilirse süper olur . O kısımlar komple yok bende ya unutmuşum ya belirtildiği gibi bi tarafımla izlemişim oraları , çiceği aradım buldum da , madem walt kendi yanına çekmek istiyo o zaman niye ricin micin kafasına silah doğrultmalar falan var hani o kısımları eve bi daha yarın akşam uğrayabilicem tekrar izleyene kadar beklemek istemiyorum hemen öğrenmek istiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Breaking bad piyasada ki sezonları birbirinden bağımsız diziler gibi olmadıgı için 1.sezonun birinci bölümünden verdiğin spoiler 5 sezon sonrasını etkileyebilir bu vesile ile

Güncel sezon hangi bölüm olursa olsun yeni sezon başlayana ya da bittikten sonra iyi bir zaman geçene kadar (bir sezon süresi bu ortalama) spoiler ile konuşulacak. Bu bölüm Arya süperdi filan yazın tabii ama Arya'nin kolunun kopmasına çok üzüldüm yazmayın. Sınırı anlayacak olgunluktasınız. Dizinin ya da filmin öyküsünü doğrudan belirten şeyler spoiler, beğeni filan belirten yorumlar değil. Çok iyiydi diyin ama böyle böyle yapması çok iyiydi demeyin.

bu kurala uymuorsun.

neyse işte ne bok yediğini kendinde biliosunda adama olana küfür edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ergen misiniz abi? başka birisi ile diziden bi olay tartışırken, izlemeden gelen birisi görse o kuraldaki durum oluşmuş olur. teknik olarak bu yaptığın da belki kurala aykırı değildir ama kişiliğini baya bi ortaya seriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

5. sezonla ilgili bir yorumda bulunmamışım , etkileyip etkilemediğine dair bir kuralda yok. Olurda oyle 5. sezonla ilgili spoiler verirsem kurala aykırı oluyor.

Kurallarda 'eğer 1. sezonda olan bir olay 5. sezonda gönderme olarak geri geliyorsa o zaman 1. sezonda ki o olayı söyleyemezsin' falan tarzı bir durum yok. Sadece 5. sezonu söyleme diyor.

Neyse hepimiz biliyoruz spoiler sebebimi :D rahatladım , bundan sonra daha da uğramam buralara ben artık huzurlu bir adamım.

Bu arada 'kurallara uymuşsun ama hıyarsın' diyen arkadaşlara hak veriyorum , hani çetintaş harici herkese verdiğim spoiler zararlarından dolayı özür diliyorum peşin peşin . Onun dışında kendimce haklı sebeplerim vardı , bi çetintaşı sinirlendiriim köpürtiim istemiştim , daha da gelip güzelim breaking badi böyle iğrenç kişisel işlerime alet etmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben peşin peşin söyledim beyler , olaydan etkilenen casulties yüzünden özür diliyorum diye , ki şikayet konusunda da dibine kadar hak veririm hiç laf etmem.

Kişisel bir olaydı , oldu , rahatladım , bitmiştir. He şu saatten sonra banlasalar ben artık huzura ermişim sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Acik acik da yazmis...lan soyle adamlar bana forum adabi konusunda ileri geri konusuyorlar ya!?lanet olsun icimdeki insan sevgisine.
Aluriel,sen de ne yanciymissin ya.kendi kendine racon kesmeler falan.devam eden filmmis,biten filmmis...

malmısın arkadaşım götümden uydurmuyorum bölüm kuralında yazanı linkiyorum sana
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İlk dört sezon hakkında konuşmak serbest, evet. Kuralı koyarken konu açtım, tartıştık. 7 sezonluk dizi konuşulurken tüm mesajlar spoiler olmayacak yani. Buradanda durum aynı. Ama olay hayvanlık olsun diye yapılmış, yazdım buradaki hayvanlıkları bir kenara.

Sonra görüşmek üzere, sinema arasındayım zaten, film başlayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

@mithat o şemsiye pis açılır. bence hafiften çark etmeye başla sonra üzülme.

@kuddusi sana da geçmiş olsun ama sormazlar mı adama ne bok işin vardı güncel takip etmediğin bitmiş dizinin en son sayfasında. hayır işin komiği her zaman yaptığın gibi işin aslını, yazdığın/okuduğun bölümün kuralını bilip bilmeden direkt yancı ilan ettin beni. hem de bu mithat tipine ona güldüm biraz
Sosyal ağlarda paylaş

abi cok ilginc gercekten 4 sezon boyunca herseyi konusmak ciddi garip. herseyin birbirine gectigi bir ortam dizi, nasil olurda genel kani eski sezonlari spoilersiz konusma yonunde karar verdi cok enteresan.

5 in sonundaki konu 1 den baglantili oluyor falan filan.

hele dizi bittikten sonra gel 3 ay sonra, acik acik karambakrambita oldu geberdi hatun iyi dogradi sonunda iyi oldu de git.

poffff.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...