Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Curunir said:

varya

spocan

hank in ölmesine zerre üzülmedim daha önce yapılması lazımdı. akrabaymış! akraba insanın hayatıyla oynarmı lan ! aptal o.. skyler da beter olsun gebersin o.. hiç sevmezdim zaten

Sp

Hankin ölmesi muhteşemdi yani kurgu olarak, orda waltın içinde ki saf duygularla hankin gerçekten waltın yaşadığı hayatın aslında ne kadar boktan olduğunu bildiği karşılaştı resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Curunir said:

varya

spocan

hank in ölmesine zerre üzülmedim daha önce yapılması lazımdı. akrabaymış! akraba insanın hayatıyla oynarmı lan ! aptal o.. skyler da beter olsun gebersin o.. hiç sevmezdim zaten

Sp

Hankin ölmesi muhteşemdi yani kurgu olarak, orda waltın içinde ki saf duygularla hankin gerçekten waltın yaşadığı hayatın aslında ne kadar boktan olduğunu bildiği karşılaştı resmen.

aynı zamanda walt la da ne kadar zıt olduklarını. walt şu ana kadar hep durumu idare etmek için battıkça battı. hank babalar gibi gitti sonuna kadar. hiç ödün vermedi.

Sosyal ağlarda paylaş

meth daymon

2- todd, jesse'nin öldürulmesine bilerek karsi cikti. cunku todd'un su an tek amaci lydia'yla sevismek. bunun da yolunun mavi renkte meth yapmaktan gectigini biliyor. bunu da yapacak tek kisi jesse oldugu icin onu kurtardi ve ona mavi meth'i yaptirip lydia ile sevisebilecegini dusundu. yoksa 70 milyon dolari alan neonazi amcalari ve todd artik parayi o kadar dusunmuyor ama todd'un amaci daha cok para kazanmak degil mavi meth'i yapip lydia'yi yataga atmak.

ekşiden arak dafjsdf

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...