mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 knox said: boyler bir bolum sonu mu olur LAN shootout sahnesini tekrar izledim simdi, nasil vurulmadan arabanin arkasina gecebildi hank ve gomie sastim dogrusu, catisma mesafeside uzak degil hani. ordan sag cikmanin pek mumkunati yok... o degilde todd ruhsuz pic silahla nasil skiyor ya AHAHAHA bölüm sonu açıklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Lan izleyemiyorum 11den sonra ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 HOLİ ŞİT dostum good guy todd AHAHAHAHA hank neyse de gomie nasıl vurulmaz lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 resmen dizide bir tane bile salak adam yok herkes çakal. bu nedir ya. hank falan nasıl oyun yaptı arkadaş ya. bu son bölüm için denilebilecek tek bişey var : ananı avradını.... edit: bide bokunu çıkarmadan nasıl gerilim verilir konusunda da ders niteliğinde bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 vay ak neler oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 izliorum şimdi telefondan dayanamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ANASINI AVRADINI bi bölüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 YUHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 VAY ANASINI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 yok artık ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 flood yapsam ayıp olurmu? BUDUR BU IS BOYLE YAPILIR BU IS BOYLEEEEE YAPILIR VAY ARKADAS BU NASI BIR OLAYDIR RESMEN BU DIZIYI IZLMEYEN SEREFFFSIZDIR DINSIZDIR ALLAHSIZDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hala izlemedim lan, ilk 15dk izledim kapadım gelen giden konsantre olamadım çok mu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 SPOYLIR VERMEYİN ANAMIZ VAR BACIMIZ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 haftaya nasil bekliycez simdi, pazartesi gununu guzel yapan tek sey bu dizi, ve sadece 3 bolum kaldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abiiiiii, kaç tane dizi bitirdim sanırım şu güne kadar izlediğim diziler içerisindeki en iyi bölümdü. umarım sonunu da iyi bağlayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 anasını avradını nasıl bölümdü lan o öyle Walt'ın varil fotoğrafını görünce varyemez amcaya bağlaması heahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 diaboliq said: resmen dizide bir tane bile salak adam yok herkes çakal. huell var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 walt'un oğlu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o kahvaltısını eksik yapıyo zihni açılmıyo daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 onlar adam mı yeaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 anasinilik diilmis de babalik olabilir bolum. gorunmez adamlar sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 LAN O KADAR GÜZEL Mİ DOĞRU SÖYLEYİN BAK İZLEYEMİYORUM HIRSIMDAN AĞLAYACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu dizinin çekimleri çok iyi, sahneler falan baya bir yardırıyor da genel olarak abartılıyor bence. Kötü dizi değil ama çoğu kişinin dediği gibi "ağbiiii hayatımda izlediğim en iyi diziii" de değil. Rome var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sezon başından beri "breaking bad de sıçtı ya bitirsinler ya walt'un operasyon geri başlasın" derken rekor bir bölüm oldu valla. http://www.youtube.com/watch?v=zIom3LSbB0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar