Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 popo ve meme içeren başlık buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 e ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 sechil said: aga sende de viking gemisi gibi kalça kemiği olsa düşmez hastasınız ama o viking gemisine vikinglere hep hayran olmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Ardeth said: said: saçtan devam ediyorum, kısa saçlı olsam da sabah kalktığımda saçım darmadağın oluyor, yıkamadan düzelmiyor bir türlü ben tam tersini yapıyorum sabah kalktığımda bir ihtimal düz falan olursa ıslatıp dağıtıyorum sdf ben bilim adamı değilim ama ardethten daha cok bilim adamı triplerine girebiliyorum bü yüzden nobeli bana versinler ona vermesinler. ps: öle popomu olur be ne tırtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 saç konusunda şunu söyliim kızların çoğu(en azından bizim okuldaki) ya sabahın köründe kuaföre gidip fönlüo ya ewde fönlüo sonra bu sıcaklarda 3-4gün yıkanmıyorlar saçlarımız bozulmasın diye üstlerine de yarım şişe parfüm boşaltıp geliyorlar. kötü mü oluyor bence hayır. bu arada güzel kızlar hakketen etek giysin veya başka bişi giysin . bıktım yaf nereye baksam herkes kot pantlon giyiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Merak edip pantolon bedenime baktım, 31 x 34 yazıyor ne bu? Çok mu dar bu şimdi? Ben yabani işi yataktan kalkıp çıkıyorum, en fazla saç açık yatmışsam topluyorum (o kadar da kaybetmedim insanlığımı). Kızlarda da dağınık bakımsız yabani işi uzun saç seviyorum. Bir kız ne kadar makyaj saç bakımı solaryum gak guk kastırdıysa olasılık o kadar düşüyor diyeyim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Kız götü boklu gelse yapışacaksın yani dudağına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Ben meme göt demiş miyim arkadaşım? Detay vermiş miyim? Sen dersini çalış veya buraya gel hemen, sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bu havada ders mi çalışılır lan, hem de Pazar günü. Geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Meme mi, nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Olivies said: ivy said: bence popo dedin mi düz olcak öle büyük olmıcak hatta olmıcak -1 +1 popo dediğin ele gelir hafif. ne öyle düz falan çocuk musun. şişkolar etek giymesin kampanyama bunu da ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 popo çok çıkık olmamalı. düz olan iyice saçma zaten. orta çıkık olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Ferrero said: popo çok çıkık olmamalı. düz olan iyice saçma zaten. orta çıkık olmalı. + üçbinsekizyüz meme olmalı bide saçı olmalı ama vücut tüysüz olmalı.. tüylü kadın vücudunun erkek vücudundan farkı ne ? cvp: fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 o değilde bir hatun yeni uyandığında güzel olmalıdır öncelikle, boyandımı herkes güzel. her sabah ayrı bir ekşın yaşıcaksak hiç gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 tüysüz tavuk mu ... kıl de bari. tüy olacak tabi de görünmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kesinlikle "gıl tüy felan olmamalı.Bizim sınıfa geliyor kızın kolunda recep ivedik kadar kıl var.Senin götün memen olsa ne yazar bakar bakmaz gözüme kıllar çarpyıor.Kolda bacakta gıl/tüy olmamalı. dasdasdasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kızın tüyü oldu mu sarı olacak arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sarı bıyık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yok artik lebron ya! kılına tuyunun rengine varana kadar inceleyin, yok x olmicak yok y olmicak kizlarla, kiz dedigin xx olucak. sonra ben okuyorum burda, aga kiz arkadasim niye yok benim =(( topiclerini. biriniz de donup insan olsun, akilli olsun, eglenceli olsun dememis. siz boyle kizlara mal gibi baktiginiz sürece, arkalarindan mal mal bakmaya devam edersiniz ben size ablaniz/baciniz olarak soyliyim. bi de modunuz olarak soyliyim, seviyeyi düşürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kızlar hakkında ileri geri konuşmayın lehn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 dory said: biriniz de donup insan olsun, akilli olsun, eglenceli olsun dememis. onlar pek bulunmuyor ondan bunlarla idare ediyoruz bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bir de önemli olan çekim, gerisi yalan. o da kişiye göre değişir. çok taş ve soğuk olmasındansa az daha manken olmasın ama sevecen olsun. hem soğuk hem nazlı olarak bir yere varılmadığını öğrenemedi canım ülkemin canım kızları. sonra insan insanı niye s... s... tabi o kadar nazı çektikten sonra. öc alırcasına hem de. selam dory editin gücü adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Sly-One said: dory said: biriniz de donup insan olsun, akilli olsun, eglenceli olsun dememis. onlar pek bulunmuyor ondan bunlarla idare ediyoruz bacım. hmm, ozman senin bulundugun ortam pek bi zavalliymis arkadas. kizlarin geneline bakisiniz bu sekilde oldugu icin ve bu uzaktan cook belli oldugu icin, ve bizim de salak olmadigimiz goz onunde bulundurulursa, o "idarelik" kisimla yetinmeniz kacinilmaz oluyor. edt: sly, post kasmana musade etmiyorum arkadasim, sansini daha yazlik bi bolumde dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 insan olursa, akıllı ve eğlenceli olmuyor eğlenceli olursa, akıllı ve insan olmuyor akıllı zaten olmuyor. olmuyor, olmuyor, bu pozisyon da kaçtı, inanılır gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar