Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar hakkında

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
said:
saçtan devam ediyorum, kısa saçlı olsam da sabah kalktığımda saçım darmadağın oluyor, yıkamadan düzelmiyor bir türlü

ben tam tersini yapıyorum sabah kalktığımda bir ihtimal düz falan olursa ıslatıp dağıtıyorum sdf

ben bilim adamı değilim ama ardethten daha cok bilim adamı triplerine girebiliyorum bü yüzden nobeli bana versinler ona vermesinler.

ps: öle popomu olur be ne tırtmış
Sosyal ağlarda paylaş

saç konusunda şunu söyliim
kızların çoğu(en azından bizim okuldaki) ya sabahın köründe kuaföre gidip fönlüo ya ewde fönlüo sonra bu sıcaklarda 3-4gün yıkanmıyorlar saçlarımız bozulmasın diye
üstlerine de yarım şişe parfüm boşaltıp geliyorlar. kötü mü oluyor
bence hayır.

bu arada güzel kızlar hakketen etek giysin veya başka bişi giysin . bıktım yaf nereye baksam herkes kot pantlon giyiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Merak edip pantolon bedenime baktım, 31 x 34 yazıyor ne bu?
Çok mu dar bu şimdi?
Ben yabani işi yataktan kalkıp çıkıyorum, en fazla saç açık yatmışsam topluyorum (o kadar da kaybetmedim insanlığımı). Kızlarda da dağınık bakımsız yabani işi uzun saç seviyorum. Bir kız ne kadar makyaj saç bakımı solaryum gak guk kastırdıysa olasılık o kadar düşüyor diyeyim heh.
Sosyal ağlarda paylaş

yok artik lebron ya!
kılına tuyunun rengine varana kadar inceleyin, yok x olmicak yok y olmicak kizlarla, kiz dedigin xx olucak.
sonra ben okuyorum burda, aga kiz arkadasim niye yok benim =(( topiclerini.
biriniz de donup insan olsun, akilli olsun, eglenceli olsun dememis. siz boyle kizlara mal gibi baktiginiz sürece, arkalarindan mal mal bakmaya devam edersiniz ben size ablaniz/baciniz olarak soyliyim.
bi de modunuz olarak soyliyim, seviyeyi düşürmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de önemli olan çekim, gerisi yalan. o da kişiye göre değişir. çok taş ve soğuk olmasındansa az daha manken olmasın ama sevecen olsun. hem soğuk hem nazlı olarak bir yere varılmadığını öğrenemedi canım ülkemin canım kızları.

sonra insan insanı niye s...
s... tabi o kadar nazı çektikten sonra.
öc alırcasına hem de.

selam dory editin gücü adına.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
dory said:
biriniz de donup insan olsun, akilli olsun, eglenceli olsun dememis.

onlar pek bulunmuyor ondan bunlarla idare ediyoruz bacım.

hmm, ozman senin bulundugun ortam pek bi zavalliymis arkadas.

kizlarin geneline bakisiniz bu sekilde oldugu icin ve bu uzaktan cook belli oldugu icin, ve bizim de salak olmadigimiz goz onunde bulundurulursa, o "idarelik" kisimla yetinmeniz kacinilmaz oluyor.

edt:
sly, post kasmana musade etmiyorum arkadasim, sansini daha yazlik bi bolumde dene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...