Ben tanıyorum iyi elemandı Allah rahmet eylesin.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hrant Dink' i Tanımayanlara
Sevmezdim ama gene de huzur içinde yatsın.
bende tanımazdım ama insan insandır yazık olmuş
"türkten boşalacak pis kan demiş hedehödöfdböbö" diye çemkirenlere cevap olsun.
o laf tamamen yanlış anlaşılmıştır, orda zehir derken adamın kastettigi türklerin ermenilere kürtlere olan nefret ve önyargıları falan filan, daha adamın düşüncelerini anlamadan direk öldüren zihniyete yakışacak söz hiçbir dilde hiçbir kültürde mevcut degil
yazıktır böyle aydın bi adamı katlettiler. eminimki çok yardımı olacaktı; ermeni, kürt sorununnu çözülmesine yardım edecekti pf
yazıktır böyle aydın bi adamı katlettiler. eminimki çok yardımı olacaktı; ermeni, kürt sorununnu çözülmesine yardım edecekti pf
bak herkez tanıyomuş kitlensin topic bence
Sen kimsin ki sence olsun ?
kirletme bu topigi.
kirletme bu topigi.
sen kimsen bende oyum ben topiği değil bu tarz tartışmalar forumu kirletiyo 3 yıl tartışsanız biri salakça bişi daha diyecek 3 yıl daha tartışcaksınız sonuçta ne olcak hiç bişi yinede gidin soyut şeyler yapın bu ülke forumda tartışalarak kurulmadı.
tanımak istemiyorum. (sevmesem de RTE'den bi alıntı yapıcam) ermeni kimliğini de al git..
ne diosun ya ? (artı hemen üstteki mesaja alıntı yapılmaz..
Daha 6. yazıda tartışma başlatabildiğiniz ve topiğin gidişatının ne olacağını gösterdiğiniz için teşekkürler.
Önce adam gibi birbirinize saygılı olmayı öğrenin ondan sonra yorumlarını yazın foruma.
Önce adam gibi birbirinize saygılı olmayı öğrenin ondan sonra yorumlarını yazın foruma.
edit: yanlışlıkla gitti bu mesaj..
hrant dink için bu kadar ağlanılmasının sebebi gazeteci olması ise eğer, kim bilir kaç tane gazeteci ölmüştür. ha hoş bu ülke insanları, mehmet ali birand gibi bir konuşma özürlüyü ana haber spikeri olarak izleyip dinleyebildiği, daha türkçe nasıl kullanılır haberi olmayan spikerleri baş tacı ettiği için hıncal uluç ölünce de "Hıncal uluç'u tanımayanlara" diye topicler de açılacaktır.
ölmekten ziyade öldürülmek ön planda burada
Hrant Dink'in olumunu 1 can gitti oalrak degilde,
hani cok replik gibi olcak ama
fikre ve dusunce ozgurlugune yapilan bi saldiri seklinde goruyoruz.
Tum tepkide buna zati.
hani cok replik gibi olcak ama
fikre ve dusunce ozgurlugune yapilan bi saldiri seklinde goruyoruz.
Tum tepkide buna zati.
televizyon muhabirleri paticikdeki forumları okmumuyolar tepkiliyseniz gidin adam gibi gösterin tepkinizi burdaki sadece laf salatası başka hiç bişi değil.
lol herkes birbirine saldırmış
düşünce özgürlüğüne yapılan saldırılar yalnızca birisi ölünce mi kınanacak bu ülkede? isteyen istediği gibi konuşamaz yazamazken, düşünce özgürlüğüne saldırılsa ne olur saldırılmasa ne olur. sanki öyle bi özgürlük var bu ülkede de ağlıyorsunuz. bence ağlanması gereken özgürlüğün olmayışıdır, ona yapılan saldırılar değil. bir kere saldırı yapman için o şeyin olması gerekir ki yok dediğim gibi.
yani öldürülen ermeniydi diye nasıl kıvırıyorsunuz, önemsiz bulmak için bir sebep arıyorsunuz
televizyon muhabirleri paticikdeki forumları okmumuyolar tepkiliyseniz gidin adam gibi gösterin tepkinizi burdaki sadece laf salatası başka hiç bişi değil.
sen de iyice saçmaladın ama. hadi forumlarla kurtarılmıyor ülke dedin eyvallah dedim ama bu son söylediğin de gerçekten çok saçma. iyi o zaman futbol bölümünde futbolcuları takımları eleştirmeyelim, ne gereği var insanlarla fikir paylaşıp tartışmaya. nasıl olsa futbolcular paticik okumuyor. sanki ben ronaldo'ya kötü derken bu yazımı okumasını bekliyorum.
böyle boş boş konuşan bi adamsan lütfen hiç bi yerde bişey tartışma zira kendi söylediğin şeyle de çelişirsin. insanlarla yüzyüze tartışırken beni dinliyor mu sanki gazeteciler muhabirler?
hayret bişey ya.
bu konular için evet çünkü gerçekten gereksiz konu hep dönüp dolaşıp aynı yere geliyo herkez kendince saçmalıyo bişiler yapılıyo yok tepkiliyim yok böyle olmamalıydı yok türk gençliği böle olamaz falan.
Öne çıkan mesajlar