çikilop Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Futbolda acımak yoktur arkadaşım.Buldunmu affetmiyeceksin zira rakibin buldumu affetmz.Sen 4 attım diye geri çekilir maçı bırakırsan elin oğlu gelir,tersten gösterir. Eski futbolcuyum yaşadım biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 alanya gelip 4-0'dan fenerbahçeye tersini gösterebiliyorsa hem alanyalılara helal, hem de fenerlilere yazıklar olsun denir. fenerbahçeysen 4-0 öne geçtiysen o maçı ordan vermezsin. bu kadar basit. ben de eski futbolcuyum. attım futbolcu falan değilim. ama bu konuyla ilgili yorum yapabilmek için eski futbolcu olmanın ne gereği olduğunu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 averaj lazımdı fnere +1 averajla kayseri önünde lider çıktı gruptan bir de bu açıdan bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 o zaman laflarımı geri alıyorum demektir bu da. öyle bir amaç varsa sorun yok tabiki. ama benim söylediğim boş beleş bi maçta 10 gol atıp hem taraftarların gözünü boyamaya hem de karşındaki insanları gerçek anlamda küçük düşürmeye gerek olmadığı. ikisi de aynı işten ekmek yiyor sonuçta ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çikilop said: Futbolda acımak yoktur arkadaşım.Buldunmu affetmiyeceksin zira rakibin buldumu affetmz.Sen 4 attım diye geri çekilir maçı bırakırsan elin oğlu gelir,tersten gösterir. Eski futbolcuyum yaşadım biliyorum.. OMG SİNAN ENGİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 3-10 görünce aklıma şey geldi... bizim lisenin futbol takımıyla kocaelispor 1. ligdeyken maç yapmıştık, dostluk maçı.. herifler gayet hayvani oynamıştı sert falan bir omuz omuzada sahanın dışına atıyorlar vs. 12-4 mü ne kazanmışlardı ama A takımdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hahah banada mesaj geldi 3-10 alla alla ne maçı acaba dedim. heheh yarmış FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 averaj için gerekliydi evet +8 averajla çıktık, +7 kayseri 2. oldu. 2 gol yediğimiz için 8 gol atmamız lazımdı,b.ku çıktı. gratz fenerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mumu said: ben oldum olası karşıyım bi takıma 5 üstü gol atılmasına. ne saçma bi olay ne gereği var insanları küçük düşürüyosun? 5-0 yensen ne değişir alanyayı 10bin tane atsan ne değişir. valla 6-0 ve 8-0 güzel maçlardı seni bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kezman ligini dengini bulmuş ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 SturmVogel said: Mumu said: ben oldum olası karşıyım bi takıma 5 üstü gol atılmasına. ne saçma bi olay ne gereği var insanları küçük düşürüyosun? 5-0 yensen ne değişir alanyayı 10bin tane atsan ne değişir. valla 6-0 ve 8-0 güzel maçlardı seni bilmiyorum ama. 6-2 Manchester, 7-1 Sigma, 2-1 Pendik maçları da çok güzel maçlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 trömsö de küresel ısınma varmış,gelsinler rahat futbol oynarız diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Luinir said: 6-2 Manchester, 7-1 Sigma, 2-1 Pendik maçları da çok güzel maçlardı. ama 6-0 in tadi bambaskaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Madcat said: trömsö de küresel ısınma varmış,gelsinler rahat futbol oynarız diolar. Lüleburgaz'da hava düzelmiş, orada oynayalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 6-0 bambaşkaydı Luinir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Luinir said: Madcat said: trömsö de küresel ısınma varmış,gelsinler rahat futbol oynarız diolar. Lüleburgaz'da hava düzelmiş, orada oynayalım bence elalem,gerdek bilmem bu iki kelime bişey çağrıştırdı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Holy said: 6-0 bambaşkaydı Luinir ya. Senin için o bambaşkadır benim için bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 o değil de 6-0 çok başkaydı çok. Ortega ne attı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Geçen Kanal 1 yada fox TV'de osman tamburacı "Ortega geldi de nooldu" diye aşşağılayarak konuşurken karşısındaki adam "6 oldu noolsun" demişti :D Konuya dönersek 10 da atarsın 8 de 12 de. Fenerin ihtiyacı vardı bolca attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 haber fanatik.... konusan zico: "Yarın gazetelere bakanlar bu skoru gördüğünde maçın çok kolay geçtiğini düşünebilirler, ama öyle olmadı" bu nedir yaw 10 tane atmıssın hala kolay olmıdı?:D:D:D huh...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 evet ya neden bir takım diğerine 6 tane atar ki? ayıptır günahtır etmeyin ya Mumu said: ben oldum olası karşıyım bi takıma 5 üstü gol atılmasına. ne saçma bi olay ne gereği var insanları küçük düşürüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ne alakası var ya sen kimsin de acıyosun,baksana şampiyonlar liginin son 3 yılın en başarılı takımı bize acıdı mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 acımayın acınacak hale düşersiniz ele güne karşı Bkz 6-0 , 8-0 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bu forumun adam olması için bazı kelleler uçacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar