Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taşınıyomuşuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet taşınıyomuşuz. Zaten Cehennemin dibindeydi evimiz (Beylikdüzü) gidip Kumburgaz gibi bir yerden ev almak nasıl bir mantıktır anlamadım. Hayatımı mahvettiler gibi bir şey oldu resmen bu. Nese güzellikleride var tabi, balkondan olta atarak balık tutmak gibi, turistik mekan olması filan ama çok uzak ya :/ . İstanbul yerine tekirdağdan arkadaşlar bulayım ben artık pf
Mesaj tarihi:
Gelince kalcak yer sorun değil aslında Bebek tede bi tane evimiz var ama bu yollar nasıl çekilir :/ ondan şikayetçiyim. Taksime beylikdüzündeyken 1 buçuk saatte gidiyordum şimdi 2, 2 buçuk saat :(
Mesaj tarihi:
Ömür biter o yollar bitmez :P ama alışırsın yaw ben alıştım mesela hergün 2 saate yakın yol gitmeye hemde bakırköy-bostancı arası. bazen pendik fln 2.5 saat oluyo. Aslında aynı he, dert etme yani :D
Mesaj tarihi:
masallah uzakmis ama bence sehirici trafigi daha beter ediyor.. atasehirden k.koye trafik varsa 1.5 saatte gittimi bilirim.

k.koy-k.koy arasi 1 saat desek.. nasi yani ? 10 dakkalik yol olmali.. beylikduzu vs gibi yerler hic diilse uzak oldugu icin uzun suruyor :)
  • Yeni Oluştur...