BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Evet taşınıyomuşuz. Zaten Cehennemin dibindeydi evimiz (Beylikdüzü) gidip Kumburgaz gibi bir yerden ev almak nasıl bir mantıktır anlamadım. Hayatımı mahvettiler gibi bir şey oldu resmen bu. Nese güzellikleride var tabi, balkondan olta atarak balık tutmak gibi, turistik mekan olması filan ama çok uzak ya :/ . İstanbul yerine tekirdağdan arkadaşlar bulayım ben artık pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 oha hakkaten istanbula çok uzak. Otobüs fln vardır buralara, bi arkadaşında fln kalırsın gelince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Gelince kalcak yer sorun değil aslında Bebek tede bi tane evimiz var ama bu yollar nasıl çekilir :/ ondan şikayetçiyim. Taksime beylikdüzündeyken 1 buçuk saatte gidiyordum şimdi 2, 2 buçuk saat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kumburgazı güzel yer. büsürü arazi var. boş negzel, top oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ömür biter o yollar bitmez :P ama alışırsın yaw ben alıştım mesela hergün 2 saate yakın yol gitmeye hemde bakırköy-bostancı arası. bazen pendik fln 2.5 saat oluyo. Aslında aynı he, dert etme yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 karsıya geçmek uçakla ankaraya gitmekten daha zor olur be bizimde beylikdüzünde evimiz var istanbula gelince yollarda geçiyor ömrüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 masallah uzakmis ama bence sehirici trafigi daha beter ediyor.. atasehirden k.koye trafik varsa 1.5 saatte gittimi bilirim. k.koy-k.koy arasi 1 saat desek.. nasi yani ? 10 dakkalik yol olmali.. beylikduzu vs gibi yerler hic diilse uzak oldugu icin uzun suruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben silivriden otobüsle(ama şu servis gibi olanlar) taksime 1saat yoğunsa 1.5 saatte varıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ginaly said: kumburgazı güzel yer. büsürü arazi var. boş negzel, top oynanır At koşturursun valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 gözünü sevdiğimin izmiri ya,en uzak yer olan urladan bile şehir merkezine max 45 dakkada gelebilion be heyt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 beylikdüzünde istanbul'a 10 km yazısı var:D:D kumburgaz da ben tatile gidiyodum ki sanırım kumburgaz tekirdağa daha yakın istanbuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oha ya kötü oldu bu,Beylikdüzü'nde Pati var diye seviyordum kendi kendime (gerçi 1 kez görüştük sadece yüz yüze ya neyse sdf) Geçmiş olsun abi ,kumburgaz iyi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bende çorludayım uçak atarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 metropolden uzaklaşıyorsun işte kıymetini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar