Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç uzatma tutoryeli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dens müzik olayı şart mı hocam. ben yapmıyorum da onu. öyle uzamaz mı?

bi de yıkarsan çabuk uzar diyolar? doğru mu.

resimli güzel olmuş

emeğine sağlık
Mesaj tarihi:
valla bizim bi elektrikli bi hede var evde duşta.. 3 derecesi var... sadece üçüncü derecede ısıtıyo. ama 3.derecede 3 dakikada sigorta atıyor (faking sıtudınt havz)

o yüzden az banyo yapıyoruz hem dünyaya yararımız dokunuyor
hemde kutuplar falan :p

gerçi ben mutantım bu saç 2 senede uzadı çünkü ki bu yazınki foto. ama saçı yıkamadıkça çabuk ve hızlı uzuyo

ha şimdi 1 aylık tatilim var diye kalktım izmirden döndüm istanbuluma yuvama falan.. annem dayadı loreal saç bakım setini.. dahada bir gürleşti saç falan

ama kısacası bekliyon uzuyo. (nokta evet)
Mesaj tarihi:
Arkadaşım böyle iki gıdım saçı olan adamdan tutoryel almayın siz, akıllı olun beni dinleyin. Imm, şey, evet lan, bekliyon uzuyo. Yok başka bir olayı. Yalnız Ving, alınma ama benim saçlar seninkini bariz yönetiyo be :P
Mesaj tarihi:

Tutup çekmemişsin saçını o adamın, beline kadar iniyor lan.
Hatta caps koyayım tam olsun

3 kollu olan (koltukaltından kol çıkmış lan adamın sdf) Selamon, sağdaki tribe girmiş adam da benim =P

Mesaj tarihi:
abi yıkayınca daha çabuk uzuyor test ettim onayladım
eskiden hiç yıkamazdım
şimdi her gün yıkıyorum en fazla bir buçuk ayda bir okula alınmıyorum 17 santim falan oluyo saçlar
Mesaj tarihi:
ghost_boo said:
Bele gelince konuşun...

sdf.. Bir ara resim çekeyim ben =P

Belime mi gelsin, belime mi gelsin? Lan yürü git, kıvırcık diye belli olmuyor da o saçı çektiğin zaman götüme değiyor. Alayınızı alırım saç konusunda.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:
valla bizim bi elektrikli bi hede var evde duşta.. 3 derecesi var... sadece üçüncü derecede ısıtıyo. ama 3.derecede 3 dakikada sigorta atıyor (faking sıtudınt havz)

ani su ısıtıcı o. 7000W elektrik çeker. yazıktır günahtır. açınca evdeki ampullerin parlaklığı azalır, faturayı kabartır. sökün onu.
Mesaj tarihi:
şimdi bende uzatmaya falan başladım saçları,eskisi kadar çok yıkamıyorum pek belirgin bişi göremedim uzama oranı olarak.
Fakat şu kırıklardan kurtulmak için yarın berbere gitmem lazım söylicem uzatıyorum saçları dicem başlıyorum artık helelööy.
Mesaj tarihi:
Selamon said:
ghost_boo said:
Bele gelince konuşun...

sdf.. Bir ara resim çekeyim ben =P

Belime mi gelsin, belime mi gelsin? Lan yürü git, kıvırcık diye belli olmuyor da o saçı çektiğin zaman götüme değiyor. Alayınızı alırım saç konusunda.

aman abi kıl dönmelerine dikkat
Mesaj tarihi:
Benim bu konuda bi sorum olucak:

2 senedir saç uzatıyorum ben(sırtıma filan geliyo) ama çok feci dökülüyo ya. Bi banyo yapıyorum bi yumak saç çıkıyo.
1. senemin sonlarına doğru biraz kestirmiştim belki dökülmesi yavaşlar diye ama aynı hızda dökülmeye devam ediyo.
Bioxcin şampuan ve ampul içindeki o sıvıdan kullanıyorum ama pek fayda etmiyo(tabi kullanmasam ne kadar dökülürdü bilmiyorum o yüzden kesin bişey söylemiyim).

Bu saç dökülmesini engellemenin(veya yavaşlatmanın) bir yolu varmıdır?
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
Benim bu konuda bi sorum olucak:

2 senedir saç uzatıyorum ben(sırtıma filan geliyo) ama çok feci dökülüyo ya. Bi banyo yapıyorum bi yumak saç çıkıyo.
1. senemin sonlarına doğru biraz kestirmiştim belki dökülmesi yavaşlar diye ama aynı hızda dökülmeye devam ediyo.
Bioxcin şampuan ve ampul içindeki o sıvıdan kullanıyorum ama pek fayda etmiyo(tabi kullanmasam ne kadar dökülürdü bilmiyorum o yüzden kesin bişey söylemiyim).

Bu saç dökülmesini engellemenin(veya yavaşlatmanın) bir yolu varmıdır?

Açıkçası bende de dökülüyor da öyle böyle değil ..Napıyorum?
1. Saç Kremi kullanıyorum.
2. Saç bakım kremleri var böyle peeling'in saç versiyonu. Ondan al kullan, saçlarını rahatlatır .
3. Bir kuaför'e danış.

ya da ;

Dokunma yıkama yağdan yapışsın hiç dökülmez.Kel bile olsan haberin olmaz.
  • Yeni Oluştur...