Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yıkamıyon falan bekliyon uzuyo sonra dens müyızık dens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 dens müzik olayı şart mı hocam. ben yapmıyorum da onu. öyle uzamaz mı? bi de yıkarsan çabuk uzar diyolar? doğru mu. resimli güzel olmuş emeğine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben uzatiom ama yikamazsam acaip yaglanio... 1 yada 2 kez ara makasiyla aldirdim ama cok deil... simdi duzenli uzuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 valla bizim bi elektrikli bi hede var evde duşta.. 3 derecesi var... sadece üçüncü derecede ısıtıyo. ama 3.derecede 3 dakikada sigorta atıyor (faking sıtudınt havz) o yüzden az banyo yapıyoruz hem dünyaya yararımız dokunuyor hemde kutuplar falan :p gerçi ben mutantım bu saç 2 senede uzadı çünkü ki bu yazınki foto. ama saçı yıkamadıkça çabuk ve hızlı uzuyo ha şimdi 1 aylık tatilim var diye kalktım izmirden döndüm istanbuluma yuvama falan.. annem dayadı loreal saç bakım setini.. dahada bir gürleşti saç falan ama kısacası bekliyon uzuyo. (nokta evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Vingthor said: bekliyon uzuyo buda benden sakal uzatma tutoryeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 var sakalda var...aynı espriyi yapcaktım saklıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 altındaki etek gibi görünüyo ben direk her ay kazıyorum kafayı bal dök yala oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Arkadaşım böyle iki gıdım saçı olan adamdan tutoryel almayın siz, akıllı olun beni dinleyin. Imm, şey, evet lan, bekliyon uzuyo. Yok başka bir olayı. Yalnız Ving, alınma ama benim saçlar seninkini bariz yönetiyo be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 aga bunun beklemeden uzayanıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olm selamettinon nereye yönetiyo lan?? blendax ödülünü kaparım bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tutup çekmemişsin saçını o adamın, beline kadar iniyor lan. Hatta caps koyayım tam olsun 3 kollu olan (koltukaltından kol çıkmış lan adamın sdf) Selamon, sağdaki tribe girmiş adam da benim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 abi yıkayınca daha çabuk uzuyor test ettim onayladım eskiden hiç yıkamazdım şimdi her gün yıkıyorum en fazla bir buçuk ayda bir okula alınmıyorum 17 santim falan oluyo saçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 PrudenT said: eskiden hiç yıkamazdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Evet, sevigli Gris'in de katkılarıyla diyoruzki: YOU SUCKS VING :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hakkaten yönetiyomuşsun lan. bende gris'in saçları yönettiğimden problem yok o zaman. egoyu dengelemiş olduk asdjasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bele gelince konuşun... sdf.. Bir ara resim çekeyim ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 araya kaynıyorum : kafanın tam yanlarında uzayan saçlar da uzamalı mı yoksa öndekiler çok uzayıp yana mı dökülmeli ? tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ghost_boo said: Bele gelince konuşun... sdf.. Bir ara resim çekeyim ben =P Belime mi gelsin, belime mi gelsin? Lan yürü git, kıvırcık diye belli olmuyor da o saçı çektiğin zaman götüme değiyor. Alayınızı alırım saç konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Vingthor said: valla bizim bi elektrikli bi hede var evde duşta.. 3 derecesi var... sadece üçüncü derecede ısıtıyo. ama 3.derecede 3 dakikada sigorta atıyor (faking sıtudınt havz) ani su ısıtıcı o. 7000W elektrik çeker. yazıktır günahtır. açınca evdeki ampullerin parlaklığı azalır, faturayı kabartır. sökün onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 şimdi bende uzatmaya falan başladım saçları,eskisi kadar çok yıkamıyorum pek belirgin bişi göremedim uzama oranı olarak. Fakat şu kırıklardan kurtulmak için yarın berbere gitmem lazım söylicem uzatıyorum saçları dicem başlıyorum artık helelööy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Selamon said: ghost_boo said: Bele gelince konuşun... sdf.. Bir ara resim çekeyim ben =P Belime mi gelsin, belime mi gelsin? Lan yürü git, kıvırcık diye belli olmuyor da o saçı çektiğin zaman götüme değiyor. Alayınızı alırım saç konusunda. aman abi kıl dönmelerine dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Benim bu konuda bi sorum olucak: 2 senedir saç uzatıyorum ben(sırtıma filan geliyo) ama çok feci dökülüyo ya. Bi banyo yapıyorum bi yumak saç çıkıyo. 1. senemin sonlarına doğru biraz kestirmiştim belki dökülmesi yavaşlar diye ama aynı hızda dökülmeye devam ediyo. Bioxcin şampuan ve ampul içindeki o sıvıdan kullanıyorum ama pek fayda etmiyo(tabi kullanmasam ne kadar dökülürdü bilmiyorum o yüzden kesin bişey söylemiyim). Bu saç dökülmesini engellemenin(veya yavaşlatmanın) bir yolu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mezoterapi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 delikanlı olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ShadowFury said: Benim bu konuda bi sorum olucak: 2 senedir saç uzatıyorum ben(sırtıma filan geliyo) ama çok feci dökülüyo ya. Bi banyo yapıyorum bi yumak saç çıkıyo. 1. senemin sonlarına doğru biraz kestirmiştim belki dökülmesi yavaşlar diye ama aynı hızda dökülmeye devam ediyo. Bioxcin şampuan ve ampul içindeki o sıvıdan kullanıyorum ama pek fayda etmiyo(tabi kullanmasam ne kadar dökülürdü bilmiyorum o yüzden kesin bişey söylemiyim). Bu saç dökülmesini engellemenin(veya yavaşlatmanın) bir yolu varmıdır? Açıkçası bende de dökülüyor da öyle böyle değil ..Napıyorum? 1. Saç Kremi kullanıyorum. 2. Saç bakım kremleri var böyle peeling'in saç versiyonu. Ondan al kullan, saçlarını rahatlatır . 3. Bir kuaför'e danış. ya da ; Dokunma yıkama yağdan yapışsın hiç dökülmez.Kel bile olsan haberin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar