adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Wow oynarken bir anda pc dondu res attı sonra açıldığında masaüstünde sadece resimlere bakabildim winamp,msn,internet exp. ve bilgisayarım açılmıyodu ama pc çalışır durumda hatta ctrl+alt+del yaptığımda bu programlar çalışır gözüküyo.sonrasında pcyi kapadım ve artık açılmıyo her açılcağı zaman o windows yazısından sonra res atıyo aynı şey güvenli mod içinde geçerli ne yapcam ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 çok hızlı pratik çözüm için güvenli kipte açıp sistem geri yükleme yap 2 gün öncesine falan al mesela. donanımsal birşey yoksa yüksek ihtimal registryde falan sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kendimden said: pcyi kapadım ve artık açılmıyo her açılcağı zaman o windows yazısından sonra res atıyo aynı şey güvenli mod içinde geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yardım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 F8 e bas windows yazısından önce geçiyor güvenli kip e güvenli kiptede mi aynı sorunu yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 evet güvenli kipde de açmıyo res atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 o menüdeki en son adam gibi calisan yapilandirma secenegi var, onu denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 donanımsal sorun gıbı gozukuyor overclock yaptıysan kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 pc şuan kapalı her mod'u denedim yok tık yok tam açılcakken res atıyo yarın götürcem artık tamirciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hdd'de arıza olabilir bana böyle olmuştu. format atmayı deneyebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bir cd ile (tercihen bir linux live cdsi ile, o yoksa windows cdsi ile) açmayı dene. eğer açılırsa teknik servislik bir durum yoktur. live cd oturumunda istediğin yedeklemeyi yapabilir, sonra gönlünce bilgisayarın üzerinde deneylerde bulunabilirsin. windows cdsi ile açarsan da yükler gibi ilerleyip format atmadan "repair" etmeyi deneyebilirsin. mevcutun üstüne tekrar kuracak, dosyalarına zarar vermeyecek ve çoğu ayarını saklayacaktır bu şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Benimde öyleydi Yazılımsal bir sorun yok Donanımsal bir sorun var emin degilim ama Kasandaki Power bozulmuş olabilir aynı sorun bende de vardı powerdan kaynaklanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar