yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 http://edition.cnn.com/2008/SHOWBIZ/Movies/01/22/heath.ledger.dead/index.html Yazık çok yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 batmande jokeri oynayacaktı. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 oha ya of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bebeği olan birisinin, "possible drug overdose"... neyse... rest in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 abi yaa.. çok erken vallahi çok erken. üzüldüm valla. mekanı cennet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 beğendiğim bir aktördü, yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bende konuyu açmaya girmiştim buraya :( Yazık,Brokeback Mountain ile Oscar'a bile aday gösterilmişti,daha 28 yaşındaymış. Belki de geleceğin yıldızlarından biri olacaktı,erken gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dominic said: bebeği olan birisinin, "possible drug overdose"... neyse... rest in peace. uyku ilacı ama uyusturucu deil. intahar etmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 polisin açıklamalarına göre hizmetçisi tarafından öldürülmüş,ama haberler uyuşturucu üzerinde dönüyor.Daha belli değil nasıl,neden öldüğü, edit: imdb'den haber çakalım en sağlıklısı şimdilik, Actor Heath Ledger Found Dead Actor Heath Ledger was found dead at a Manhattan apartment Tuesday afternoon in what appeared to be a possible drug-related death; he was 28. The actor was discovered in one of the SoHo apartment's bedrooms at 3:31 p.m., when a masseuse arrived for a scheduled appointment and the residence's housekeeper went to inform the actor of the masseuse's arrival. He was found unconscious and unresponsive; the New York Times stated that the apartment in question belonged to actress Mary-Kate Olsen, who was not present and was believed to be out of state. An initial police report also cited by the New York Times said that foul play was not suspected and that pills had been found near Ledger's body. A native of Australia, Ledger shot to fame as a teen heartthrob in 10 Things I Hate About You before graduating to more adult roles, most notably his Oscar-nominated turn in Brokeback Mountain. Engaged at one time to Brokeback co-star Michelle Williams, the two had a daughter but had split in recent months. Earlier this year, Ledger wrapped filming on the Batman film The Dark Knight, in which he played The Joker; the film is currently set for release this summer. Further details of the actor's death were not available at press time. --IMDb staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 resmen üzüldüm... 28 yaşında ciddi bir kariyere koşan bi adamın ölmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 joker rolünü bitirmiş yani izleyeceğiz batmande. hizmetçi ölü bulmuş bu arada öldürmemiş dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Çok üzüldüm yaw, daha bugün bakmıştım imdb'den dark knight'a bakarken. Son resimlerinde baya çökmüş duruyodu zaten. rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Çok severdim bu adamı ya, üzüldüm gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Saka gibi ya, daha dun ben bi arkadasa demistim "abi ama jokeri de baskasi oynayamaz ya" diye, acip traileri gostermisti de ettigim lafi yemistim. Uzuldum gercekten cok sevenlerinin basi sagolsun. Bu arada Batman'in cekimleri bitti mi, girebilecek mi vizyona? Penth ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çekimler bitti yazın vizyonda olucak Earlier this year, Ledger wrapped filming on the Batman film The Dark Knight, in which he played The Joker; the film is currently set for release this summer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 A knight's talede ilk izlemistim, bayagi eglenceli bir adama benziyordu ve iyi bir aktordu kanimca. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Üzüldüm ya, çok beğeniyodum adamı. Çok yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yazık hakkaten ama kendi etmiş yani.. batmande güzel oynadıysa efsane olcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 öeh işe bak, "jack nicholson hayattayken başka joker ayıp" demiştim, gencecik adam jack'den önce öldü o rolü oynayıp. şimdi "dandini olmuş" demek de zor olur dandiniyse. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 güzel oynadıysa diye sormaya bile gerek yok, Christopher nolan'la efsane olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Sly-One said: joker rolünü bitirmiş yani izleyeceğiz batmande. hizmetçi ölü bulmuş bu arada öldürmemiş dark hmm dün NTV'de böyle denmişti,sanırım yanlış haber almışlar bugün 2-3 yerde daha okudum hep hizmetçi buldu yazıyor.Üzüldüm ya,oturup Brokeback Mountain'i tekrar izleyeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yeni ogrendim haberi, yazik ya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yolun açık olsun joker... çok üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Geçen gün NYTimes'a verdiği demeçte uyuyamadığını, 1 haftadır falan ortalama 2 saat uyuduğunu söylemişti, o yüzden uyku hapı alıyordu. Ölü bulunduğunda da yatağında uyku hapları bulundu. Kimse intahar edeceğini düşünmüyormuş. 2 Yaşında kızı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Harbiden yazık olmuş ya. İİ aktordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar