Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield Heroes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hero points, çift rakamlı levallarda geliyor. 2, 4, 6 gibin...

commando cidden über olmuş. hem sniper var hem bıçak var hem stealth. yanınıza geldiği an ölüyorsunuz. gerçi uzaktan da öldürüyor, birşey farketmiyor.

ama şunu gördüm, grenade spam çok faideli bir hadiseymiş. illa grenade satın almam gerekiyor diye denememiştim. ama aldıktan sonra gördüm ki, her eve lazım bir kaynak. 5 tane felan atıp milleti kafa kola alıyorsunuz.

demoman olmak isteyenler için muhakkak alınması gerekli :)
Mesaj tarihi:
bu karakterler falan silincek mi sora.battlefunds ile kıyafet alıpta sora elimizde patlamasın

valla poison skilli ile comando efsane.sinsilerden saklanıp saplıyorum bıcagı zehirliyorum :)
Mesaj tarihi:
Sylian said:
Battlefund'la aldığın kıyafette sadece 1 ay üzerinde duruyorsa battlefund olayı tam kolpaymış.

heh evet, forumda da çok şikayet var sanırım ondan.
Mesaj tarihi:
off parayı veren düdüğü çalar konseptine uyuz oluyorum, hadi dış görünüşmüş emotemuş onları geçtim koysunlar da, %150 more xp falan çok sinir bozucu.. silah falanda vardır görmedim ama
Mesaj tarihi:
oyun çok zevkli bence, battlefund genelde dış görünüş için, wp ile her silahı alabiliyorsunuz. kısa mesafe seri pompalı alıp, 6th sense ability açtınız mı kimse durduramıyor kesinlikle tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
arkadaşlar dün beta key geldi sonunda register yaptım. Fakat oyunu kurmak için download linki filan gelmedi mailde sitesindede bulamadım. oyunu nereden indirip başlıyoz bu işe bilgi verirseniz sevinirim..
  • Yeni Oluştur...