Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hero points kaç levelda bi gelio.ne zaman gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hero points, çift rakamlı levallarda geliyor. 2, 4, 6 gibin... commando cidden über olmuş. hem sniper var hem bıçak var hem stealth. yanınıza geldiği an ölüyorsunuz. gerçi uzaktan da öldürüyor, birşey farketmiyor. ama şunu gördüm, grenade spam çok faideli bir hadiseymiş. illa grenade satın almam gerekiyor diye denememiştim. ama aldıktan sonra gördüm ki, her eve lazım bir kaynak. 5 tane felan atıp milleti kafa kola alıyorsunuz. demoman olmak isteyenler için muhakkak alınması gerekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu karakterler falan silincek mi sora.battlefunds ile kıyafet alıpta sora elimizde patlamasın valla poison skilli ile comando efsane.sinsilerden saklanıp saplıyorum bıcagı zehirliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Battlefund'la aldığın kıyafette sadece 1 ay üzerinde duruyorsa battlefund olayı tam kolpaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ona bakmadım.ztn öleyse hiç girilmez o işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Sylian said: Battlefund'la aldığın kıyafette sadece 1 ay üzerinde duruyorsa battlefund olayı tam kolpaymış. heh evet, forumda da çok şikayet var sanırım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 2400 küsür bf 20 euro.az para değil weapon point ile alınanlar tamamda.bf ile alınanlarda zaman olmaması lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çok canım çekti, fazla keyi olan varmı? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 gamespottan aldım ben az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 daha yeni key geliyor hey allam. isteyen varsa öm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 oyun fevkaledeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 key verildi. daha isteyen varsa gamespot dağıtıyordu bi ara, oraya baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 off parayı veren düdüğü çalar konseptine uyuz oluyorum, hadi dış görünüşmüş emotemuş onları geçtim koysunlar da, %150 more xp falan çok sinir bozucu.. silah falanda vardır görmedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 key istiyene verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 elinizde fazla key kaldıysa bende alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bende key istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 oyun güzel değilmiş.3-5 defa oynayıp bıraktım.demek sarmamış beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oyun çok zevkli bence, battlefund genelde dış görünüş için, wp ile her silahı alabiliyorsunuz. kısa mesafe seri pompalı alıp, 6th sense ability açtınız mı kimse durduramıyor kesinlikle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Evet bf sadece dis gorunus icin. Ben bi ara bol bol oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 dış görünüş için ne demek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kıyafet aksesuar vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 arkadaşlar dün beta key geldi sonunda register yaptım. Fakat oyunu kurmak için download linki filan gelmedi mailde sitesindede bulamadım. oyunu nereden indirip başlıyoz bu işe bilgi verirseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 play.battlefield-heroes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Beta key'im geldiii! Akşam eve dönünce denicem bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oh be indirebildim sonunda oyunu. kaç ay önce beta key geldi daha yeni indirebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar