Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=20173 ya şimdi bu olay olmuştu bu zabita hangi yasaya dayanarak kapatmış bu dükkanı? 5 bın yıllık, ülkenin muzlerinde buluna heykeli satmanın nesi neresi mustehcen,zabıtanın bu cahilliğini zaten geciyorum, camının yanınnda satmanın yasak olması gibi bi kanunmu var ülkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ya cuce biliosun, camilerin 200 metre civarında kültürlü ve medeni olmak yasaklandı geçen hafta. duymadın mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Kendisi PUT olarak algılanmıştır o yüzden kızmıştır biri veya küçük çüklüdür ondan kızmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 said: Zabıta Komseri Mustafa Yeni, "Biz sizi bir çok defa uyardık. Siz hala ibadethanenin altında açıkta bu rezalet heykelleri satıyorsunuz. Sizin ne insanlara, ne de dine saygınız var. Şimdi size tutanak tutuyorum ayrıca, kapatma cezası gelecek" dedi. müslümanlığa karşı birşeyler yapanlar için tutanak tutup kapatma cezası veriliyor yani? hangi ceza kanununda bir camiye 500 metre yakınlıktaki dükkanlarda bereket tanrısı heykeli satılamaz deniyor? kime ne ya, bu ne rezillik, bu adamı ve emrindeki herkesi görevden almak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kıskanmıştır bence rocco gibi tanrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 thelegbra said: kime ne ya, bu ne rezillik, bu adamı ve emrindeki herkesi görevden almak gerekiyor. ehuh, plaket verirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 eyhuehu bariz iran modeli olmuşuz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Valla geliorum diyolar kaçmam lazım benim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 said: Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, müstehcen bibloların açıkta satılmaması için gerekli kararı çıkartmalarına rağmen bir takım işyerlerinin buna riayet etmediklerine dikkat çekerek..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 biiriniz de baksın tarihe yahu 28 Mart 2002 Perşembe 21:11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 namussuzum ben bu haberi bi yerden hatırlıyorum diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Tarih doğru =) ne farkeder ki zihniyet hep aynı şimdi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 toplayıp evlerine alacaklar işte, kullanmak için, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aklıma goradaki sahne geldi -(çat diye koparıp eline vererek) bu sende kalsın, bende bundan 3 tane var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar