Baluu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Boyle belli başli konulardan sikilip onlarin hepsine tek bir cevap yollamak için bulunan topiktir efenim. BEn sikildim her topige at gitsin yazmaktan buradan toplu olarak yolluyorum. Kiz sizle ilgilenmiyorsa, ilk denemenizde biz arkadasiz diyorsa.. Size cevabim : AT GİTSİN !!!! Hepinize diorm, bundan sonra acilcak konular için de gecerli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 (tu):P:)(:P:)-D(tu):)B)-:SX(:)o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Her sene oss için acilan topicler ve bu topiclerde nasil başarili olunulur diye soran arkadaslara da toplu mesaj yollayasim geldi.. CALİŞARAK !!! Başka yolu yok arkadaş. ne sorup duruyorsunuz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 imzamı atıyorum üsttekine, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ben herkese mrb demek istiyorum mrb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tanışalımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 "mı" ayrı olsaydı tanışırdık, ama şansına küs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 garpıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yağlıyarak yiyin diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 toptan herkese sesleniyorum nolcak bu memleketin hali :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 diorumki bu sene kalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kişiselde karı kız topiği açıp, seviorum, arayımmı, buluşcaz napim, o beni severmi, arkadaşımın pipisi daha büyük onu seçti vb. topiklere ithafen, böbrek gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 atkinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bLackcha0s said: yağlıyarak yiyin diyesim geldi benim için yağlarmısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Zheld said: (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) (:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P) (tu)(:P)(tu)(:P)(tu)(:P)(tu) vavvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bende her önceden açılmış konuya gaz arkadaşlar gibi AÇILDI ! demek istiyorum oh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mr_Hand said: "mı" ayrı olsaydı tanışırdık, ama şansına küs. tanışalım mı gibimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Soru işareti nerde olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 eisenheim said: Mr_Hand said: "mı" ayrı olsaydı tanışırdık, ama şansına küs. tanışalım mı gibimi.. gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sen de soruyu sormayı unutmuşsun. auhauha olm böle kız mız tavlayamazsınız siz sddssasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tanışalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bak şimdi aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 işte konu budur cok güzel bi konu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar