BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sikhish diye bi din yok Sikhism diye bi din war ya da sihlik snarm turkcesi bayda yaygin bi din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 evet dostum. yov ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 HEPİMİZ SİKHİSMİZSTİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 RabbiT said: Ne bereketi ne Tanrısı bu olsa olsa Namık Kemal'dir. Hürmetler. O Nam-ı Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Eulogy said: RabbiT said: Ne bereketi ne Tanrısı bu olsa olsa Namık Kemal'dir. Hürmetler. O Nam-ı Kemal +rep dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 pipi görünce nası da heyecanlanıyosunuz ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 eisenheim said: vay bee.. en sonunda heykelimi yapmışlar... B) çiğerlerim yanıyor çiğerlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 irin said: piriyapos deil mi yahu bu. bu da mıı bereket tanrısı.kibele deil miydi o tek basına bereketli olamazsın öle, bereket komulatif bi calışma sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Llama said: eisenheim said: vay bee.. en sonunda heykelimi yapmışlar... B) çiğerlerim yanıyor çiğerlerim deepthroat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Simgelere yasak getiremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 BonePART said: sikhish diye bi din yok Sikhism diye bi din war ya da sihlik snarm turkcesi bayda yaygin bi din snarm turkcesi hangi yöreye ait? :P vur geyiğin dibine can sıkıntısı işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 efenim ozmn baslık yanlıs oluyor,madem berket birlitelik yalnız kalmasın piriapos bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 şeriat elden gidiyor putçular cogalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tam olarak ne döndügünü anlamadım ama sikhis falan yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kültür bab http://en.wikipedia.org/wiki/Sikhism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 gerçekten kültürmüş ya.okudum ilginç.güzel topic gayette seviyeli.bence de sınavlarda bunların saat şeklinde olanları sokulabilmeli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 abi ben dogdugumdan berı yanımda tasıyorum zten 20 yıl önce aldım o projeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar