Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Geçen hafta sipariş ettim, geldi. Dün gidebildim eve, azıcık oynıyım dedim zaten uykum vardı, kapar yatarım diye hayal ettim. Sabah 8'di aleti kapatabildiğimde. Oyun inanılmaz. Kusursuza yakın, hiç bir şekilde takılma, napıcam ben şimdi, çok saçma olmuş gibi bir laf geçmedi aklımdan. Tüplü dandik televizyonda bile grafikler dibimi düşürdü. Karakterlerle zaten inanılmaz yakınlaşıyorsunuz oynarken. Oynanış çok akıcı, ordan buraya zıplarken 40 zıplamanın 1 tanesinde zor düşersiniz. Atmosfer inanılmaz, yani oyun bitmesin istiyorum resmen, yarısını geçmişimdir heralde. Oyun kısa diyorlar, bence çok güzel olmuş, film gibi çünkü. Seslendirmeler gerçekten kusursuz. Yani topiği büyük bir aşkla açtım, ps3 sahibi iseniz kesinlikle almanız gereken bir oyun. Ps3 sahibi değilseniz de gidin alın, yanında Uncharted alın bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oyunun sonunda dogru ozellikle aptal jumplar cok yormaya basliyo bide bi sure sonr atek duze oluyo saklan vur sakln vur saklan vur ama evet baya iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ben başlarda ilk o saklanıp vurma olayına nasıl alışcam diye korkmuştum. Çünkü adamlar mübarek aimbot gibi, ama bir ara farkettim, en sevdiğim silah bildiğin pistolmuş, çıkıp kafadan koyup geri giriyorum 50 metre ötedeki adama. Şimdi işte bitene kadar hs count kasıyorum, 150 dedi en son, nolcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 gears of war + daha iyi melee + platform + iyi hikaye =uncharted güzel oyun ama kombat bayıyor yeryer, platform olmasa gow gibi olsa çekilmez. direk hard başlayın bir de medal kascaksanız normalden pek farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Evet combat yer yer sıkabiliyor, hikayenin akışını çok fazla durdurduğu yerler oluyor. 2 wave adam geliyor, kesiyorsun, oh devam edicem şimdi bakalım nolcak, bi anda pat küt tekrar başlıyolar gelmeye. Oyunda saçma olan bişey bulamadım ben, modellemeler falan kusursuz. Yani adam gülünce alnında kırışıklıklar çıkıyor vs. Yani tek mantıksız bulduğum şey, açılmayan bir kapı vardı, üstünde asma kilit. Kilide ateş ettim kırıldı, kapıyı tekmeledi adam, menteşelerden sökülüp yere düştü kapı. Lan madem menteşelerden sökülcek o zaman ben niye kilide kurşun harcadım dedim. Yani o kadar dikkat ettim anca böyle salakça bir kusur buldum. O derece güzel. Alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 şu anda videolarını izlemekle yetiniyorum eheh, ama ps3 aldığımda ilk oynayacağım oyun olacak buyuk ihtimalle, cok iyi gozukuyor ya... hala super platform oyunları yapıyorlar, niye crash'e devam etmiyor bu adamlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Zaman Ratchet&Clank zamanı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 oyun 1 oturuşta bitirebilecek kadar kısaymış oyun süresi 8 saat diyorlarki 5-6 saatte bitirmiş millet. oyunu almak yerine kiralamak daha mantıklı geliyor şu anda bana. gt review'da şey demiş 'eğlenceli bir haftasonu için almaya değer' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ya turkiyee en buyuk sikinti o zaten oyun kiralam aolayi yok takas var 30 milyon ama arkadasim amerikada 8 dolara bi haftalik oyun kiralayip oynuyomus resmen iskence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 oyun kiralama olayı varmış yaw.. araştırmak lazım.. griswold biliyodu soralım bi ona yazarım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Oyun grafikleri bana Cyberia 2 ile Lighthouse'u anımsattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 dün oyunu takas ettim daha oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ps3 aldigimda ilk aldigim oyundu. manzara goruntuleri falan super. konu tomb raider/indy arasi bisi ama guzel genede sariyo adami. genede sirf platformer yapmayip combata da agirlik vermeleri ayri bi guzel bence. playstationin en iyi 2. exclusive oyunudur heralde (digeri mgs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ya benim anlamadığım bu yolda toplanan hazineleri gözden kaçırıp devam edersek oyun bitmiyo mu yoksa sadece skoru filan mı etkiliyo merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ekstra kiyafetler videolar falan aciliyo. bide trophy falan geliyo işte. guide a bakmadan hepsini toplayamazsin zaten almasan da olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hikaye o zombilerin oyuna girmesine kadar iyidi sonra cılkı çıktı oynanabilirlik açısından da saklan canın düzelsin vur olayı çok sıkıcı ve basit. Hitbox lar çok saçma adama 500 kurşun saydırıosn ölmez kafasına gelir ölmez hitboxları beğenmedim. Metal gear 4 ten sonra çocuk oyunu gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 d1evas said: hikaye o zombilerin oyuna girmesine kadar iyidi sonra cılkı çıktı oynanabilirlik açısından da saklan canın düzelsin vur olayı çok sıkıcı ve basit. Hitbox lar çok saçma adama 500 kurşun saydırıosn ölmez kafasına gelir ölmez hitboxları beğenmedim. Metal gear 4 ten sonra çocuk oyunu gibi geldi bana Ya insan bi spoiler koyar :) Olsun işte eğlencelik.. Oyunlar çok zor olunca da streç oluyo insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 http://www.minaambalaj.com/images/center/strec.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 4 5 gün oynayarak bitirdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 tavisiye ederim.çok güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 cok eglenceli oyun , farkina varmadan sonuna geliyorsun. Tekduzelik var bi yerden sonrada beni sikmadi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ikinciside yolda oyunun. Uncharted: Among Thieves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 oyunun başına oturdum. bitirdim ve kalktım. ehe. zevkliydi ama. 9.5 saat sürmüş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bende bitirdim.11buçuk saat oynamışım devamını bekliyorum.film gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 among thieves de multi olacakmıs.aman allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar