Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncharted: Drake's Fortune.

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta sipariş ettim, geldi. Dün gidebildim eve, azıcık oynıyım dedim zaten uykum vardı, kapar yatarım diye hayal ettim. Sabah 8'di aleti kapatabildiğimde.

Oyun inanılmaz. Kusursuza yakın, hiç bir şekilde takılma, napıcam ben şimdi, çok saçma olmuş gibi bir laf geçmedi aklımdan. Tüplü dandik televizyonda bile grafikler dibimi düşürdü. Karakterlerle zaten inanılmaz yakınlaşıyorsunuz oynarken. Oynanış çok akıcı, ordan buraya zıplarken 40 zıplamanın 1 tanesinde zor düşersiniz. Atmosfer inanılmaz, yani oyun bitmesin istiyorum resmen, yarısını geçmişimdir heralde. Oyun kısa diyorlar, bence çok güzel olmuş, film gibi çünkü. Seslendirmeler gerçekten kusursuz. Yani topiği büyük bir aşkla açtım, ps3 sahibi iseniz kesinlikle almanız gereken bir oyun. Ps3 sahibi değilseniz de gidin alın, yanında Uncharted alın bir tane.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben başlarda ilk o saklanıp vurma olayına nasıl alışcam diye korkmuştum. Çünkü adamlar mübarek aimbot gibi, ama bir ara farkettim, en sevdiğim silah bildiğin pistolmuş, çıkıp kafadan koyup geri giriyorum 50 metre ötedeki adama. Şimdi işte bitene kadar hs count kasıyorum, 150 dedi en son, nolcak bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet combat yer yer sıkabiliyor, hikayenin akışını çok fazla durdurduğu yerler oluyor. 2 wave adam geliyor, kesiyorsun, oh devam edicem şimdi bakalım nolcak, bi anda pat küt tekrar başlıyolar gelmeye.

Oyunda saçma olan bişey bulamadım ben, modellemeler falan kusursuz. Yani adam gülünce alnında kırışıklıklar çıkıyor vs. Yani tek mantıksız bulduğum şey, açılmayan bir kapı vardı, üstünde asma kilit. Kilide ateş ettim kırıldı, kapıyı tekmeledi adam, menteşelerden sökülüp yere düştü kapı. Lan madem menteşelerden sökülcek o zaman ben niye kilide kurşun harcadım dedim. Yani o kadar dikkat ettim anca böyle salakça bir kusur buldum. O derece güzel. Alın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
hikaye o zombilerin oyuna girmesine kadar iyidi sonra cılkı çıktı
oynanabilirlik açısından da saklan canın düzelsin vur olayı çok sıkıcı ve basit. Hitbox lar çok saçma adama 500 kurşun saydırıosn ölmez kafasına gelir ölmez hitboxları beğenmedim. Metal gear 4 ten sonra çocuk oyunu gibi geldi bana
Sosyal ağlarda paylaş

d1evas said:
hikaye o zombilerin oyuna girmesine kadar iyidi sonra cılkı çıktı
oynanabilirlik açısından da saklan canın düzelsin vur olayı çok sıkıcı ve basit. Hitbox lar çok saçma adama 500 kurşun saydırıosn ölmez kafasına gelir ölmez hitboxları beğenmedim. Metal gear 4 ten sonra çocuk oyunu gibi geldi bana

Ya insan bi spoiler koyar :)
Olsun işte eğlencelik.. Oyunlar çok zor olunca da streç oluyo insan..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...